Hvordan investere i status (SNT)?

I dag er kryptomarkedet veldig populært. En av kryptovalutaene på det nåværende markedet er kryptovalutaen til Status. Status er en mobilapplikasjon som ble introdusert i 2017. Ved hjelp av denne applikasjonen kan prosjekter som kjører på blokkjeder administreres. Den digitale valutaen til Status er Status Network Token. I det øyeblikket du begynner å investere i kryptovalutaer som Status Network Token, og du gjør dette på riktig måte, kan du tjene mye penger på det.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Status?

Status er en Ethereum-basert mobilapplikasjon som kan sammenlignes med Google Pay eller Apple Store. Du kan bruke plattformen til å bruke applikasjoner eller å chatte med andre brukere. Har du tro på fremtiden for kryptovaluta-status? I så fall kan det være interessant å kjøpe status.

Du kan trade i Status på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Status ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Status.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Status
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Status for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Status på kontoen din!

Hva er status?

Status (SNT) er en mobilapplikasjon for Ethereum nettverket. Ethereum-nettverket bruker blokkjede-teknologi. Status tillater brukere å bruke desentraliserte applikasjoner bygget på Ethereums blokkjede-nettverk. Du kan for eksempel bruke Status til å skrive tekster. Senere vil det også være mulig å sende bilder og videoer ved hjelp av Status,

Status har også sin egen kryptovaluta. Den digitale valutaen som følger med Status kalles Status Network Token (SNT). Kryptovalutaen fra status kan brukes til å få tilgang til applikasjoner som kjører på Ethereum blokkjede-teknologien. Valutakursen for denne kryptovalutaen, så vel som Status ‘nettverk, er i full utvikling.

Skaperne av Status

Grunnleggerne av Status er to sveitsiske menn ved navn Carl Bennets og Jarrad Hope. De lanserte Status ICO i juni 2017. Status har dermed nylig blitt lansert, så nettverket er fortsatt i utvikling. I mellomtiden har tidligere Google-sjef Nabil Nahdy også sluttet seg til teamet som jobber bak kulissene for Status og Status Network Token (SNT). Nabil Nahdys erfaring vil bidra sterkt til den videre utviklingen av denne digitale valutaen. Han har blitt gjort ansvarlig for å skape visjonen, en veikart og videre utvikling av selve produktet.

Investering i status

Hva er de forskjellige applikasjonene av Status (SNT)?

Status-applikasjonen og prisen på den tilsvarende kryptovalutaen er fortsatt under full utvikling. Som et resultat har denne applikasjonen ikke alle funksjonene den ønsker å ha ennå. Følgende funksjoner er for tiden tilgjengelige:

● For det første lager Status desentraliserte push-varsler Brukere kan selv bestemme hvilke leverandører i nettverket som skal sende dem varsler. For å bruke denne funksjonen må du imidlertid betale for den. Denne betalingen kan gjøres med Status ‘digitale valuta: Status Network Token.

● Hvis du eier kryptomynter med status, har du rett til å stemme på fremtiden for prosjektet. På denne måten kan du påvirke endringer i Status-nettverket eller andre viktige beslutninger. Denne stemmegivningen går ikke på bekostning av mengden digital valuta du eier. På det tidspunktet du har Status Network Token, vil du motta såkalte ‘Decision Tokens’ gratis. Denne andre typen token kan brukes til å avgi din stemme.

● Hvis du er i besittelse av kryptovaluta Status Network Token, kan du angi om du synes innholdet som vises i applikasjonen, er nyttig eller ikke. På denne måten kan bare det beste innholdet vises.

● For å unngå at mange mennesker unødvendig krever oppmerksomhet fra deg gjennom status fellesskapet, kan du sette en såkalt ‘hyllest’. Dette er et minimumsbeløp av kryptomynter som noen må betale før han kan sende en melding til en interessent. Interessenten vil bare motta denne mengden mynter når han har svart på meldingen.

Den forventede fremtiden for status

Skaperne av status vil utvide dette prosjektet mere i fremtiden. De vil legge til en rekke praktiske funksjoner. For eksempel vil de lage en tilsvarende app som lar innehavere bytte fiat-valuta for digital valuta. Status ønsker også å sette opp en katalog som desentraliserte applikasjoner kan utformes med. Til slutt er det også en ambisjon fra Status å øke brukeraksept og brukerinteraksjon. På denne måten vil Status bli mer populære.

Hvordan kan jeg kjøpe Status Network Token?

Den digitale valutaen til Status, Status Network Token, er tilgjengelig via online plattformer. Det er mange plattformer hvor du kan kjøpe kryptovaluta. Det er lurt å sammenligne de forskjellige plattformene på forhånd og undersøke påliteligheten til plattformene. Plattformer kan variere i transaksjonskostnader, avhengig av mengden kryptomynter du ønsker å kjøpe.

Lagre status

Hvis du har kjøpt Status Network Token, vil du lagre disse kryptovalutaene trygt. Når du investerer, er det også viktig å lagre kryptovalutaen din, fordi du ikke alltid vil selge den med en gang. Det er to forskjellige typer lommebøker der du kan lagre Status Network Tokens. Du kan velge å lagre de digitale myntene dine i en maskinvare lommbok eller i en digital lommebok. Det er viktig å ta hensyn til fordelene og ulempene med begge lommebøkene når du velger lommebok.

Digital lommebok

En digital lommebok kalles også en nett lommebok. Dette er fordi denne lommeboken holder oversikt over kryptovalutaene du har. Den store fordelen med en digital lommebok er at du til enhver tid kan ha den med deg og kan åpne den på forskjellige enheter. Det er mulig å administrere lommeboken og digitale mynter på for eksempel telefonen eller den bærbare datamaskinen. Så lenge enheten har en internetforbindelse, er administrasjonen mulig. En digital lommebok er mindre trygg fordi den er mer utsatt for internett kriminelle.

Maskinvare lommebok

En hardware-lommebok kalles også en offline lommebok. Når du bruker en maskinvare lommebok, lagrer du lommeboken og kryptopenger på ekstern maskinvare, for eksempel en USB-pinne. Fordelen med en hardware-lommebok er at den er mindre følsom for hackere. Tross alt er lommeboken din ikke lagret i en sky på internett. Ulempen med en frakoblet lommebok er at den ikke alltid er tilgjengelig. I det øyeblikket du ikke har USB-pinnen eller annen ekstern maskinvare med deg, kan du ikke administrere lommeboken og kryptovalutaene dine.

Investere i status

Hvis lommeboken din er fylt med Status Network Tokens, kan du begynne å investere i Status. Hvis du skal investere i Status, vil du kjøpe Status med forventning om at du i løpet av en viss periode kan tjene på investeringen. Når du velger å investere i kryptovalutaer, antar du at kryptovalutaene automatisk blir mer verdifulle. Vil du begynne å investere i Status? I så fall må du gjøre tilstrekkelig med undersøkelser på forhånd angående utviklingen av prisen på Status Network Token i nåtid og tidligere.

Strategier for investering

Kort sagt, det er to strategier som ofte brukes i kryptomarkedet. Den første strategien kalles ‘kortsiktig’ strategi og den andre strategien kalles ‘langsiktig’ strategi. Den ene strategien er ikke bedre enn den andre. Som investor må du velge en strategi som passer deg og som også sporer prisutviklingen til den digitale valutaen, i dette tilfellet Status Network Token.

Kortsiktig strategi

Den kortsiktige strategien betyr at du handler veldig aktivt på kryptomarkedet. Du holder et øye med de daglige prisene og basert på disse prisene bestemmer du om du skal selge kryptopengene dine, eller om du skal vente til verdien øker mer. Med denne strategien selger du den digitale valutaen din på kort varsel, og selvfølgelig når du tror at salg av kryptovalutaen din vil gi et overskudd.

Langsiktig strategi

Den langsiktige strategien er det motsatte av den forrige kortsiktige strategien. I denne strategien kjøper du kryptovalutaer, og holder dem i lommeboken i lengre tid. Når du skal investere i Status og du bruker denne strategien, ser du faktisk på kurs forløpet på lang sikt.

Konklusjon: er det smart å investere i Status?

På grunn av at status er en mobilapplikasjon under utvikling svinger fortsatt prisen på Status Network Token mye. Til tross for alle disse usikkerhetene er målene til skaperne av denne digitale valutaen klare. Hvis disse målene oppnås, ligger det en lys fremtid for Status. Når du for øyeblikket velger å investere i status, må du imidlertid være klar over disse usikkerhetene. Det er lurt å gjøre god og grundig undersøkelse av status og å utarbeide en passende strategi for investeringene dine.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar