Hvordan kan du kjøpe Accenture-aksjer?

Accenture er et internasjonalt selskap som tilbyr IT-tjenester og rådgivning. Ettersom IT spiller en stadig viktigere rolle i verden, kan en investering i Accenture-aksjer fungere godt. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du selv kan investere i Accenture-aksjer.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Accenture aksjer?

Ønsker du å kjøpe eller investere i Accenture aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Accenture aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Accenture-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Accenture akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Accenture? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Accenture har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Accenture:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Accenture.

Analyse av Accenture:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Accenture-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Accenture-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Accenture for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Accenture gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Accenture vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Accenture, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om selskapet Accenture

Selskapet Accenture er et internasjonalt anerkjent management konsulentfirma som tilbyr tjenester innen områdene teknologi, ledelse og outsourcing. Disse tjenestene tilbys i ulike bransjer. Det internasjonale hovedkvarteret til dette selskapet, som opererer i 52 land, er i Dublin, Irland.

Selskapets historie

Accenture, ble grunnlagt i 1989. Selskapet begynte som konsulentavdelingen til et selskap kalt Arthur Andersen i 1953. Da konsulent delen skilte seg fra Arthur Andersen-selskapet i 1989, var navnet på det nye selskapet Andersen Consulting.

Det oppsto en tvist på 1990-tallet om det faktum at Andersen Consulting, det mest lønnsomme av de to firmaene, måtte betale 15 % av overskuddet hvert år til Arthur Andersen-firmaet. Dette ble avtalt ved separasjonen i 1989. I august 2000 brøt Andersen Consulting alle kontraktsmessige bånd med Arthur Andersen og måtte endre navnet på selskapet til Accenture. Navnet var basert på «Accent on the future», et symbol på selskapets ønske om å være en internasjonal leder innen rådgivning.

Accenture blir offentlig

Accentures børsnotering var 19. juli 2001. På det tidspunktet utstedte Accenture aksjer i primær emisjon på New York Stock Exchange. Åpningskursen på aksjene var 14,50 dollar. Aksjene ble handlet til 15,17 dollar ved børsslutt. Accenture hentet inn 1,7 milliarder dollar på dagen for børsnoteringen.

Omorganisering hos Accenture

Konsulent- og teknologiselskapet Accenture sysselsetter rundt 500 000 mennesker over hele verden. Dette gjør selskapet til en av de største bedriftstjeneste leverandørene i verden.

Som svar på den globale Covid-19-krisen lanserte Accenture et stort kostnadskuttprogram i august 2020. Konsekvensen av en storstilt omorganisering er at rundt 25 000 ansatte vil miste jobben innen 2020. Den store omorganiseringen er uunngåelig, da en betydelig andel av bedrifts tjenesteleverandørens kontrakter er utsatt eller kansellert.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar