Hvordan investere i Steem?

Når folk tenker på kryptovaluta, tenker de ofte umiddelbart på Bitcoin eller Ethereum, men det finnes mange andre kryptovalutaer. Steem er en av dem, og i denne artikkelen forklarer vi nøyaktig hvordan denne valutaen fungerer. Driften av kryptomynten, dens fordeler og ulemper og dens fremtid er beskrevet i denne artikkelen. På den måten kan du umiddelbart ta en avgjørelse om det er interessant å investere i Steem for deg.

Hvordan kan du kjøpe Steem?

I motsetning til mange andre kryptovalutaer, er det ingen begrensing på antall Steem-mynter: nye mynter tilføres ubegrenset. Mynten er knyttet til et sosialt nettverk der brukerne får betalt for å dele innhold av høy kvalitet. Etter hvert som bruken av data av sosiale medieplattformer blir mer og mer sentral, kan en investering i en mynt som Steem vise seg å være en god løsning.

Ønsker du å kjøpe Steem-kryptovalutaen? Du kan gjøre det raskt via nettet! Hos Binance kan du kjøpe Steem til svært lave priser: du betaler aldri mer enn 0,25% i transaksjonsgebyrer når du kjøper kryptovalutaer på Binance. Du betaler heller ikke noe transaksjonsgebyr for de første 10.000 kronene. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto hos Binance umiddelbart:

Permanent 20% rabatt på alle dine transaksjonskostnader.

Hvordan kan du aktivt investere i Steem?

Vil du aktivt investere i Steem? Dette er mulig med en nettmegler! Hos en online megler kan du bruke CFD-er til å satse på både stigende og fallende Steem-priser. På eToro kan du prøve å handle CFD-kryptovaluta med en demo, helt gratis og uten risiko. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto med eToro umiddelbart:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

Hva er Steem?

Steem er en online desentralisert plattform der folk som deler innhold blir direkte belønnet for hans eller hennes bidrag. Det er ikke slik at alle som skriver mottar Steem-mynter hver dag. Denne belønningen er basert på leservurderinger og populariteten til det delte innholdet. På denne måten blir brukerne økonomisk belønnet for å dele meningsfullt innhold.

Belønningen som utbetales er i form av en kryptovaluta. Plattformen bruker Blokkjede-teknologi og de mange fordelene dette gir. Den største fordelen er desentralisert handel med kryptovaluta.

Hvordan ble Steem til?

I løpet av de siste tiårene har det blitt tjent mye penger av sosiale medieplattformer ved å holde innholdet relevant. I det øyeblikket interessant og populært innhold deles, er plattformen fortsatt relevant for brukerne. Dette tiltrekker annonsører, og det er slik det sosiale medier firmaer tjener penger.

Derimot blir ikke folk som deler innholdet ofte belønnet for sitt bidrag, og derfor ble Steem opprettet. Steem sørger for at forfattere blir belønnet og betalt basert på innholdet av andre brukere. Dette sikrer mer kvalitativt og objektivt innhold.

Steem: Hvordan fungerer det?

Kryptovaluta som Steem er bygget rundt en børs. Den har derfor en pris som kan sammenlignes med andre (krypto) valutaer. På grunn av det faktum at blokkjeden stadig lager nye mynter, er det en sterk form for inflasjon på Steem-prisen. Hvert år dobles antallet Steem-mynter som tilbys. Dette forårsaker enorm inflasjon på den direkte verdien av mynten. Disse myntene brukes til å belønne innholdsskapere i form av SP og SMD beskrevet nedenfor.

Ulike verdier av Steem

Steemit-plattformen har tre valutaer, nemlig Steem (STEEM), Steem Power (SP) og Steem Dollar (SMD). Dette virker komplisert, men det er enklere og mer logisk enn det først høres ut. Plattformen der kryptovalutaen Steem handles, heter STEEMIT. Innholdsskapere blir belønnet i 50% SP og 50% SMD.

Steem

I likhet med andre kryptovalutaer kan denne valutaen kjøpes og selges på forskjellige krypto børser. Fordi flere og flere nye tokens blir lagt til, kommer prisen på denne valutaen til å reduseres. På grunn av plattformens popularitet har prisen imidlertid steget i det siste.

SP

SP, eller Steem Power, utgjør verdi på Steemit-plattformen, hvor brukere av plattformen blir bedømt av mengden SP de har. Som innehaver av SP får du ikke bare stemmerett på Steemit, men du får også utbetalt utbytte på de. For eksempel betaler hvert Steem-token opprettet av blokkjeden et utbytte på 9 STEEM til alle innehavere av SP. Så i det lange løp blir du belønnet for å holde SP på plattformen.

Du må holde SP i minst 13 uker, noe som gjør det til en langsiktig investering. Fordelen med å holde Steem Power i lang tid er at jo mer du har denne valutaen, jo mer autoritet har du på Steemit-plattformen. I tilfelle avstemning vil stemmen din telle mer og belønnes bedre.

SMD

SMD, eller Steem Dollar, er den delen av valutaen som bare representerer verdi på Steemit-plattformen. Her er 1 SMD alltid lik verdien av $ 1 (US dollar), derav navnet. Dette forholdet vedvarer uansett verdien av et Stemm-token. Renter betales årlig til 10% av verdien av SMD som holdes. Slik blir brukerne belønnet for å ha likviditet på plattformen.

Investere i Steem

Som med alle økonomiske verdier, er verdien av STEEM basert på tilbud og etterspørsel. Dermed er interessen for teknologien og bruken av Steemit sammen med de nevnte SMD- og SP-interessene grunnlaget for prisen. Hvert år dobles antallet STEEM, og dermed er det en enorm inflasjon på verdien av valutaen. Dermed går verdien per mynt ned med nesten 0,2% per dag i form av kjøpekraft.

Av denne grunn anbefales det å konvertere til SMD umiddelbart når du kjøper STEEM for å dra nytte av den relativt stabile dollarkursen. Herved er 1 SMD alltid verdt 1 USD. Hvis brukeren vil investere i STEEM på lang sikt, anbefales det å ha SP. Med en slik investering er brukeren overbevist om at Steemit-plattformen vil bidra til å skape online innhold i fremtiden.

Å ha kryptovaluta er et godt alternativ for å diversifisere porteføljen din ytterligere. Steem er et veldig passende alternativ for dette formålet. De siste tiårene har vist at sosiale medier kan være en enorm inntektskilde, og et relatert token konsept er derfor veldig interessant for fremtiden.

Forfatter

Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar