Hvordan kan du kjøpe Urban Outfitters-aksjer?

Urban Outiftters er en velkjent motekjede som fokuserer på en bestemt type livsstil. Har du tillit til lønnsomheten til segmentet Urban Outfitters fokuserer på? I så fall kan det være interessant å kjøpe Urban Outiftters aksjer. På denne siden kan du lese hvordan du investerer i Urban Outfitters. Du kan også finne gjeldende aksjekurs her.

Hvor kan du kjøpe Urban Outfitters aksjer?

Urban Outfitters er et selskap som fokuserer på såkalte hipsters. Ved å fokusere på en livsstil, kan det forbli interessant for disse kundene å fortsette å besøke butikken. Tror du de kan fortsette å konkurrere mot internett butikk-konkurransen? Da kan det være interessant å kjøpe Urban Outfitters-aksjer! Ønsker du å kjøpe Urban Outfitters-aksjer? Du kan trade direkte i Urban Outfitters-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToro€0 i kostnad per Urban Outfitters-aksjer. Minimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Urban Outfitters-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er gjeldende aksjekurs for Urban Outfitters?

Er du nysgjerrig på de siste aksjekurs oppdateringene for Urban Outfitters? Nedenfor kan du direkte se den siste CFD-aksjekursen til selskapet Urban Outfitters. Du kan også bruke knappene til å åpne en posisjon direkte.

Om Urban Outfitters

Starten på Urban Outfitters er Free People’s-butikken i Philadelphia som åpnet i 1970. Grunnleggerne Dick Hayne og kona solgte både nye og brukte klær der. I 1976 ble navnet på butikken endret til Urban-Outfitters. Butikken ble en umiddelbar suksess og snart ble flere butikker åpnet. I 1995 var det 23 Urban-Outfitters-butikker i USA. Den første butikken i Canada åpnet i 1996. Dick Hayne og kona bestemte seg for å starte et annet konsept også: Anthology-kjeden som også ble en suksess.

Urban Outfitters

En livsstilsrelatert forhandler

Urban Outfitters er en livsstilsrelatert forhandler. De selger klær og utstyr. En viktig målgruppe er tenåringer og unge voksne som kan finne alternativ mote som passer til hipsterkulturen. Hipstere foretrekker å bruke retro- og vintage-klær.

Hvis du vil investere i Urban Outiftters-aksjer, anbefales det å følge de siste motetrendene. Liker du de nye klærne til merket? Da kan det være smart å kjøpe Urban Outfitters-aksjer.

Ikke bare klær

Urban Outfitters selger ikke bare klær. Foruten klær selger de også sko, skjønnhets- og velværeprodukter, husholdningsprodukter og musikk. Selvfølgelig blir livsstilen til målgruppen også tatt hensyn til i musikken ved hovedsakelig å selge vinyl plater og kassetter. Mye av varene som selges er designet og produsert internt under private merker.

Et vellykket selskap

Forhandleren Urban Outfitters, som startet fra en butikk, var en stor suksess. Det er nå butikker i mange forskjellige land: i 2018 var det 245 butikker i Danmark, Tyskland, Storbritannia, Israel, Pakistan og andre land.

Polaroid ONE600 Instant kamera ble solgt av Urban Outfitters

Polaroid ONE 600 Instant -kameraet er et produkt som ikke har vært tilgjengelig på lenge. Dette Polaroid-kameraet med sin umiddelbare film passer til hipsterkulturen. En østerriker skaffet seg retten til å lage 700 av disse kameraene. Disse Polaroid -kameraene ble solgt i butikkene til Urban Outfitters i 2011.

Kjøpe restauranter

Urban Outfitters har også måtte håndtere færre kunder i butikken og et fallende salg. For å kompensere for denne nedgangen, bestemte forhandleren å endre strategien. Urban Outfitter overtok deretter 3 restauranter fra Vetri-familien. Vetri-familien er en restaurantgruppe i Philadelphia.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar