Hvordan kan du kjøpe Alpha Pro Tech-aksjer?

Alpha Pro Tech eller APT er en antifragil aksje. Dette betyr at virksomheten ikke bare drar nytte av kaos, men at den også trenger kaos for å trives. Alpha Pro Tech er et selskap som blant annet produserer ansiktsmasker. Selskapet presterer over gjennomsnittet bra i tider under virusutbrudd. Men hvor kan du kjøpe Alpha Pro Tec -aksjer, og hva bør du være oppmerksom på når du vil investere i Alpa Pro Tech-aksjer?

Hvor kan jeg kjøpe Alpha Pro Tech-aksjer?

Ønsker du å kjøpe Alpha Pro Tech-aksjer? Du kan trade direkte i Alpha Pro Tech-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Alpha Pro Tech-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Er det lurt å investere i Alpha Pro Tech?

Det er bare lurt å investere i Alpha Pro Tech på lang sikt når det er en klar grunn til det. Under korona-pandemien så man at aksjekursen steg mer enn 500%: Investorer ser det som en god måte å reagere på en helsekrise.

Når historien endres, kan børskursene også endre seg raskt. Når korona sakte forsvinner, ser du at aksjekursen også faller igjen. Det er derfor smart å aktivt handle i Alpa Pro Tech -aksjer: på den måten kan du tjene på de stigende og fallende kurs bevegelsene.

Vurderer du en langsiktig investering? Da er det bedre å vente til neste krise og kjøpe i tide.

Alpha Pro Tech og Corona-krisen

Alpha Pro Tech er et selskap som produserer masker og verneklær. Det er derfor ikke overraskende at selskapet gjør det spesielt godt under en helsekrise. For eksempel, under Ebola-utbruddet i 2014, så aksjekursen et kraftig hopp.

Under korona krisen gjorde selskapet også store sprang og en bemerkelsesverdig høy pris ble nådd. Men er dette legitimt? Faktisk har etterspørselen etter N-95 Particulate Respirator ansiktsmasker de produserer skutt i været. Selskapet ønsker å levere disse maskene over hele verden og med det kan generere mye fortjeneste.

Maskerne er interessante så langt at de oppfyller kravene til både CDC (Center for Disease Control and Prevention) og NIOSH (Netional Institute for Occupational Safety and Health). Masken er god til å filtrere partikler fra luften: mer enn 95% av alle partikler holdes utenfor. Dette reduserer naturligvis sjansen for forurensning.

Masken er kjent for sin komfort: det er nok plass mellom munn og nese, slik at brukeren ikke blir kortpustet. Spesielt hvis Corona-krisen fortsetter, kan aksjekursen fortsette å stige kraftig. Det kan da være attraktivt å investere i Alpha Pro Tech -aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar