Hvordan investere i Waltonchain?

Sjansen for at du ønsker å investere i kryptovaluta er stor, vi antar det på fordi du har kommet hit for en grunn. Hvis du er interessert i altcoins, kan det være lurt å vurdere Waltonchain som en investering. Nå som ikke alle vet hva Waltonchain er og hva de viktigste fordelene er, er det på tide å gå nærmere inn på dette. Denne artikkelen viser deg alt du trenger å vite om å investere i Waltonchain!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Waltonchain?

Waltonchain er en kryptovaluta som er godt egnet til å spore logistiske ruter. Waltonchain gjør det mulig for produsenter å holde oversikt over produktene sine, mens datalagringen er desentralisert og sikker. Dette gjør Waltonchain til et utmerket verktøy for å bekjempe forfalskede produkter.

Du kan trade i Waltonchain på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Waltonchain ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Waltonchain.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Waltonchain
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Waltonchain for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Waltonchain på kontoen din!

Hva er Waltonchain – mål for prosjektet

Før vi ser på fordelene med Waltonchain, kan det være lurt å kort zoome inn på selve prosjektet. Waltonchain kombinerer blokkjede med en spesiell type RFID teknologi for å lage et styringssystem for forsyningskjeder. Prosjektet er oppkalt etter Charlie Walton, den berømte oppfinneren av RFID-teknologi. Waltonchain bruker RFID-identifikasjon for å spore produkter gjennom hvert trinn i produksjon og distribusjonen. Dataene for hvert element lagres i en fast blokkjede som holder styr på alt.

Waltoncoins (WTCs) er den primære valutaen i Walton-økosystemet. 100 millioner WTC er utstedt, og i likhet med Bitcoin vil ingen nye WTCer bli opprettet. WTC brukes som en transaksjonsvaluta for å utføre aktiviteter utenfor hovedkjeden gjennom byte gebyrer. Dette er gjort for å gjøre det lettere for kjedene å samarbeide.

Fremkomsten av “Value Internet of Things”

Waltonchain har blitt spesielt stor med sitt spesielle konsept kalt Value Internet of Things . Value Internet of Things brukes til å beskrive deres egne RFID-brikker med spesiell blokkjede-teknologi. Ved hjelp av RFID-koder kan blokkjeder nå lagre fysiske gjenstander (eller i det minste deres datarepresentasjon) i blok kjeden. RFID-koder (radiofrekvensidentifikasjon) bruker elektromagnetiske felt for å identifisere objekter. De er mye brukt i varelager.

Waltonchain gjør det mulig å kartlegge all informasjon du måtte trenge med en enkel RFID-tag. Dette inkluderer informasjon om hvor produktet er, hvor det har vært, hvem som har håndtert det og andre viktige data. All data er lagret i blokkjeden og kan ikke forfalskes. Dette gjør det mye tryggere enn vanlige lagerformer.

Waltonchain

Det overordnede Walton-økosystemet

Det er viktig å ta en titt på Walton-økosystemet. Waltonchain er navnet på hoved blokkjeden i Walton-økosystemet. Denne blokk kjeden sporer Waltoncoin (WTC) – transaksjoner, administrerer under kjeder og utfører blant annet smarte kontrakter. Alle som bruker Waltonchain-teknologi kan opprette sin egen underkjede for å ha personlige tokens til rådighet. I tillegg kan han velge en konsensus algoritmer som skiller seg fra hoved kjeden.

Å skille nettverket i hoved Waltonchain og under blokkjeder gir flere fordeler. Den første er at ethvert selskap som bruker teknologien, kan tilpasse en blokkjede til deres spesifikke forretningsbehov. De er ikke knyttet til protokollen eller nettverksaktiviteten til hovedkjeden. I tillegg hjelper det med ytelse som nettverks skala. Fordi det meste av dataene er i et selskap under kjede, vil ikke aktiviteten deres falle ned hele nettverket.

Er det smart å investere i Waltonchain?

Et spørsmål mange har, er om det er smart å investere i Waltonchain. Det er viktig å vite at Waltonchain for tiden er klassifisert som et ERC20-token. Dette vil imidlertid snart endre seg. Foreløpig kan du lagre WTC i hvilken som helst lommebok som støtter ERC20-tokens. Dette har imidlertid betydd at Waltonchain ikke alltid blir tatt på alvor, da det er et uavhengig prosjekt.

I tillegg er det spørsmål om Waltonchain vil lykkes. Selv om ideen bak Waltonchain er sterk, vil det ikke være spesielt enkelt å sette den i praksis. Det er også sant at ikke alle forbrukere venter på en stor blokkjede der all informasjon om produktet kan bli funnet. Andre mennesker kunne bruke blokkjeden for å se hvilke produkter du kjøpte; dette vil ikke være bra for personvernet til brukerne.

Oppbevar Waltonchain i spesiell lommebok

Å investere i Waltonchain kan være lurt. Hvis du har fått tak i noen Waltonchain-tokens og vil sørge for at de holdes trygge, er det lurt å lage en lommebok. Uten lommebok har du aldri kontroll over myntene dine. Disse er på hjemmesiden til børsen men bare med en god lommebok vet du helt sikkert at du kan sikre eiendelene dine mot hackere og andre mennesker som er ute etter pengene dine.

Hvilke lommebøker finnes?, spør du kanskje. Den enkleste måten er å installere en programvare lommebok på datamaskinen din. Med denne frakoblet lommeboken kan du være sikker på at folk ikke bare kan stjele myntene dine. Hvis du virkelig ønsker best mulig beskyttelse, og hvis du har investert litt mer, er det praktisk å velge en hardware lommebok. Disse lommebøkene ligner på en USB-minnepenn og lagrer myntene dine helt offline. Kjente leverandører av hardware-lommebøker inkluderer Ledger og Tezos. Forsikre deg om at lommeboken din støtter ERC-20-tokens.

Konklusjon – bør du investere i Waltonchain?

Denne artikkelen har forklart deg hva Waltonchain faktisk er og hva du kan gjøre med denne kryptovalutaen. Om det er lurt å investere i Waltonchain, avhenger helt av din visjon om krypto markedets fremtid. Hvis du tror Waltonchain vil gi mange fordeler, er det absolutt et klokt altcoin å inkludere i porteføljen din. Men hvis du mener at visjonen er for vanskelig å oppnå for teamet, er det bedre å ikke invistere i denne kryptovalutaen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar