Hvordan kan du investere i Waves?

Waves er en kryptovaluta opprettet av Alexander Ivanov. Under ICOen som fant sted for å introdusere denne kryptovalutaen på markedet, ble det samlet inn 30 000 BTC (bitcoin). Interessen og tilliten til prosjektet var derfor enorm fra starten. På tidspunktet for ICO representerte 30 000 bitcoin som ble samlet inn en verdi på rundt 15 millioner dollar. Tror du at Waves-kryptovalutaen også vil fungere bra i fremtiden? I så fall kan det være smart å investere i Waves ved å kjøpe mynten.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Waves?

Waves er en kryptovaluta med mye potensial.Waves kan faktisk være en god erstatning for mange typer derivater. Hvis du for eksempel vil handle bitcoin på plattformen, vil du motta en såkalt wbitcoin som følger verdien av bitcoin en mot en. Vil du investere i potensialet til Waves? Vi vil i denne artikkelen diskutere hvordan du best kan investere i Waves.

Du kan trade i Waves på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Waves ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Waves.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Waves
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Waves for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Waves på kontoen din!

Ikke hvilken som helst kryptovaluta

Egentlig reduserer vi verdien av Waves ved å bare merke den som en kryptovaluta. Faktisk er det først og fremst en desentralisert plattform for utviklere. Tokens og kryptovalutaer kan handles på denne plattformen. Dessuten er Waves også en stor børs med en desentralisert karakter. Dette skiller seg ut fra andre prosjekt som er en del av kryptomarkedet.

For å kunne bruke den desentraliserte sentralen kalt ‘Waves DEX Platform’ må du selvfølgelig være i besittelse av WAVES-tokenet eller en annen kryptovaluta.

investering i bølger

Waves er en fordelaktig plattform for ICO

Waves er kjent for å være i stor grad fokusert på å skape et interessant miljø for ICO. En ICO eller ‘Initial Coin Offering’ er et viktig skritt for enhver blokkjede-applikasjon og enhver kryptovaluta. Ved å organisere en ICO kan midler skaffes for å utvide utviklingen og støtten til applikasjonen ytterligere. Dessuten kan disse pengene også brukes til markedsføring.

Selvfølgelig er Waves ikke den eneste plattformen der ICO-er kan settes opp. Den mest kjente plattformen i dette området er Ethereum. Så hvorfor vil du investere i Waves? Fordi denne plattformen gjør det mulig å sette opp ICO til mye lavere kostnader. Det gjør denne plattformen utrolig tilgjengelig for alle utviklere. Mange mennesker som har et godt konsept for et blokkjede-prosjekt eller kryptovaluta, innser det aldri på grunn av de høye kostnadene som er involvert i en ICO. Waves-plattformen endrer alt det.

Den desentraliserte børsen WavesDex

WavesDex er en av de to komponentene i Waves. Det er den desentraliserte sentralen som kjører i Waves-lommeboken. Innenfor denne utvekslingen er det mulig å handle WAVES og andre valauter som støttes av plattformen. Disse inkluderer:

Bitcoin(BTC);

Ethereum (ETH);

I tillegg til de ovennevnte kryptovalutaene, støtter plattformen også såkalte fiat-transaksjoner. Dette betyr at du kan handle kryptovalutaer med blant andre amerikanske dollar og det britiske pundet. Det spesielle ved denne desentraliserte børsen er tilstedeværelsen av mer enn 12 500 000 markeder. Videre, siden lanseringen av plattformen, har mer enn 5000 forskjellige tokens allerede blitt lagt til.

Handler til svært lave transaksjonskostnader

Hvorfor skal du bruke WavesDex-plattformen? Ikke bare på grunn av det store utvalget av tilgjengelige markeder, men også på grunn av lave kostnader. De fleste børsene på markedet krever rundt 1 prosent transaksjonsgebyrer på transaksjonsverdien. For WavesDex krever det et gebyr på 0,003 Bølger for hver handel. Dette er (avhengig av valutakursen) betydelig mer fordelaktig og kan spare deg for mye penger.

Waves-NG

Den andre komponenten av Waves kalles Waves-NG. Dette er den såkalte konsensusalgoritmen. Den er basert på Bitcoin-NG-forslaget fra Emin Gun Sirer. Dette systemet ble spesielt opprettet for å øke transaksjons hastigheten til Bitcoin.

Begrensninger som Bitcoin står overfor er heller ikke unike for den kryptovalutaen. Andre store navn i kryptomarkedet som Litecoin og Ethereum lider også av det samme problemet. For Waves, bruker Bitcoin-NG-protokollen det til å behandle betydelig flere transaksjoner.

Implementeringen av Bitcoin-NG-tilnærmingen kombinert med Waves ‘proof-of-stake-modell betyr at i teorien kan hundrevis av transaksjoner behandles per sekund. Disse dataene gjør også Waves verdt å vurdere å kjøpe.

Hva er fordelene med Waves?

Investering i Waves sørger for at du kan stole på forskjellige fordeler. Det jobbes intensivt med Waves-plattformen, noe som betyr at fordelene kan øke i fremtiden. Noen fordeler du kan stole på i dag som investor i Waves er:

● Handler kan utføres utrolig billig for 0,03 waves;

● Med et utvalg av 12 500 000 markeder er Waves en utrolig allsidig og kraftig børs;

● Konsensus Algoritmen som Waves bruker, sikrer at du kan utføre mange transaksjoner per sekund.

● Det kommer aldri til å være mer enn 100 000 000 waves mynter tilgjengelig.

Appellerer disse fordelene også til deg? Da kan det også være interessant å investere i Waves.

Hva er ulempene med Waves?

Selvfølgelig er det ikke bare fordeler med Waves. I skrivende stund trenger prosjektet fremdeles ganske mye arbeid. Spesielt synes ikke blokk intervallet å være tilstrekkelig stort. Imidlertid gir dette i seg selv også det nødvendige potensialet. Hvis teamet bak Waves lykkes med å løse dette problemet med tanke på fremtiden, kan dette potensielt føre til ytterligere interessant merverdi. Dette kan da være en god grunn til å investere i Waves-kryptovalutaen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar