Hvordan kan du kjøpe SunPower -aksjer?

Det amerikanske energiselskapet SunPower spesialiserer seg på solenergi. Dette selskapet designer og produserer krystallinske silisiumfotovoltaiske celler og solcellepaneler. SunPower Corporation, grunnlagt i 1985, eies i stor grad av energiselskapet Total. Dette energiselskapet er på tredjeplass i verden når det gjelder de største børsnoterte energiselskapene.

Hvordan kan du kjøpe SunPower-aksjer?

Grønn energi er fremtiden. Folk verdsetter i økende grad mer bærekraftige energikilder. Når investorer også begynner å innse hvor viktig dette,er så er det mer sannsynlig at de investerer i et selskap som SunPower. Ønsker du å kjøpe SunPower-aksjer? Du kan trade direkte i SunPower-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt SunPower-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er SunPower sin gjeldende aksjekurs?

Er du nysgjerrig på den gjeldende SunPower aksjekursen? I grafen nedenfor kan du se til hvilken pris du kan kjøpe SunPower aksjer. Bruk knappene nedenfor til å åpne en ny posisjon umiddelbart.

Historien om SunPower

Forskningsprosjekter om solenergi ble utført i laboratoriet til en professor ved Stanford University. Professor Richard Swanson grunnla EOS Electric Power med to medstiftere i 1985. I 1988 ble navnet på selskapet endret til SunPower. Selskapet produserte solceller.

I 1993 vant Sunpower en konkurranse med den solcelledrevne Dream solcellebil fra Honda. Bil løpet fra Darwin til Adelaide. Er et billøpet som er kjent som den 3022 lange Solar Challenge, og krysser hele Australia. Selskapet Cypress Semiconductor investerte 8 millioner dollar i Sunpower i 20002. Selskapet åpnet også filialer i Bayern og Filippinene i 2004. I 2005 ble selskapet børsnotert.

Kjøp SunPower-aksjer

Selskaper kjøpt av Sunpower

  • 2007: SunPower kjøper selskapet PowerLight Corporation. Dette er et stort selskap for solenergi systemer.
  • 2010: Selskapet kjøper SunRay Renewable Energy for 277 millioner dollar.
  • 2011: Selskapet inngår en avtale om å kjøpe Tenesol SA.
  • 2013: SunPower kjøper selskapet Greenbotics Inc. Dette selskapet produserer roboter, solpanel produkter og diverse tjenester. Disse produktene og tjenestene brukes av store solkraftverk.
  • 2018: kjøpte SunPower SolarWorld Americas. Dette oppkjøpet vil gjøre SunPower i stand til å utvide sin innenlandske produksjonskapasitet. I 2018 ble SolarWorld Americas ‘store anlegg i Hillsboro, Oregon også kjøpt.

Tror du at disse oppkjøpene vil bidra positivt til Sunpowers resultater? Da kan det være smart å kjøpe Sunpower-aksjer.

Pålitelighet garantert av Sunpower

Solcellepanelene SunPower produserer er så godt bygget at de har mulighet til å fungere skikkelig i flere tiår fremover. I 2017 lanserte selskapet de beste garanti betingelsene i solcellebransjen. Med denne garantien garanterer selskapet energi prestasjoner og produksjonskvalitet i en periode på 25 år. Denne garantien gis til tross for de mange ytre påvirkningene, som varierende temperaturer, alvorlige værforhold og mulig aldring av solcellepanelene.

Når det gjelder energiutbytte, garanterer selskapet et utbytte på 98% det første året. I de påfølgende 24 årene er maksimal degenerasjon 0,25% per måned. Etter 25 år bør det fortsatt være et energiutbytte på 92% igjen. Det er betydelig mer enn de konvensjonelle solcellepanelene. Etter 25 år garanterer de en produksjon på 80%.

Tror du at dette løftet vil øke salget? Da kan det være et godt grep å investere i SunPower-aksjer.

Inndeling av produksjonsaktiviteter

SunPower bestemmte i 2019 å dele flertallet av produksjonsaktivitetene i et eget selskap. Den nye Maxeon Solar-virksomheten vil være basert i Singapore. Selskapet vil komme til å produsere solcellepaneler i Frankrike, Malaysia, Mexico og Filippinene. SunPower kommer også til å fokusere på kommersiell og privat energilagring og solcellesystemer i USA.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar