Hvordan kan du kjøpe Zoom Video Communications -aksjer?

Hvis du fulgte med på nyhetene under korona pandemien, kjenner du sannsynligvis til selskapet Zoom Video Communications . Dette selskapet var helt klart en av vinnerne av krisen og har vokst enormt. Men hva er det beste stedet å kjøpe Zoom Video Communications-aksjer, og hva er den gjeldende aksjekursen? Vi vil diskutere det i denne artikkelen!

Hvor kan du kjøpe Zoom-aksjer?

Tror du at selskapet vil fortsette å vokse betydelig i fremtiden? I så fall kan det være smart å investere i Zoom på lang sikt. Det er imidlertid viktig å være ekstra forsiktig når du investerer i dette selskapet. Selskapet har vokst til å bli en hype, noe som har fått aksjekursen til å stige kraftig. En korreksjon kan derfor oppstå før eller siden i et slikt tilfelle.

Ønsker du å kjøpe Zoom-aksjer? Du kan trade direkte i Zoom-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Zoom-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen til Zoom?

Ønsker du å vite hva den siste aksjekursen i Zoom Communications er? CFD-diagrammet nedenfor viser deg direkte hvordan aksjekursen har utviklet seg.

Selskapsinformasjon om Zoom Video Communications

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Zoom Video Communications.

Analyse av Zoom Video Communications-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Zoom Video Communications-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Zoom Video Communications har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Zoom Video Communications de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Zoom Video Communications de siste 5 dagene:

Hvordan vil Zoom Video Communications prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Zoom Video Communications vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Zoom Video Communications, og det kan hende det ikke blir realitet.

Om Zoom

Det er et økende behov for videokonferanser. Folk som ønsker å jobbe hjemmefra kan fortsatt holde møter, og det amerikanske selskapet Zoom Video Communications gjør dette mulig. Dette eksterne konferanser selskapet har hovedkontor i San Jose, California.

Kjøpe zoom-aksjer

Et selskap som vokser raskt

Eric Yuan grunnla selskapet i 2011 og videokonferanser startet i 2013. Noen måneder etter introduksjonen av videokonferanser var det allerede en million brukere. Antall brukere vokste raskt: i 2015 steg antallet registrerte brukere til 40 millioner.

Zoom videokommunikasjon muliggjør tilkobling mellom mennesker

Bedrifter som bruker videokonferansene som tilbys av Zoom, har muligheten til å koble mennesker gjennom video-, tale- og chatte opplevelser. Selvfølgelig har folk også muligheten til å dele innhold med hverandre.

Videokonferanse Programmet utviklet av Zoom lar opptil tusen mennesker delta på et møte samtidig. Takket være sin sky-native plattform leverer Zoom høy kvalitet og pålitelig videokvalitet. Videokonferanse programmet utviklet av Zoom kan enkelt brukes, administreres og implementeres av mennesker og selskaper.

Negativ presse

FBI oppdaget at Zoom-anrop ikke var kryptert, og brukere blir derfor advart. Samtaler kan invaderes av fremmede som kalles ‘zoom-bombing’. FBI råder brukerne til å bruke et passord som sikrer at videosamtaler bare deles med de tiltenkte deltakerne.

Programmet som tilbys av Zoom har også et venterom. Administratoren for videosamtalen har deretter muligheten til manuelt å velge hvilke deltakere som kan delta i videosamtalen.

Mye oppmerksomhet under korona krisen

Selskapet fikk mye oppmerksomhet under korona krisen i 2020. På grunn av fokuset på videokonferanser er dette selskapet ofte foretrukket fremfor andre selskaper. Programmer som tilbys av andre selskaper er mer fokusert på chatting, og dessuten er disse programmene mye dyrere. For eksempel må brukere av Microsoft Team betale et fast beløp per måned mens programmet som tilbys av Zoom kan brukes gratis.

Når den brukes gratis, er tidsfristen 40 minutter og opptil 100 personer kan delta i et møte. For selskaper som ønsker flere funksjoner, finnes det selvfølgelig en betalt versjon. Zoom brukes mye under koronakrisen: Zoom (mobil) apper til Zoom blir nå (2020) nedlastet i gjennomsnitt 240.000 hver dag.

Tror du at koronakrisen vil fortsette å føre til bedre resultater for Zoom? Da kan det være interessant å investere i selskapet ved å kjøpe Zoom -aksjer.

Zoom går til aksjemarkedet

Zoom -selskapet var allerede verdt 1 milliard dollar i 2017. Zoom debuterte på Nasdaq, den amerikanske teknologimessen, i 2019. Zoom utstedte 9,91 millioner aksjer og i tillegg solgte eksisterende aksjonærer cirka 11 millioner aksjer. Salgsprisen under børsnoteringen var $ 36, og selskapet samlet inn $ 356,8 millioner.

På den første handelsdagen stengte kursen på $ 62. På grunn av korona krisen i 2020 har aksjekursen steget kraftig: i 2020 var den over 160 dollar for en kort stund. Tror du at selskapet vil fortsette å levere sterke resultater i fremtiden? Da kan det være smart å kjøpe Zoom-aksjer.

Zoom er en ekte teknologi aksje

Det raskt voksende selskapet Zoom er verdsatt som en ekte teknologi aksje. Både verdsettelsen av aksjen og forventningene er skyhøye. Det er et veldig skalerbart teknologiselskap der både fortjeneste og antall brukere vokser veldig raskt. Flere og flere selskaper med mer enn 10 ansatte blir kunder i selskapet. Selskapets sterke fokus på mobilappen sikrer en sterk vekst av selskapet.

Imidlertid er det viktig å huske at slike teknologiske aksjer er risikable. Hvis en konkurrent kommer med et bedre program, kan selskapet snart miste en stor markedsandel. Dette skjedde også med Yahoo i kampen med søke giganten Google og Myspace i kampen med Facebook. Så følg godt med på konkurransen når du investerer i Zoom!

Morsomt faktum

I Kina er det også et selskap som heter Zoom, Zoom Technologies for å være presis. Når det går bra med Zoom Communications, stiger ofte prisen på Zoom Technologies-aksjer kraftig. På et tidspunkt hadde prisen på denne aksjen steget med mer enn en million prosent! Dette viser bare hvor viktig det er å være forsiktig når man investerer i aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar