Hvordan investere i Zilliqa?

Vurderer du å kjøpe Zilliqa? Det kan være et interessant valg. Zilliqa er faktisk den første blokkjede-kryptovalutaen som drar nytte av fordelene med sharding . Dens skalerbarhet gjør det til et overbevisende og fascinerende krypto prosjekt. Er du nysgjerrig på hva Zilliqa er, hva funksjonene er og hva fordelene og ulempene er? I denne artikkelen vil vi svare på disse spørsmålene!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Zilliqa?

Du kan trade i Zilliqa på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Zilliqa ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Zilliqa.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

 1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
 2. Sett inn penger på kontoen din
 3. Velg Zilliqa
 4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Zilliqa for
 5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Zilliqa på kontoen din!

Hva er Zilliqa?

Zilliqa er en offentlig, tillatelse fri blokkjede-plattform som fokuserer på skalerbarhet og hastigheten til blokk kjeden. krypto-mynten har ambisjon om å tilby høy gjennomstrømning med muligheten til å behandle tusenvis av transaksjoner per sekund. Zilliqa har mye bedre skalerbarhet enn Ethereum, for eksempel.

Zilliqa har potensial til å tilby den høyeste datakapasiteten til eksisterende blokk kjede. Dette betyr at Zilliqa-nettverket alltid vil være raskt, pålitelig og billig, uansett hvor mange som bruker det. Enda viktigere, dette vil ikke gå på bekostning av desentralisering. Plattformen tilbyr mange desentraliserte applikasjoner.

Hvordan oppsto Zilliqa-kryptomynten?

Zilliqa ble skapt fra ideen om sharding. Sharding ble videreutviklet, og dette førte til slutt til Zilliqas ICO. Dette samlet inn 22 millioner dollar. Offisielt har Zilliqa sin opprinnelse juni 2017. Test nettverket gikk live omtrent et år senere i mars 2018. Et år og noen måneder senere lanserte plattformen i juni 2019.

Hva er målet til Zilliqa?

Zilliqa har som mål å gjøre blokk kjeder skalerbar ved hjelp av «sharding». I sharding gjøres ikke arbeidet av alle nodene hver for seg, men det gjøres i grupper. En node er en individuell datamaskin som deltar i blokk kjede-nettverket. En node sjekker påliteligheten til en transaksjon. Dette gjør det mulig å foreta betalinger for og med kryptovaluta anonymt og sikkert.

Hvordan fungerer “Sharding”?

Tenk deg et nettverk som består av 600 forskjellige noder og fire transaksjoner som gjøres på dette nettverket. I en tradisjonell blokkjede ville hver node, så 600 totalt, sjekke alle disse fire transaksjonene. ved bruk av sharding distribueres dette arbeidet i grupper.

Det kan være at de første 150 noder sjekker den første transaksjonen, de andre 150 nodene sjekker den andre transaksjonen, den tredje gruppen på 150 noder sjekker den tredje transaksjonen og den siste gruppen sjekker den fjerde transaksjonen. I dette tilfellet er nettverket delt inn i 4 deler. Dermed avslutter de fire ganger raskere.

Hver gang en del har validert en transaksjon, pakkes den inn i en blokk. Via en protokoll legges denne blokken til blokk kjeden. Etter hvert som blokk kjeden vokser, blir flere noder og grupper lagt til. Når en Zilliqas blokk kjede vokser, vil transaksjonens hastighet øke. Jo flere grupper, jo større er transaksjons kapasiteten.

Sharding er en interessant teknikk som kan gjøre Zilliqa til en ekstra interessant investering. Før du investerer i Zilliqa, må du undersøke fordeler og ulemper ved å investere i denne kryptovalutaen.

Hva er fordelene med Zilliqa?

Det er mange fordeler med Zilliqa. Vi har listet opp de viktigste fordelene for deg nedenfor.

 • Det som gjør Zilliqa unik, er at blokk kjeden bruker den nye protokollen kalt “Sharding”.
 • Jo flere noder som brukes i nettverket, jo raskere blir transaksjonene.
 • Skalerbarhet går ikke på bekostning av full desentralisering.
 • For tiden er det den raskeste og mest skalerbare blokk kjeden.
 • Lineær skalering sørger for konstante og lave energi kostnader.
 • Zilliqa tilbyr optimal gjennomsiktighet, sikkerhet, uforanderlighet og overkommelige priser i høyeste hastighet.

Hva er ulempene med Zilliqa?

 • Styrke som svakhet: Hvis vi ser på styrken til Zilliqa (for tiden den raskeste og mest skalerbare blok kjeden), kan det også bli en svakhet. Dette er fordi det skaper betydelig omdømme trykk. Så snart det er et bedre alternativ som oppstår, kan Zilliqas popularitet være over ganske raskt.
 • Mangel på gode markedsførere: dagens ledergruppe består av personer med utmerket programmeringskunnskap. Imidlertid mangler det fortsatt gode markedsførere. Det kan være at teknologien vil selge seg selv. Dette var for eksempel også tilfelle med NANO. Likevel, i det nåværende kryptomarkedet, hvor det er mange innovative og lovende prosjekter, er det viktig å få oppmerksomhet rundt valutaen og bli hørt regelmessig.
 • Den planlagte bruk av sharding teknologi av Ethereum: Når dette skjer, vil ikke Zilliqa lenger være den eneste valutaen som fokuserer på å løse skalerbarhet problemet.

Hva bør du passe på når du investerer i Zilliqa?

Etter lanseringen i juni 2018 gikk Zilliqa-prisen betydelig opp og ned. Etter å ha hatt en ganske flat pris en stund, økte prisen i verdi med nesten 200% på 30 dager i 2020. Sterke svingninger gjør det interessant å holde øye med kryptovalutaen. Prisen er fortsatt ganske ustabil.

Hvis du vil investere i Zilliqa, er det definitivt et godt alternativ for en langsiktig investering. Hvis du vil investere i Zilliqa på kort sikt og har tenkt å tjene på svingningene i prisen, er dette mulig ved å spekulere i en økning eller fall.

Å investere i Zilliqa eller ikke?

Det er absolutt interessant å investere i Zilliqa i moderasjon og dermed diversifisere porteføljen din. Zilliqas unike egenskaper kan føre til at prisen stiger ytterligere i fremtiden. Men som med enhver investering, medfører investering risiko.

Det er lurt å først gjøre deg kjent med prisutviklingen og lage en god prisanalyse. I tillegg må du lage en investeringsstrategi for deg selv, slik du gjør med en tradisjonell investering. På denne måten kan du maksimere potensielle kursgevinster og redusere investeringsrisikoen.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar