Registrer deg på Plus500

Du kan prøve å handle helt risikofritt med en demo på 500 000 kroner. Handelen er 100% risikofri: du kan aldri tape mer enn innskuddet! Du kan også bruke shortsalg når du tror aksjekursene vil falle. Transaksjonskostnadene er mye lavere sammenlignet med andre tradisjonelle aksjemeglere. Plus500 er sikkert og registrert hos Financial Conduct Authority!

Auteur

Avatar
Over Alex

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar