Er Plus 500 pålitelig?

Mange lurer på om Plus500 er en pålitelig nettmegler. Jeg har handlet i over et år med Plus500, og på den tiden har jeg ikke hatt noen problemer. I denne artikkelen diskuterer vi påliteligheten til denne megleren, slik at du kan bestemme om du skal ta steget og begynne å handle med dem.

Plus500 pålitelighetskontroll

  • Plus500 er notert på London børsen.
  • Prøve handel med Plus500 risikofritt med en demo
  • Plus500CY Ltd reguleres av CySEC (#250/14)
  • Plus500CY Ltd har ingen eksponering mot selskaps- eller statsgjeld

Plus500 er 100% pålitelig, ifølge vår forskning. Ønsker du prøve mulighetene gratis med en demo? Bruk knappen nedenfor for å åpne en demokonto umiddelbart:

80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Plus500 programvarepålitelighet

Mange mennesker er negative til Plus500 fordi de ikke forstår programvaren ordentlig

Hva er Plus500?

Plus500 er en nettmegler der du kan handle med CFD -aksjer, råvarer og Valuta. Med Plus500 handler du med den innovative WebTraderen. Ved å bruke ordrer kan du i stor grad automatisere handelsaktivitetene dine.

Du kan handle med Plus500 med bare 1000 kr. I tillegg kan du prøve investerings mulighetene risikofritt med en ubegrenset demo på 500 000 kr. Ved å bruke demoen kan du selv teste om Plus500 er en pålitelig megler.

Er påliteligheten til Plus500 garantert?

Plus500 er en profesjonell nettmegler. Du kan finne ut om en megler er pålitelig ved å sjekke om den er registrert hos en regulerings institusjon. Plus500 er regulert av Financial Conduct Authority. Financial Conduct Authority er den offisielle regulerings institusjonen i England, og det sikrer at meglere håndterer kundenes penger trygt. Plus500UK har segregerte kontoer, slik at du kan være trygg på at pengene dine er sikre.

Negative opplevelser?

Hvis du ser på anmeldelser av nettmeglere, vil du vanligvis finne noen negative opplevelser. Noen av disse «opplevelsene» er lagt ut av konkurrenter. Når en megler ønsker å beseire konkurransen, vil de noen ganger handle uetisk for å prøve å fjerne konkurrentene. Flertallet av de negative anmeldelsene som finnes på internett er fra investorer som har tapt penger på sine investeringer.

Mange mennesker forstår ikke risikoen ved handel og går all-in med en gang. Når de mister pengene sine, blir de frustrerte, og denne frustrasjonen resulterer vanligvis i at de tar den frustrasjonene å lager en negativ anmeldelse på Plus500. Hvis du er ute etter objektive anmeldelser, må du sjekke profesjonelle nettsteder.

negativ anmeldelse av Plus500

Hvordan tjener Plus500 penger?

Mange synes det er mistenkelig at Plus500 tilbyr en gratis demo til kundene. Dette er imidlertid ikke overraskende: Når du kan prøve mulighetene gratis, er det mye mer sannsynlig at du blir kunde.

Plus500 belaster ikke alltid kurtasje. Dette er fordi de tjener penger på spreads. På hver transaksjon er det en forskjell mellom kjøps- og salgspris på en CFD. Ved å belaste en liten spread kan de tjene noen få cent på hver handel med CFD-aksjer.

Hvor ligger Plus500?

Hovedkvarteret til Plus500 finnes i Haifa, en vakker kystby i Israel. Selskapet har vokst betraktelig og har kontorer i London og Sydney.

Det er også hyggelig å vite at du kan investere i Plus500-aksjer selv. De siste årene har aksjene fungert godt. Selskapet har oppnådd lønnsomme resultater frem til 2020.

Når du begynner å handle på Plus500, starter du handels aktivitetene dine i et solid og pålitelig selskap.

Er pengene dine trygge på Plus500?

Alle Plus500CY klientmidler holdes på en adskilt klientbankkonto i samsvar med Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) regler for klientmidler. For mer informasjon kan du besøke nettstedet til plus500.

Plus500UK er til og med koblet til det såkalte Financial Services Compensation Scheme eller FSCS. I tilfelle en finansinstitusjon går konkurs, vil de kompensere investorer opp til 85 000 britiske pund.

reliability

Plus500_safety_money

Plus500 er pålitelig

Plus500 er en pålitelig nettmegler, og Financial Conduct Authority sørger for at den forblir slik. Jeg har handlet med Plus500 en stund, og de betaler ut alltid pengene innen få dager. Siden det alltid holder kundenes penger på en egen konto, kan du være trygg på at pengene dine er trygge. Bortsett fra det kan du prøve Plus500 helt risikofritt ved å registrere deg for en gratis demokonto.

Det er viktig at du finner ut hvilken megler du føler deg komfortabel med. Du kan se på vår oversikt over de beste meglerne og åpne demo-kontoer med flere leverandører. På denne måten kan du prøve dem helt uten risiko!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar