Hvordan investere i Verge?

Selv om folk flest tenker på Bitcoin når de hører begrepet kryptovaluta, er det selvfølgelig mange andre krypto valuta som er interesant. En av de velkjente kryptovalutaene som har en lovende fremtid, er Verge. På grunn av den historiske gode avkastningen er det absolutt ikke en dårlig ide å vurdere en investering i Verge. Er du nysgjerrig på hvorfor det å kjøpe Verge kan være så lurt? Og vet du hva slags prosjekt Verge er? Les videre, vi vil vise deg alt om denne krypto valutaen i denne artikkelen!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Verge?

Du kan trade i Verge på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Verge ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Verge.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Verge
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Verge for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Verge på kontoen din!

Hva er Verge – hva slags valuta er det?

Verge har blitt kjent som en kryptovaluta som er fullt forpliktet til å maksimere online anonymitet. Prosjektet kjørers via en open-source blokkjede, som kan sammenlignes med Bitcoin blokkjeden er en slags hovedbok der alle transaksjoner er oppført. Denne hovedboken gjør svindel praktisk talt umulig og gjør bankene overflødige.

Bortsett fra at Verge kjører på en lignende blokkjede, er det flere likheter med Bitcoin selv. I likhet med Bitcoin er Verge en digital valuta som kan brukes til å kjøpe ting på nettet. Det som gjør Verge spesiell, er at IP-adressene endres hver gang en transaksjon blir gjort over nettverket. Resultatet? Ingen kan se hvem som står bak transaksjonen, du er helt anonym.

Formålet med Verge

Målet bak Verge er å lage en blokkjede som kjører i henhold til Bitcoin-konseptet, men gir litt mer privatliv for brukerne. Imidlertid kan det gjøre mer enn dette. Faktisk vil Verge også bruke en smart kontrakt plattform kalt Rootstock. Denne plattformen gjør det mulig å realisere over 400 transaksjoner per sekund. Selv om denne plattformen ennå ikke er aktiv, vil den implementeres i fremtiden.

Før Verge ble kjent med dette navnet, var det kjent som DogecoinDark. Dette navnet refererer selvfølgelig til den kjente Dogecoin, en kryptovaluta som er spesielt kjent for den satiriske tilnærmingen til memen. I 2016 bestemte skaperne seg for å gi mynten det nye navnet Verge. I dag kan du kjøpe mynten under spesialkoden XVG. Verge kan handles på de fleste kjente børsene.

Den spesielle Wraith-protokollen

En av komponentene som gjør investering i Verge så interessant, er at Verge bruker Wraith Protocol. Denne spesielle protokollen sikrer at brukerne kan velge om de vil ha en gjennomsiktig transaksjon eller ikke. Med andre ord, hvis brukeren ikke ønsker å bli kjent, trenger de ikke å være det. Hvis brukeren vil være anonym, sørger en privat hovedbok for at alle personlige data er beskyttet.

blokkjeden viser da bare hvor mye som er overført, ikke til hvem. I tilfelle en offentlig transaksjon er de personlige opplysningene imidlertid kjent. Det som er spesielt er at du som bruker raskt og enkelt kan indikere om du vil bruke Wraith Protocol eller ikke. Denne tilleggsfunksjonen kan gjøre investering i Verge-kryptokurrency enda mer interessant.

Å Investere i Verge – Er det smart eller ikke?

Verge har hatt en jevn vekst de siste månedene. Denne veksten har sørget for at mange også vil investere i Verge. Det spesielle med Verge er at det har et enormt potensial for å bryte gjennom de 10 beste kryptovalutaene. For øyeblikket blir Verge sett på som en av øyeblikkets beste personvern kryptovaluta.

Dette har derfor ført til at prisen har økt betydelig. Da mynten ble lansert, handlet den til 0,00003 cent. Noen år senere var den prisatt til 0,20 cent, en enorm avkastning sammenlignet med noen andre krypto prosjekter. Selv om prisen er relativt stabil for øyeblikket, er det en god sjanse for at den vil fortsette å stige.

Risiko ved å investere i Verge

Det er viktig å merke seg at det er risiko forbundet med å investere i Verge. Dette skyldes hovedsakelig det faktum at en personvern krypto som Verge er utsatt for regulering fra myndighetene. Regjeringen er ikke veldig glad i at alle skal kunne gjennomføre transaksjoner anonymt via internett.

Årsaken som er gitt er selvfølgelig at dette kan oppmuntre til kriminelle transaksjoner. Selv om regjeringer for tiden er ganske åpne for kryptovalutaer, trenger dette ikke alltid å være tilfelle i fremtiden. Hvis en regjering som for eksempel den amerikanske regjeringen bestemmer seg for å forby personvern krypto, kan dette ha stor innvirkning på prisen.

Oppbevar Verge i en spesiell lommebok

Hvis du har bestemt deg for å investere i Verge, er det viktig å beskytte myntene dine. Den beste måten å holde full kontroll over myntene dine er å lage en lommebok. For øyeblikket er det mulig å bruke fire forskjellige typer lommebøker. Du kan velge en vanlig papir lommebok, men disse er ganske sårbare.

Det er derfor bedre å velge en programvare eller en hardware lommebok. Vi anbefaler deg å ikke la myntene dine ligge i en byte lommebok. Dette er lurt fordi utveksling dessverre noen ganger blir hacket. Hvis dette skjer, kan du i mange tilfeller bare glemme å få tilbake pengene dine. Hvis du fremdeles har myntene dine på børs, kan du heldigvis enkelt overføre dem til en programvare lommebok. På et nettsted som Bitvavo kan du også lagre Verge-kryptomyntene dine ekstra trygge ved å bruke de ekstra sikkerhets alternativene.

Konklusjon – bør du investere i Verge eller ikke?

Hvorvidt du skal investere i Verge, avhenger helt av hvor stor risiko du er villig til å ta og hva din fremtidige visjon om markedet er. Hvis du tror at personvernmynter vil spille en viktig rolle i internasjonale betalingstransaksjoner, er det ikke en dårlig idé å investere i Verge. Men hvis du tror at regjeringen planlegger å begrense myntene på et eller annet tidspunkt, ville det være bedre å investere i en litt mindre risikabel valuta som Bitcoin.

Det er lurt å spre investeringene dine over flere altcoins uansett: på den måten unngår du å miste en stor del av investeringen din hvis Verge ikke klarer seg så bra.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar