Hvordan kan du investere i Augur eller REP?

Du har kanskje hørt om kryptovalutaen Augur eller REP-token fra noen på jobben, i familie- eller vennekretsen eller på skolen. Men hva er Augur akkurat? Alle kan fortelle gode historier, men hvordan fungerer det, hvordan kan du kjøpe det, og kan du virkelig tjene så mye fortjeneste med det som de forteller deg? I denne artikkelen vil vi forklare alt om Augur, eller REP-token. Hva den brukes til og hvordan du kan kjøpe denne kryptovalutaen.

Handelsmarkeder krever vanligvis et sentralt mellomledd for å matche tilbud og etterspørsel og fullføre bestillinger . Til gjengjeld krever mellommannen (børs eller megler) et transaksjonsgebyr, noe som kan føre til høye priser for avsluttet handler. På grunn av disse gebyrene blir transaksjoner ofte bare avsluttet på bestemte arrangementer og bare av etablerte byråer.

Augur blokkjede-plattformen er designet for å løse akkurat dette problemet. Med en global, åpen, desentralisert prediksjons markedsplattform, kan hvem som helst opprette et prediksjonsmarked for ethvert arrangement og tilby aksjer i det. Høye meglergebyr elimineres. Blokkjede-teknologi og ”The Wisdom of the Crowd” eliminerer behovet for å stole på en sentral megler.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Augur?

Du kan trade i Augur på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Augur ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Augur.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Augur
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Augur for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Augur på kontoen din!

Hva er Augur?

Først av alt, hva er Augur? Augur er designet for å fungere som en spillplattform, men faktisk mer av et spådomsmarked. Augur er designet for å bruke “Wisdom of the Crowd” for å konsekvent overgå ekspertspådommer på alt fra marked bevegelser til sports betting.

Det koster REP å satse. Korrekte spådommer belønner spillere med mer REP enn de satser, mens feil spådommer logisk sett ikke blir belønnet i det hele tatt.

Sluttresultatet er et desentralisert prediksjonsmarked. Du stiller det et spørsmål, spørsmålet blir stilt til mengden og mengden visdom pumper ut et svar som er mer statistisk nøyaktig enn noen eksperts svar. kort, er Augur et peer-to-peer, desentralisert utveksling der man kan universelt og transparent spå om nesten alt som kan forutsies for.

Augur kjører i utgangspunktet på Ethereum, noe som betyr at utbetalinger er automatiske og ikke er under kontroll av noen person eller organisasjon, inkludert Augur selv. Du kan handle med Augur gjennom handelsappen deres, som du finner og laster ned på Augur.net.

Augur crypto currency

Hva er et spådom markedet?

Augur tillater deltakerne å kjøpe og selge aksjer basert på utfallet av fremtidige hendelser , hvor prisen bestemmes av sannsynligheten for at den skal forekomme. Forskning viser at prediksjon markedet kan være mer pålitelige enn profesjonelle institusjoner.

Forutsigelsesmarkeder er ikke noe nytt, ettersom fortegnelse over spådomsmarkeder for politisk spill går tilbake til 1503. De bruker den såkalte «visdom fra mengden» for å gjøre nøyaktige estimater av hendelser. Cambridge Analytica-skandalen er et nylig eksempel på hvor godt disse prediksjonsmarkedene fungerer, og hvordan de kan endre resultatet av en hendelse.

Den underliggende antagelsen er at hvis utvalgsstørrelsen er tilstrekkelig, er svarene vanligvis like nøyaktige eller enda mer pålitelige enn forslagene du vil få fra en enkelt ekspert eller ekspertgruppe.

Er det et marked for dette?

”Visdom fra mengden” kan føre til utrolig nøyaktige spådommer og vil til slutt gjøre det mulig for markeder å operere mer effektivt . Både Google og Ford Motor Company har brukt prediktive markeder internt i mer enn et tiår.

Selv om disse hovedsakelig ble brukt til å måle effektiviteten av interne prosesser, kunne de også brukes i finanssektoren. En spennende anvendelse av prediktive markeder er forsikring i utviklingsland , der innbyggerne ikke har andre muligheter til å forsikre seg mot politiske, økonomiske eller klima risiko.

Med et spådomsmarked kan en person som bor i et slikt land forsikre seg mot borgerkrig, tørke, flom eller valuta devaluering ved å kjøpe en spådom kontrakt som lønner seg når en uheldig hendelse oppstår.

Augur-teamet og dets historie

Augur var en av de første plattformene som ble grunnlagt i oktober 2014 av et team på 13 personer ledet av Jack Peterson og Joey Krug. Før Augur fikk de to erfaring med Blokkjede-teknologi da de utviklet Sidecoin, en gaffel med Bitcoin. I tillegg til Augurs erfarne team, er Vitalik Buterin, skaperen av Ethereum, prosjektets rådgiver.

Den første offentlige alfa versjonen av Augur ble utgitt i juni 2015, og i år kåret Coinbase Augur som et av de mest interessante blokkjede-prosjektene. Betaversjonen av Augur ble utgitt i mars 2016.

Augurs største konkurrent er Gnosis (GNO) , som også er basert på Ethereum-nettverket og er veldig lik Augur-prosjektet. Hovedforskjellen mellom de to prosjektene er bruken av økonomiske modeller. Mens Augur bruker en gebyrmodell basert på handelsvolum, tar Gnosis gebyrer basert på antall utestående aksjer.

Vil du vite mer om Gnosis? Bruk knappen nedenfor og les mer om denne kryptovalutaen:

Kryptovaluta REP ble opprettet gjennom Augurs Initial Coin Offering (ICO), hvor 8,8 millioner av de totale 11 millioner REP-tokens ble solgt til investorer. De resterende 2,2 millioner tokens ble distribuert til konsulenter, utviklingsteamet og til Forecast Foundation , som er ansvarlig for vedlikehold og videreutvikling av Augur-plattformen.

Crowdsales førte til innsamlingen av 19053,92 BTC og 1176816,43 ETH, og brakte de totale pengene som ble samlet inn med ICO på den tiden til $ 5,318,331,63. I følge selskapets whitepaper ble flertallet av disse midlene brukt til å videreutvikle plattformen etter den første utgivelsen.

Hva er problemet som REP prøver å løse, og hva trenger de?

På den ene siden er etablering av et slikt marked komplisert og kostnadskrevende, og det er derfor det vanligvis bare er mulig av store selskaper. På den annen side, på grunn av den sentraliserte naturen i dagens spillmarked, kan det være manipulering eller forvrengning av resultatene, samt rapportering av hendelser og deres resultater. Resultatene har så langt alltid blitt rapportert bare av det sentrale spillkontoret.

Et annet problem er det faktum at innskuddene vanligvis må settes inn hos den sentrale formidleren, som da har tilgang til midlene. Dette medfører logisk sett risiko og tillit problemer.

Augur-plattformen lover å tilby en innovativ, desentralisert, global og åpen løsning på alle disse problemene . I tillegg betyr den desentralisert blokkjede-strukturen til Augur-plattformen at ingen mellommann må betales for høye avgifter. All fortjeneste fordeles til markeds skapere og ”markedsreportere”.

Alt i alt fører dette til en drastisk reduksjon i kostnadene, slik at alle kan skape spådomsmarkeder. Tredjeparts tillit problem kan også elimineres fordi med Augur vil ingen tredjepart noensinne ha lett tilgang til eller kontroll over en parts midler, ettersom alle transaksjoner er direkte peer-to-peer .

En annen konsekvens av disse funksjonene er at det på grunn av de lave kostnadene nå kan opprettes markeder for arrangementer der bare noen få mennesker deltar og hvor det ikke hadde vært lønnsomt før.

Augur er designet for å være så åpen og bred at den kan brukes til et bredt spekter av applikasjoner og ikke uttrykkelig favoriserer den . Som nevnt på selskapets nettside, kan Augur brukes til å skape spådom markeder for arrangementer innen politikk, sport, finans, kultur og krypto markedet.

Prosessen med å skape ditt prediksjonsmarked og implementere det fungerer som følger:

  • I det første trinnet kan du bruke Augur-plattformen til å lage en hendelse. Det er en mulig hendelse som kan eller ikke kan inntreffe.
  • Neste trinn er å kjøpe eller selge andeler av brukere som spekulerer i om hendelsen vil skje.
  • Etter kjøpet kan disse selges eller mer kan kjøpes til resultatet av scenariet blir klart. Hvis du har satset på riktig utfall og eier en (eller flere) tilsvarende aksjer, vil overskuddet ditt sendes direkte til Ethereum-lommeboken din når resultatet er kjent.

Hvordan fungerer Augur- eller REP-gruvedrift?

Det er ingen direkte gruvedrift av REP, så som en ekstern bruker kan du ikke tjene REP-tokens ved gruvedrift.

Hvordan er Augur og REP Coin relatert?

Augur Blokkjeden er plattformen som alle kan åpne et spådom marked for en individuell begivenhet, for eksempel innen politikk, sport, kultur eller lignende.

Augur-plattformen kan betjenes via en stasjonær klient og muliggjør opprettelse og gjennomføring av et spådom marked i 3 enkle trinn. Siden mange journalister kreves i tillegg til markeds produsenter for desentralisert bestemmelse av hendelses resultater, ble kryptovalutaen Reputation (REP) oppfunnet.

REP (eller Reputation) -tegnet er det som driver det desentraliserte Oracle-systemet til Augur . Du kan tenke på det som verktøyet for handel på Augur-plattformen. Innehavare av REP-tokens kan bruke dem som innsatser for å satse på utfallet av hendelser som er oppført på markedet.

Augur har begrenset antall REP-tokens til 11 millioner, hvorav, som nevnt ovenfor, 80 prosent ble solgt i deres ICO . Innehavere av REP-tokens betraktes som «journalister» og må rapportere om utfallet av tilfeldige hendelser oppført på Augur-markedet.

Fordelene ved å eie REP-tokens

Å eie REP gir deg rett til å være reporter og rapportere om markeds begivenheter. Jo flere REP-tokens du eier og jo mer nøyaktig rapporteringen din er, desto flere aksjer vil du tjene.

Hvem bruker Augur-nettverket?

Det er tre sentrale aktører i Augur Blokkjede-økosystemet : market makers, journalister og tradere. Det skal imidlertid bemerkes at bare journalister trenger REP-tokens, de andre aktørene kan gjøre uten dem for å forfølge målene sine.

Market makers er de agentene som skaper et prediksjonsmarked via Augur-plattformen og dermed danner grunnlaget for alle transaksjoner i Augur-nettverket . De mottar en del av transaksjonskostnadene som er pådratt for å forutsi hendelsen eller ikke-hendelsen av deres begivenhet, og kan dermed belønnes for sitt arbeid.

Reporter: Hver gang et marked stenger, som REP-innehaver, må du rapportere den eksakte hendelsen på det markedet . Du bruker også en viss mengde REP for å sikre kravet ditt. Hvis du ser at hendelsen ennå ikke har skjedd, kan du merke den som «ugyldig» fordi du ikke kan rapportere den. Augur-plattformen krever at markedsføreren instruerer en bestemt reporter, som deretter har tre dager på seg til å rapportere om hendelsen. Hvis du vil, kan du som reporter utfordre resultatet om tre dager til. Hvis ingen utfordrer den valgte reporteren, går markedet ganske enkelt videre til neste runde.

Den siste brukergruppen er selvfølgelig handelsmenn eller forhandlere som kjøper aksjer på prediksjonsmarkedene som er opprettet, og som kanskje ikke kommer inn i dem. Bortsett fra underholdnings faktoren for en slik investering, kan de tjene en rimelig avkastning hvis de satser på riktig resultat.

Handlere har også fordeler på flere måter av Augur-plattformens tillatelse uten protokoll . De kan kjøpe så mange aksjer i et bestemt arrangement som de vil. Selvfølgelig drar de også fordeler av lavere handelskostnader sammenlignet med andre markeder. Takket være blockchain er markedet åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, slik at handelsmenn kan avvikle sine posisjoner når som helst, forutsatt at en motpart kan bli funnet for transaksjonen.

Hvordan fungerer REP Wallet?

Det originale REP-token til Augur-blockchain er et ERC-20-token, og derfor kan det brukes med alle ERC-20-kompatible lommebøker. Selv om dette også gjelder lommebøker på nettet og på skrivebordet, anbefaler jeg at du bruker sikre maskinvare lommebøker, også kjent som «offline lagring», for lengre tids lagring, ettersom de ikke er koblet til internett.

Kjøper du Augur direkte?

Du kan ikke kjøpe Augur direkte på de fleste børser. Du må kjøpe Bitcoin eller Ethereum først og deretter bytte dem mot Augur. Heldigvis kan du på Bitvavo kjøpe Bitcoin og / eller Ethereum for bare 0,25% avgift og deretter bytte dem mot Augur.

Investering i Augur – Konklusjon

Forhåpentligvis vet du nå alt om kryptovalutaen Augur og REP-token. Du vet hva mynten og symbolet gjør, hvem grunnleggerne er og hvordan Augur-plattformen fungerer. Hvis du fortsatt har spørsmål om Augur eller REP-token, kan du alltid stille dem ved å bruke kommentarfunksjonen nedenfor.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar