Hvordan kan du kjøpe StoneCo LTD-aksjer?

Det brasilianske selskapet StoneCo LTD ble grunnlagt i 2002. Dette selskapet tilbyr finansielle teknologiløsninger og betalingshåndtering verktøy. Selskapet markedsfører også netthandel i ulike nettbutikker. Selskapet gjør dette online og via mobile kanaler i Brasil. Har du lyst til å investere i StoneCo LTD? På denne siden kan du lese alt du trenger å vite om hvodan man kan kjøpe StoneCo LTD aksjer.

Hvor kan du kjøpe StoneCo-aksjer?

Ønsker du å investere i et mer eksotisk selskap? Da er StoneCo et interessant alternativ. Dette brasilianske selskapet tilbyr sine tjenester til alle slags selskaper. Selskapet har vist god vekst og en investering er definitivt verdt å vurdere. Ønsker du å kjøpe StoneCo-aksjer? Du kan trade direkte i StoneCo-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt StoneCo-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er gjeldende aksjekurs for StoneCo?

Er du nysgjerrig på gjeldende kurs på StoneCo-aksjen? I grafen nedenfor kan du umiddelbart se hvordan aksje prisen på Stoneco har utviklet seg den siste perioden.

Selskapsinformasjon om toneCo

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet StoneCo.

Analyse av StoneCo-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge StoneCo-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan StoneCo har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for StoneCo de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til StoneCo de siste 5 dagene:

Hvordan vil StoneCo prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener StoneCo vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til StoneCo, og det kan hende det ikke blir realitet.

Løsninger som tilbys av selskapet

Selskapet tilbyr flere løsninger. En av disse løsningene er en skybasert, modulær plattform. Denne plattformen er basert på APIer. Komponenter i denne plattformen er integrerte salgsteam, service-og aktivitetsstøtte samt kundeservice.

StoneCo LTD Shares

Hva selskapet har å tilby investorer

StoneCo er et betalingsbehandling selskap. Selskapet tilbyr integrerte teknologiløsninger til kunden og integrerte partnere. Disse løsningene sikrer at de kan utføre e-handel i butikken, online og via mobile kanaler uten problemer.

Et selskap som ønsker å vokse videre

Betalingsbehandling selskaper har vokst betraktelig de siste årene. StoneCo har hovedsakelig fokusert på små og mellomstore bedrifter. Dette har gjort det mulig å utvide driftsmarginene. Det er også generert en betydelig omsetning og resultatvekst. Selskapet ønsker imidlertid mer.

Sammen med mediekonglomeratet Glubo Gropo ble ‘Ton’ introdusert. Dette er et betalingskort for småhandlere og uavhengige arbeidere. StoneCo har en andel på 67% i dette joint venture selskapet. Dette gir muligheten til å utvide kundebasen betydelig. Dette gir StoneCo muligheten til å vokse betydelig i årene som kommer.

Omstendighetene er gunstige. Det er mer enn 21 millioner småhandlere og uavhengige arbeidere i Brasil. Flertallet av de små handelsmennene har ikke en bankkonto, noe som betyr at de ennå ikke bruker en kortbasert betalingsløsning. Tror du dette vil ha en gunstig effekt på selskapets aksjekurs? Da kan det være lurt å kjøpe StoneCo-aksjer.

Utlån som tilleggsinntekt

StoneCo er ikke en bank. Men StoneCo tilbyt fortsatt kreditt løsninger til sine kunder. De gjør dette på samme måte som en bank. Over de gitte lånene krever de renter som gir ekstra inntekter for selskapet. Omtrent 5% av de nye kundene benytter seg av denne muligheten.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar