Hvordan kan du kjøpe American Airlines-aksjer?

American Airlines er det største flyselskapet i verden. Har du tillit til luftfart framtiden og tror du American Airlines har bygget opp en god posisjon? I så fall kan det være smart å kjøpe American Airlines-aksjer! I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du investerer i American Airlines, og du kan også se gjeldende aksjekurs her.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i American Airlines aksjer?

Det kan være lurt å kjøpe aksjer på lang sikt. Før du gjør dette, er det viktig å nøye undersøke fremtidsutsiktene til et selskap som American Airlines. Tror du selskapet kan fortsette å vokse i fremtiden? Da kan det være lurt å kjøpe aksjene.

Ønsker du å kjøpe eller investere i American Airlines aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i American Airlines aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt American-Airlines-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på American Airlines akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til American Airlines? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til American Airlines har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om American Airlines:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til American Airlines.

Analyse av American Airlines:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge American Airlines-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan American Airlines-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til American Airlines for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til American Airlines gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror American Airlines vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til American Airlines, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Er det lurt å investere i American Airlines?

Før du investerer i American Airlines-aksjer er det viktig å se nærmere på den økonomiske situasjonen. Undersøk hvordan etterspørselen etter flyreiser utvikler seg. I 2020 har etterspørselen etter flybilletter blitt hardt rammet av korona pandemien: det gjenstår å se om etterspørselen vil ta seg opp igjen i fremtiden.

Nettopp på grunn av koronar pandemien har mange bedrifter oppdaget at lange reiser ikke er nødvendig for å ha et møte. Som et resultat kan forretningsreise segmentet bli påvirket, noe som er dårlig for selskapets lønnsomhet. I tillegg har American Airlines tatt på seg betydelig gjeld i 2020 for å overleve: denne gjelden presser fremtidige resultater, noe som gjør det mindre attraktivt å kjøpe American Airlines-aksjer.

Ikke glem å sammenligne American Airlines med store konkurrenter som Delta Airlines Lines og United Airlines. Å investere i flyselskaper har alltid vært risikabelt, men det ser ut til at trenden nå er enda mer negativ enn vanlig. Det er også en risiko for at regjeringer vil fraråde å fly ytterligere på grunn av den negative klimapåvirkningen. Å kjøpe American Airlines-aksjer er derfor absolutt ikke uten risiko!

kjøp American Airlines-aksjer

Om American Airlines

American Airlines er det største flyselskapet i verden når det gjelder flåtestørrelse, antall medførte passasjerer og passasjer omsetning. Sammen med sine regionale partnere driver American Airlines et stort internasjonalt og nasjonalt nettverk. American Airlines opererer 6800 flyvninger per dag til 350 destinasjoner i 50 land. Flyselskapet har hovedkontor i Fort Worth, Texas (USA).

De regionale flyvningene som drives av American Airlines, drives av uavhengige selskaper og datterselskaper under merkevaren American Eagle. American Airlines og American Eagle opererer fra 19 knutepunkter, hvorav Dallas / Fort Worth (DFW) er den største. I Tulsa driver American Airlines sin største vedlikeholds- og reparasjons base. Vedlikehold sentre er også til stede ved disse knutepunktene.

Selskapets historie

American Airlines stammer fra selskapene Robertson Aircraft Corporation og Colonial Air Transport. Disse to selskapene ble slått sammen i 1929 for å danne The Aviation Corporation. I 1930 ble dette holdingselskapet omdannet til et driftsselskap. Navnet ble deretter endret til American Airways. I 1934 ble flyselskapets ruter omorganisert til et lukket system. Navnet på selskapet ble endret til American Airlines.

American Airlines hadde en direkte rolle i utviklingen av DC 3. Flyselskapet ba Douglas utvikle, basert på DC-2, et sovefly med 14 til 16 senger. En prototype av DST (Douglas Sleeper Transport) foretok sin jomfruflyvning i 1935. En versjon med 21 seter kom også på markedet under navnet DC-3. Den første DC-3-eren som kjørte av produksjonslinjen ble levert til American Airlines. American Airlines startet en passasjer tjeneste med dette flyet i juni 1936.

I 2011 var det en nedgang i luftfarten. AMR Corporation, morselskapet til American Airlines, begjærte konkursbeskyttelse. American Airlines fusjonerte med US Airways i 2013. Navnet American Airlines ble ikke endret, fordi American Airlines var det mest kjente merket internasjonalt. Fusjonen skapte det største flyselskapet i United Streets og i verden.

Tror du at denne sammenslåingen har bidratt til å styrke American Airlines posisjon? I så fall kan det være lurt å kjøpe American Airlines-aksjer.

Selskapet ble børsnotert

10. desember 2013 ble fusjonen mellom US Airways og American Airlines gjennomført. Handel med aksjer startet deretter på New York Stock Exchange.

Testflyvninger med Boeing 737 Max

To Boeing 737 Max-fly styrtet i slutten av 2018 og tidlig i 2019 på grunn av designfeil. Alle fly av denne typen er for tiden på bakken. I november 2020 startet piloter fra United Airlines testflyvninger med dette mye omtalte flyet. Det kan være mulig å fly dette flyet igjen før slutten av 2020.

Immobilisering av fly kan legge press på aksjekursen. Tror du American Airlines vil være i stand til å fly Boeing 737 Max igjen snart? I så fall kan det være interessant å investere i American Airlines ved å kjøpe aksjene.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar