Hvordan investere i Ark?

For øyeblikket er det tusenvis av forskjellige kryptovalutaer du kan investere i. De fleste er kjent med Ripple eller Bitcoin, men det er mange andre prosjekter som viser lovende resultater. Et av disse prosjektene er Ark. Er du nysgjerrig på hva du kan forvente av Ark-prosjektet, og om det er en mynt du bør investere i? Les videre, vi vil diskutere denne kryptovalutaen mer detaljert i denne artikkelen.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Ark?

Ark er en blokkjede-plattform som gjør det mulig å koble til forskjellige blokkjeder ved hjelp av SmartBridge- protokollen. Dette gjør at systemer bygget på Bitcoin og Ethereum kan kobles sammen og fungere med hverandre. Arks plattform er brukervennlig, noe som kan øke aksepten for kryptovaluta i fremtiden. Dette kan gjøre det attraktivt å kjøpe Ark.

Du kan trade i Ark på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Ark ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Ark.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Ark
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Ark for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Ark på kontoen din!

Hva er Ark og hva er målet for prosjektet?

La oss først se på hva slags prosjekt Ark er. Et av hovedmålene med Arks prosjekt er å bringe blokkjede-teknologien til et større publikum. De planlegger å gjøre dette ved å tilby enkle tjenester som også kan brukes av eksperter som ikke kan krypto. En måte ARK gjør dette på, er å skape et økosystem som vil tillate enhver person eller selskap å lage sin blokkjede på få minutter. De har fokuseret på så mange typer blokker som mulig for å sikre at ethvert selskap kan bruke prosjektet.

beleiring i Ark

Hoved komponenter i ARK økosystemet

Arks mål er å gjøre blokkjede tilgjengelige for andre selskaper. Nå oppstår naturligvis spørsmålet om hvordan Arks økosystem ser ut. Det er flere funksjoner innebygd i ARKs økosystem som vil sikre at målene blir oppfylt. Vi har listet opp disse funksjonene nedenfor:

  • Smart Bridge – Smart Bridge-konseptet vil bli brukt av ARK til å lage «broer» mellom forskjellige blokkjeder. Dette gjør ARK til et slags mellomledd mellom blokkjedene. Dette sikrer at kommunikasjon mellom ulike kjeder ikke lenger er mulig. Selv om andre prosjekter jobber med en lignende funksjon, er Ark den eneste som har klart å få den til å fungere.
  • Ulike programmeringsspråk – som du sikkert vet, er det mange språk innen programmering. ARK-utviklerne var tydelige i sin intensjon om å tillate utvikling på så mange kodningsspråk som mulig. De gjorde dette hovedsakelig for å involvere så mange programvareutviklere som mulig i prosjektet. Dette er grunnen til at i utgangspunktet alle språk som er kjent i dag, støttes på plattformen. ARK-teamet lover at de også vil inkludere nye, mindre kjente kodningsspråk.
  • Trykknapp-distribuerbare blokkjeder dette virker litt vanskelig, men det er det ikke. Som du kan konkludere med navnet, lar denne funksjonen deg enkelt sette opp en blokkjede ved å trykke på en knapp. Dette vil tillate hvem som helst å enkelt bruke ARK blokkjeden og lage sitt eget prosjekt. Dette ligner Ethereum sin plattform på mange måter, bortsett fra at Ark ikke tar betalt for bygging.

ARK tar virkelig en annen tilnærming og oppfordrer blokkjede utvikling. Dette prosjektet gir alle en øyeblikkelig blokkjede-in-a-box som går utover blokkjede -as-a-service-konseptet som tilbys av markedsplasser som Amazon Web Services og Microsoft Azure. I virkeligheten betyr dette at du faktisk kan lage din blokkjede, og at du ikke lenger er avhengig av andre parter. Hvis du velger en tjeneste som Amazon Web Services, vil du faktisk aldri eie blokkjeden. Med Ark, derimot, kan du, og du vil alltid beholde kontrollen.

Opprettelsen av prosjektet

ARK-blokkjeden har ikke eksistert veldig lenge. Faktisk ble dette prosjektet først lansert i 2017 av en gruppe på 27 medlemmer spredt over hele verden. Dette betyr at det er et desentralisert team, det er ingen som virkelig har ansvaret. Imidlertid er det sant at velkjente Thoorens er den viktigste personen på laget. Han jobbet først for Lisk før han jobbet med ARK-prosjektet.

ARK ligner på mange måter Bitshares, Lisk og Crypti, tre eldre prosjekter som også bruker konsensusalgoritmen Delegated Proof of Stake (dPoS). Dette er en variant av de tradisjonelle Proof-of-Stake (PoS) konsensusalgoritmene. Denne algoritmen er viktig for å verifisere blokker på blockchain. Alt du trenger å vite om det er at Delegated Proof of Stake er raskere og bedre enn standardalgoritmene.

Invester i Ark gjennom en børs

Hvis du velger å investere i Ark, er det nødvendig å opprette en konto på en børs. En børs, også kalt en kryptobørs, er stedet hvor du kan kjøpe dine kryptomynter. Ved å velge en god børs som Bitvavo er det mulig å investere i Ark enkelt og raskt. Hvis du liker det, er det mulig å overføre myntene til lommeboken, selv om det selvfølgelig også er mulig å legge igjen myntene dine på selve børsen.

Konklusjon – å investere i Ark eller ikke?

Som du kunne ha lest i denne artikkelen, er Ark et av prosjektene som kan bli store i det totale kryptomarkedet. Skulle dette prosjektet faktisk brukes i stor skala, er det mulig at prisen på Ark vil gå gjennom taket. Spørsmålet er imidlertid om alle målene faktisk vil bli oppnådd. Hvorvidt du skal investere i Ark, avhenger helt av din personlige overbevisning og visjon for kryptomarkedet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar