Hvordan kan du kjøpe Snapchat-aksjer?

Alle kjenner Snapchat ; den populære appen brukes nå av millioner av mennesker over hele verden. For noen år siden ble aksjene i Snapchat omsettelige på børsen også. Men hvordan kan du faktisk kjøpe Snapchat-aksjer?

Hvordan kjøpe Snapchat-aksjer?

snapchat delinger

Det kan være veldig interessant å investere i Snapchat-aksjer. Prisene på teknologiske aksjer svinger ofte kraftig. Ved å svare på dette som en investor, har du en sjanse til å oppnå gode resultater med dine investeringer.

Timing er avgjørende her; ved å kjøpe eller selge til rett tid kan du tjene godt. Takk til nett meglere er det også mulig å tjene penger ved fallende aksjekurser; du gjør dette ved short salg.

Hvordan kan du kjøpe Snapchat-aksjer?

Ønsker du å kjøpe Snapchat-aksjer? Du kan trade direkte i Snapchat-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
Plus500-trade-stocksSpekuler med CFD-er i økende og fallende priser på Snapchat-aksjer!
80% av detaljhandelens CFD-kontoer taper penger.
AvatradeHandle aktivt Snapchat-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er gjeldende aksjekurs på Snapchat?

Nedenfor kan du se gjeldende aksjekurs i Snapchat. Det er også mulig å kjøpe Snapchat CFD-aksjer direkte ved å trykke på en av knappene.

Selskapsinformasjon om Snapchat

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Snapchat .

Analyse av Snapchat-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Snapchat -aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Snapchat har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Snapchat de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Snapchat de siste 5 dagene:

Hvordan vil Snapchat prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Snapchat vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Snapchat, og det kan hende det ikke blir realitet.

Hvordan fungerer Snapchat?

Etter en skuffende børsnotering ser det ut til at selskapet Snapchat gjør det bra igjen. Annonseinntektene stiger og fordi selskapet har introdusert spill og utvidet virkelighet, har antall brukere på appen økt. Corona -pandemien har også lokket mange flere til appen.

En investering i Snapchat kan derfor absolutt slå bra ut. Imidlertid er det viktig å holde et godt øye med konkurransen: brukerne bytter raskt til en konkurrent når den tilbyr bedre tjenester.

Hvordan kjøpe Snapchat-aksjer i 3 trinn

Du kan kjøpe dine første Snapchat-aksjer umiddelbart ved å gå gjennom tre trinn. Før du kan kjøpe aksjer, du må åpne en konto hos en pålitelig megler på nettet. En megler er en part som gjør det mulig å kjøpe og selge aksjer via internett. Når du velger en passende megler, vær nøye med kostnadene: mange investorer går glipp av avkastning fordi de betaler for høye transaksjonskostnader.

Etter at du har åpnet en konto, er det viktig å sette inn penger på kontoen din. Vær oppmerksom på at Snapchat -aksjer er notert på den amerikanske børsen: du må da kjøpe aksjene i dollar. Når valutaen din blir dyrere i forhold til dollaren, kan du tape penger. Dette kalles også valutarisiko.

Når du har satt inn penger på kontoen din, kan du åpne en investering. For de fleste investorer er en markedsordre perfekt: du kjøper aksjene direkte til den beste tilgjengelige prisen. For spekulantene blant oss kan imidlertid en grense ordre være bedre. Med en begrensning ordre kan du angi en pris som du kjøper aksjene til. På denne måten har du full kontroll over investeringsstrategien din!

kjøp snapchat-aksjer

Er det lurt å investere i Snapchat?

Før du kjøper Snapchat-aksjer, er det lurt å analysere selskapets fremtid. Her er noen ting du bør vurdere når du investerer i Snapchat.

Konkurransen

En stor trussel mot Snapchat -aksjen er konkurranse. Facebook og Instagram holder et godt øye med Snapchat. De har introdusert lignende funksjoner de siste årene. Mange brukere har derfor byttet fra Snapchat til Instagram.

En stund så det ut til at Snapchat kom til å miste brukerne. Nylig har de inngått nye samarbeid med Zynga som de lanserte Snap Games med. Dette er en live flerspiller plattform der brukerne kan spille spill sammen. Innovasjonene ser ut til å hjelpe: antall brukere økte mer enn forventet i 2019 og 2020.

Likevel er det viktig å holde øye med konkurransen. Tror du at Snapchat kan følge med konkurransen? Da kan det være attraktivt å kjøpe Snapchat -aksjer.

Positiv utvikling

Snapchat er i ferd med å redusere kostnadene. Å redusere kostnadene gir en større fortjenestemargin. Dette ser ut til å fungere ettersom tapet per aksje er lavere. Hvis denne trenden fortsetter, kan det hende at Snapchat snart kan skrive de første grønne tallene.

Sosial utvikling

Før du kjøper Snapchat -aksjer, er det lurt å også ta hensyn til den sosiale utviklingen. Personvern blir stadig viktigere. Tidligere har Snapchat blitt saksøkt av FTC (Federal Trade Commission) for brudd på brukernes personvern. Slike hendelser kan ha en negativ innvirkning på aksjekursen.

Sosiale medier skaper også i økende grad negative overskrifter i nyhetene. For eksempel vil det oppmuntre unge kvinner og menn til å fokusere for mye på et perfekt kroppsbilde. Sosiale medier bidra også til å senke selvtilit og lykke for mange mennesker. Dette endrer ikke det faktum at sosiale medier fremdeles er veldig populært.

Er du sikker på at sosiale medier har en plass i vårt samfunn? Da kan en investering i Snapchat være en god vurdering.

Snapchat meese: hvordan gikk det?

Da Snapchat ble børsnotert i begynnelsen av 2017, steg aksjen umiddelbart 44 prosent. Siden den gang ser det imidlertid ut til at aksjen har gjort det dårligere. Prisen er mye lavere enn ved åpningen: Det er derfor tvilsomt om Snapchat vil fortsette å gjøre det bra på lang sikt. Det er derfor mange ser på Snapchats børsnotering som en fiasko. I denne artikkelen du kan lese mer om hva som gikk galt med Snapchats IPO.

I mellomtiden har tidevannet snudd igjen for Snapchat. På verdensbasis har programmet nå mer enn 300 millioner aktive brukere hver måned. Markedsverdi for selskapet i skrivende stund er mer enn 60 millioner dollar. Evan Spiegel er en av de rikeste menneskene på jorden takket være børsnoteringen. Ikke verst for et selskap som ble grunnlagt for noen år siden av to medstudenter fra Stanford University.

IPO’en til Snapchat har også hatt innvirkning på aksjene i et nærstående selskap med tickeren SNAP. På tidspunktet for børsnoteringen trodde investorene først at det var Snapchat. Som et resultat så det relativt lille selskapet SNAP plutselig at aksjene økte med titalls prosent. Selvfølgelig ble denne feilen oppdaget på et tidspunkt, hvoretter prisen på feil aksje falt igjen.

Snap Inc: mer enn bare Snapchat

Siden 2016 heter selskapet bak Snapchat Snap Inc. Selskapet Snap Inc. har ikke bare å gjøre med Snapchat. Selskapet utvikler også Bitmoji og Zenly. Tror du at disse produktene bidrar til driftsresultatene til Snap Inc.? Da kan det være attraktivt å kjøpe Snapchat -aksjer.

Informasjon om Snapchat

Snapchat ble opprinnelig grunnlagt i 2011. Siden 2014 har det også dukket opp annonser i Snapchat -tjenesten, noe som gir inntekter. Siden annonsene ble introdusert, har selskapet generert inntekter. I tredje kvartal 2019 økte for eksempel inntektene med 446 millioner dollar, noe som er en økning på 50% sammenlignet med samme periode i fjor.

I 2013, Facebook og Google allerede prøvd å kjøpe Snapchat for tre milliarder dollar. Snapchat bestemte seg imidlertid for å avvise tilbudet.

Selskapet bak Snapchat jobber også med andre ting; et eksempel på dette er solbriller med et kamera som lager ti sekunders film og deretter sender dem direkte til en telefon. Imidlertid, med rundt 300 millioner aktive brukere over hele verden, er nettverket ennå ikke i nærheten av giganter som f.eks Facebook og Twitter.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar