Hvordan kan du kjøpe aksjer i UnitedHealth Group?

Vil du investere i det største helseselskapet i verden? Da kan det være attraktivt å kjøpe aksjer i UnitedHealth Group . På denne siden kommer vi til å diskutere den beste måten å investere i UnitedHealth Group aksjer, og du kan også se den siste aksjekursen på denne siden.

Hvor kan du kjøpe UnitedHealth Group-aksjer?

Helsetjenesten blir mer og mer viktig: spesielt med en aldrende befolkningen. Dette kan selvfølgelig gjøre en investering i et selskap som UnitedHealth veldig interessant. Ønsker du å kjøpe UnitedHealth Group-aksjer? Du kan trade direkte i UnitedHealth Group-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt UnitedHealth Group-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er den nåværende aksjeprisen til UnitedHealth Group?

Er du nysgjerrig på den nåværende prisen på UnitedHealth Group-aksjer? Nedenfor kan du se et diagram med den siste prisutviklingen. Du kan også bruke knappene til å åpne en posisjon direkte.

Selskapsinformasjon om UnitedHealth Group

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet UnitedHealth Group.

Analyse av UnitedHealth Group-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge UnitedHealth Group-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan UnitedHealth Group har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for UnitedHealth Group de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til UnitedHealth Group de siste 5 dagene:

Hvordan vil UnitedHealth Group  prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener UnitedHealth Group vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til UnitedHealth Group , og det kan hende det ikke blir realitet.

Om UnitedHealth Group

UnitedHealth Group Incorporated er et helseselskap. Dette selskapet har hovedkontor i Minnetonka, Minnesota. Selskapet tilbyr helseprodukter og forsikring og omsatte for 242,2 milliarder dollar i 2019, som gjør de til det største helseselskapet i verden når det gjelder omsetning. UnitedHealthcare står for 80% av selskapets inntekter. I 2020 vil selskapet bli rangert som 7 på Fortune 500-listen.

Divisjonene i selskapet

Selskapet UnitedHealthcare består av fire divisjoner:

  • UnitedHealthcare for arbeidsgivere og enkeltpersoner tilbyr helseforsikring og tjenester for store arbeidsgivere
  • UnitedHealthcare Medicare and Retirement tilbyr helse- og velferdstjenester til personer som er 65 år og eldre.
  • Statlige programmer betjenes av UnitedHealthcare Community og State. Disse statlige programmene gir økonomisk vanskeligstilte og medisinsk vanskeligstilte mennesker helsevesen.
  • UnitedHealthcare Global betjener 6,2 millioner mennesker med medisinske fasiliteter. De fleste bor i Chile, Brasil, Colombia og Peru. Personene som betjenes av dette selskapet med medisinske fasiliteter, bor også i 130 andre ulike land.

Selskapets historie

Richard Taylor Burke grunnla Charter Med Incorporated i 1974, et privateid selskap basert i Minnetonka, Minnesota. For å omorganisere selskapet, ble UnitedHealth Corporation grunnlagt i 1977. Dette selskapet, som ble morselskapet til Charter Med, skulle administrere Minnesota’s nyopprettede Physicians Health Plan.

Gjennom sitt datterselskap Diversified Pharmaceutical Services begynte UnitedHealthcare å administrere apotekers avgifter i 1988. Dette datterselskapet administrerte både apotek og post apotek fordeler.

I 1994 ble datterselskapet Diversified Pharmaceutical Services solgt til SmithKline Beecham for 2,3 milliarder dollar. Under en omorganisering i 1988 ble selskapet et holdingselskap av de uavhengige selskapene UnitedHealthcare, Ovations, Une Prize, Specialized Care Services og Ingenix. Navnet på selskapet ble endret til UnitedHealth Group.

Kjøp UnitedHealth-aksjer

Utvide hjemmetjenesten for mødre

I november 2020 inngikk United Health Foundation et partnerskap med Any Baby Can. Dette partnerskapet med Any Baby Can, en Texas-basert organisasjon. Partnerskapet ble opprettet for å forbedre hjemmetjenesten til mødre og forbedre helsen til barn i fare før fødselen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar