Trade med 1000 kr

1000 kr er en veldig fin sum å starte trading-eventyret sitt med. Du kan selv velge hva du ønsker å trade. For eksempel kan du velge å trade for pengene dine med en gang, eller du kan handle forskjellige aksjer for å diversifisere og spre risikoen din. Hvis du ikke har noen erfaring enda, kan du begynne med å øve online, og så begynne å trade senere.

Har du lyst til å begynne med en gang? Finn ut hos hvilke meglere du kan opprette en konto.

Hvorfor trade med 1000 kr?

Det finnes flere grunnen til at du bør trade med 1000 kr. Selv om du kan sette pengene dine på en sparekonto, hvor mye vil du få i renter nå for tiden uansett? Renten du får fra banken din er veldig lav, så du kan like så godt investere pengene dine på andre måter. Trading vil gi deg en bedre mulighet til å oppnå høyere avkastning. Når du bare sparer pengene dine på konto, vil verdien av kontantene dine falle over tid. Dette er sannsynligvis ikke målet ditt med sparingen din.

Hvis du velger å begynne med aksjehandel, kan du oppnå mye høyere avkastning og, hvis alt går bra, kan du tjene mye penger. Det er til og med mulig å leve av daytrading, dag inn, dag ut. Det finnes plenty av mennesker som har sluttet i jobbene sine for å bli daytradere, og de tjener en solid lønn bare på trading.

Det er fullt mulig å få en god avkastning på 1000 kr. Hos en moderne CFD-megler kan du gire deg opp til 20x. Ved bruk av giring, kan du åpne posisjoner av større verdi enn det som er på kontoen din. Dette er en ny, innovativ måte for trading som har mange fordeler.

Investere-1000kr

Suksess med 1000kr?

Giring gjør det svært interessant å investere 1000 kr hos en CFD-megler som Plus500. Med 1000 kr kan du åpne en posisjon med en total verdi av 20 000 kr eller mer. Hos Plus500 bestemmes gevinsten din av forskjellen mellom prisen da du åpnet en posisjon og prisen når du stenger posisjonen din. For eksempel, hvis du kjøpet ti aksjer i Apple for 6000 kr og verdien stiger til 6300 kr i løpet av tre dager, blir gevinsten din forskjellen mellom åpnings- og stengingsverdien. Men dette går begge veier. Gevinsten din kan vel så godt bli et tap hvis du gjorde en feilvurdering. Ved å bruke en stop loss, kan du likevel passe på at tapene dine blir begrenset.

Handel med CFD’er

Når vi snakker om handel med CFD’er (Contracts for Difference), stenger du en kontrakt automatisk og profitterer på prisforskjellen. Dette betyr at du kan tjene penger når prisene stiger, men også når prisene faller.

Du kan enkelt teste mulighetene av å investere i CFD’er ved bruk av en demokonto. Da vil det ikke være nødvendig å sette inn penger! Når du er klar, kan du umiddelbart sette inn 1000 kr på kontoen din og investere i favorittaksjene dine. Jo mer du setter inn, desto mer kan du potensielt tjene. Det første innskuddet ditt er det viktigste! Hvis du setter inn 1000 kr, kan du umiddelbart oppdage mulighetene ved aksjehandel.

Invester med 1000 kr

Enkelte foretrekker å investere tusenlappen sin. Forskjellen med investering, er at investering er langsiktig. For eksempel, kjøper du en aksje for å selge den noen år senere. Hvis du kan sette til side 1000 kr hver måned, kan denne typen investering være utrolig interessant.

Hvis du ønsker å investere en liten sum på 1000 kr, kan det være lurt å investere i et indeksfond. Et indeksfond er et aksjefond som følger utviklingen til en “kurv” med aksjer. Fordelen med indeksfond, er at du enkelt kan diversifisere beholdningen din, selv med små summer. Du kjøper en andel i fondet og blir en medeier i et utvalg forskjellige aksjer. Diversifiseringen reduserer risikoen ved investeringen din og gjør det mindre sannsynlig at du taper store deler av investeringen din. Når du investerer 1000 kr regelmessig, er det lurt å sette denne summen inn i fondet ditt. Da sprer du investeringene dine over tid. Du ønsker jo helst ikke å tape penger fordi du investerte alle pengene dine rett før et markedskrasj.

Ønsker du å vite hvor du kan kjøpe indeksfond? Det er mulig å kjøpe indeksfond hos en rekke nettmeglere. Vi har listet noen av de beste meglerne for deg:

Mulighetene ved trading er store. Du kan trade aksjer, valuta, råvarer og indeksfond. Og alt dette kan bli gjort fra samme konto. Enda en fordel med CFD’er, er at du betaler lavere transaksjonskostnader enn ved tradisjonell aksjehandel.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.