Hvordan kan du kjøpe Tinder -aksjer?

I dag vet alle hva Tinder er: en dating -app der folk kan velge mellom å sveipe til venstre eller høyre. Hvis to mennesker begge liker hverandre blir det en match, ​​og dere kan komme i kontakt med hverandre. Det faktum at alle kjenner Tinder er spesielt for en app: det viser hvor populær Tinder som app er.

Du kan dra fordel av denne populariteten ved å investere i Tinder. Selskapet bak appen, Match Group, har vært notert på NASDAQ børs siden 2015. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan investere i Tinder ved å kjøpe Match Group-aksjer.

Hvor kan du kjøpe Tinder (Match Group) aksjer?

Du kan også velge å kjøpe Tinder (Match Group-aksjer) på lang sikt. Online dating blir mer og mer populært, og folk vil lete etter sin framtidige kjæreste lettvint også i fremtiden. I tillegg eier Match Group også populære OKCupid og Match.com, som er dating-apper som har en litt annerledes kundegruppe på markedet.

Ønsker du å kjøpe Tinder (Match Group)-aksjer? Du kan trade direkte i Tinder (Match Group)-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Tinder (Match Group)-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er gjeldende aksjekurs i Tinder (Match Group)?

Er du nysgjerrig på hvordan Tinder presterer? Ta en titt på Match Groups nåværende CFD -aksjekurs nedenfor og bruk knappene til å åpne en investeringsposisjon direkte:

Er det lurt å investere i Match Group?

En investering i Match Group kan absolutt være interessant. Bare på Tinder lages det mer enn 1,6 milliarder matches hver dag. Firmaet Match Group vet hvordan de kan tjene mer og mer på dating applikasjonene ved å tilby alle slags premium tjenester. Folk er villige til å bruke ganske mye penger for å finne kjærligheten i livet sitt.

Den største trusselen mot suksessen til Tinder og Match Group-aksjene er konkurrerende applikasjoner. Tinders suksess avhenger av antall aktive brukere: hvis for mange bytter, blir applikasjonen lite attraktiv for brukerne.

Tinder og Match Group har svart smart på dette: de har anskaffet seg en majoritetsandel i Hinge, noe som betyr at de også drar fordel av inntekten fra denne applikasjonen. Morsomt nok ble Hinge satt opp som en anti-Tinder-applikasjon.

Markedet for mange elektroniske tjenester vokser fortsatt, og online dating er sannsynligvis ikke noe unntak. Ved å kjøpe (Match Group) Tinder aksjer reagerer du på denne trenden. Selvfølgelig er det viktig å være varsom på hvilket øyeblikket du investerer i Match Group-aksjer: prisen på denne aksjen kan også falle selv om den har gode framtidsutsikter.

Om selskapet Match Group

Selskapet bak Tinder er Match Group Inc. De er også eieren og skaperen av OkCupid og Match.com. Med investeringer i dette selskapet fokuserer du på det online dating markedet. Tinder er den største delen av selskapet og vil derfor ha mest innflytelse på aksjens verdi. De siste omsetnings- og fortjeneste tallene som er kunngjort var veldig positive.

På verdensbasis er det 57 millioner aktive brukere på appen. Disse brukerne kan bruke appen gratis, men kan også tegne et abonnement for å aktivere ekstra funksjoner. Prisen for et abonnement kan være fra $ 1,99 til $ 19 per måned.

Tinder investerer

Utvikling siden børsnotering

Omsetning og resultat er enda mer imponerende når du vet at selskapet bare har eksistert siden september 2012. Det var først i fjerde kvartal 2015 at selskapet ble børsnotert. Ved børsnoteringen ble aksjen handlet den første dagen for en kurs på 15,20 dollar.

Etter introduksjonen av Tinder-aksjen på børsen, falt verdien av aksjen mye. MEn trenden snudde etter en stund og investorene skjønte at den nye lave prisen var verdt å investere på lengre sikt. Som et resultat har prisen steget jevnt de siste årene.

Muligheter for CFDer i Tinder

For handel med Tinder-aksjer kan du også tegne en CFD (differansekontrakt). Dette kan være et interessant alternativ fordi aksjekursen svinger regelmessig. Denne raske økningen og fallet av aksjen gir investorer muligheter. Selvfølgelig må du fortsatt prøve å forutsi hva som forårsaker utviklingen i prisen og om den stiger eller faller.

Online dating er et marked der mye kan skje. En fordel du kan dra nytte av er at ulike nyheter innenfor dette markedet ikke alltid vil bli plukket opp umiddelbart av finansnyheter. For eksempel kan du få nyheten om at en ny trend pågår og at folk har begynt å bruke en annen app enn Tinder. En slik endring kan få aksjekursen på Tinder-aksjer til å gå ned.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar