Betal ut plus500 og ta ut penger

På Plus500 kan du enkelt be om utbetaling. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan ta ut pengene dine raskt. Tross alt, hvis du har tjent på investeringene dine, vil du kanskje bruke de pengene andre steder.

Hva er vilkårene for en utbetaling?

Før du kan ta ut pengene dine, er det viktig at kontoen din er godkjent. Du må ha sendt inn en gyldig kopi av legitimasjonen din, slik at plus500 kan bekrefte identiteten din. Dette er nødvendig fordi Plus500 overholder europeiske retningslinjer og er under kontroll av Financial Conduct Authority, en finansiell vakthund som overvåker meglere for å håndtere kunders eiendeler på en pålitelig måte.

Hvordan kan du ta ut penger fra Plus500?

Flott, kontoen din er godkjent, og nå er det på tide å faktisk ta ut pengene! Naviger til midler i Plus500-programvaren.

Plus500-midler

Trykk deretter på Record -knappen.

Ta ut penger Plus500

Her kan du overføre pengene til bankkontoen din. Du må fylle ut beløpet du vil overføre.

Utbetalingspenger Plus500

Hvor lang tid tar det før pengene dine blir utbetalt?

Det tar normalt en til tre virkedager før pengene blir kreditert kontoen din. Hvis det tar lengre tid å ta ut pengene dine, kan du kontakte kundeservicen til Plus500. De kan hjelpe deg med transaksjonen.

Betaler Plus500 virkelig ut?

Plus500 betaler alltid ut. Selskapet er notert hos Financial Conduct Authority, og på grunn av denne forskriften er de forpliktet til å behandle kundenes midler konfidensielt. Overskudd du oppnår og ditt eget innskudd kan alltid tas ut uten betingelser. Vil du vite mer om påliteligheten til Plus500? I denne artikkelen du kan lese alt du trenger å vite om påliteligheten til Plus500.

Hvordan behandles transaksjonen din?

Etter at du har sendt inn uttaksforespørselen, blir beløpet på forespørselen din trukket fra saldoen din. Frem til forespørselen er behandlet, kan den fortsatt kanselleres. Du kan gjøre dette selv. Plus500 kan også kansellere uttaksforespørselen når du har åpne posisjoner og ikke lenger har nok penger på kontoen din.

Etter at anmodningen om uttak er godkjent, kan den ikke lenger kanselleres. Beløpet blir snart kreditert bankkontoen din.

Vær oppmerksom på at du kan bare ta ut den ubrukte saldoen. Hvis du har åpne posisjoner, kan du ikke inkludere nødvendig margin for disse posisjonene før du har lukket posisjonene.

Ønsker du å åpne en konto med Plus500? Klikk her 80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar