Hvordan kan du kjøpe United Airlines-aksjer?

Vurderer du å investere i United Airlines? I denne artikkelen ser vi på hvordan og hvor du kan kjøpe aksjer i dette velkjente flyselskapet. Du kan også finne den siste United Airlines aksjekurs informasjonen på denne siden.

Hvor kan du kjøpe United Airlines-aksjer?

Før du kjøper aksjer i United Airlines, er det lurt å sammenligne selskapet med kjente konkurrenter. For eksempel kan du se på US Delta Airlines, men også internasjonale flyselskaper som f.eks Lufthansa eller Air-France KLM. På denne måten kan du avgjøre om United Airlines er det beste valget for en investering.

Mange investorer mister kostnadene når de investerer i aksjer. Dette er selvfølgelig synd: hver krone du sparer på kostnader, hjelper på å skape en avkastning. Ønsker du å kjøpe United Airlines-aksjer? Du kan trade direkte i United Airlines-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt United Airlines-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er United Airlines sin aksjekurs?

Vil du vite hvordan United Airlines aksjekurs har utviklet seg? I grafen nedenfor kan du umiddelbart se hvordan CFD-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Om United Airlines

Med mer enn 86 000 ansatte og mer enn 700 fly er United Airlines et stort amerikansk flyselskap. United Airlines skiller seg fra de fleste andre amerikanske flysleksper når det gjelder service, sikkerhet og komfort.

På mange amerikanske flyplasser har United Airlines sine egne terminaler der de flyr med moderne fly. Hovedkontoret til dette flyselskapet ligger i Chicago.

kjøper United Airlines-aksjer

Historien til United Airlines

United Airlines ble stiftet i 1928. Det året opererte flyselskapene Boeing Air Transport, National Air Transport, Varney Airlines og Pacific Air Transport en rutetabell for transport av post under navnet United Airlines.

I 1930 var det tilstrekkelig flykapasitet til å begynne å frakte passasjerer. Ellen Church ble ansatt for å hjelpe passasjerene om bord. Hun var den første flyvertinnen. Dette la grunnlaget for flyselskapet United Airlines.

United Airlines-fly ble brukt til krigføring under andre verdenskrig. Etter andre verdenskrig tjente United Airlines på teknologien som ble utviklet i krigstid, for eksempel jetmotoren og kabinen under trykk. Antall flyreiser økte kraftig etter andre verdenskrig.

Fusjon med et annet flyselskaper

Fusjonen med Capital Airlines i juni 1961 skapte et av de største flyselskapene i verden. I mai 1981 bestemte styrene i United og Continental seg for å slå seg sammen. Denne sammenslåingen skjedde ved fusjon av aksjer. Etter sammenslåingen bærer flyselskapet navnet United og logoen til Continental mens hovedkontoret til flyselskapet forblir i Chicago.

United Airlines med negative tall

Flyselskapet oppnådde en betydelig lavere omsetning i tredje kvartal 2020. Omsetningen i tredje kvartal 2020 var 11,4 milliarder dollar. Omsetningen falt til 2,5 milliarder dollar i tredje kvartal 2020. På grunn av virkningen av korona viruset gikk selskapet i minus. Smertefulle tiltak måtte iverksettes: 13 000 ansatte ble permittert. Konsernsjefen i flyselskapet kunngjorde at selskapet sikter mot en positiv bedring etter pandemien.

Kursbevegelser i United Airlines -aksjer

Aksjekursen falt kraftig i 2020. Aksjekursen viser at aksjen har steget i verdi den siste måneden. Det er usikkert om denne økningen vil fortsette, for i august og september ble aksjekurs stigningen fulgt av et betydelig fall.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar