Hvordan investere i Basic Attention token?

Investering i kryptovaluta blir stadig mer populær for øyeblikket. Mange er under inntrykk av at den digitale valutaen kommer til å bli av stor betydning i finansverdenen. Basic Attention Token er et av prosjektene som kan høres kjent ut. Nå som det er viktig å vite mer om det før du bestemmer deg for å begynne å investere, har vi listet opp den viktigste informasjonen i denne artikkelen. Ved å lese denne artikkelen vil du også få bedre oversikt over å investere i Basic Attention Token!

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Basic Attention Token?

Online annonsering fungerer! Basic Attention Token reagerer på dette ved å belønne brukere for å se annonser. Dette tar bort mye irritasjon, siden brukeren nå også drar nytte av annonser. Å investere i basic attention token kan derfor være en bra investeringer.

Du kan trade i Basic Attention Token på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Basic Attention Token ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Basic Attention Token.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Basic Attention Token
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Basic Attention Token for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Basic Attention Token på kontoen din!

Hva er BAT – mål for prosjektet

Først bør vi ta en titt på hva Basic Attention Token er og hva du faktisk kan gjøre med det. Basic Attention Token (BAT) er en spesiell kryptovaluta som har som mål å gjøre digital annonsering mer rettferdig for både skapere og forbrukere. BAT kjører på Ethereum‘s nettverk og er integrert i en tilpasset nettleser kalt Brave, som vi viser deg mer om i løpet av et øyeblikk. BAT kan utveksles mellom annonsører, utgivere og internettbrukere basert på deres aktivitet på internett. Dette er ment å gjøre handel mellom alle tre gruppene litt lettere.

Så hvordan fungerer Basic Attention Token, spør du? Brukere blir belønnet med BAT for å se på bestemte videoer. Dette gjør det mulig for utgivere å lage annonser med større innvirkning. Annonsører kan være sikre på at budskapet deres blir sett av et publikum som faktisk vil se den aktuelle annonsen. Sluttresultatet er en ny type digital annonsering plattform som kjører helt på BAT. Brukere kan beholde BAT, men også bytte den mot vanlige penger hvis de ønsker det. Med BAT kan de deretter belønne favorittannonsørene eller innholdsskaperne.

Online annonsering blir stadig mer populært, og BAT utnytter dette. Dette kan derfor være en god grunn til å investere i BAT ved å kjøpe kryptovalutaen.

Basic Attention Token

Opprettelsen av BAT

Alle som vil investere i BAT, bør vite hva slags genese prosjektet har hatt. BAT ble opprettet av Brendan Eich og deretter videreutviklet av Brave Software. Det er viktig å merke seg at begge prosjektene er separate.

Hele konseptet med tokenet er at det tar sikte på å eliminere all svindel og mellommenn. Skaperen av Basic Attention Token hadde en klar visjon om å hjelpe kunder, annonsører og brukere. Han understreket målet om å eliminere eventuelle ulemper mens du bruker Internett. Til slutt bestemte han seg for å opprette et økosystem med sikte på å oppnå dette. Det faktum at teamet virkelig setter brukernes interesser først, er det for øyeblikket mange investorer som ønsker å investere i Basic Attention Token.

Hovedkomponenter i BAT

Som vi allerede har forklart, bruker BAT en spesiell type nettleser for å sikre at hele plattformen kjører skikkelig. Dette er ikke den eneste delen av BAT-prosjektet. For å gi deg en bedre ide om hvordan det fungerer, har vi listet opp de viktigste delene av prosjektet for deg:

  • Brave Browser – BAT fungerer i en nettleser som heter Brave. Dette er nettleseren som også ble utviklet av teamet som opprettet tokenet. Akkurat teamet som gjorde det mulig å investere i BAT. Brave er en gratis nettleser som kan lastes 3-6 ganger raskere enn andre nettlesere. Dette er mulig av det faktum at de bare viser annonser når brukerne velger å se dem. Brukere av Brave-nettleseren kan registrere seg for Brave Rewards-programmet. Dette setter dem i BAT for visning av annonser. Annonser er bare aktivert hvis brukeren velger å gjøre det.
  • Brave Micropayments Ledger – For å følge bevegelsen til BAT, bruker Brave Brave Micropayments Ledger. Tanken er at ved å bruke den spesielle Brave Micropayments Ledger er det mulig for annonsører, utgivere og lesere å inngå smarte kontrakter. Disse smarte kontraktene gjør det mulig å fullføre transaksjoner mye raskere på plattformen. Brave undersøker bruken av bevis for null kunnskap for sin blockchain. Med dette sikter de mot litt mer anonymitet enn før. Faktisk betyr denne teknikken at det ikke lenger er mulig å finne ut personlige data når du foretar en transaksjon med nettleseren.

Investering i Basic attention token gjennom en børs

Hvis du vil investere i Basic Attention Token, er det generelt enklest å gjøre det med en børs. Denne utvekslingen er stedet hvor tilbud og etterspørsel kommer sammen. Her er det mulig å kjøpe Basic Attention Token. For eksempel kan du velge en konto på et nettsted som Bitvavo. Gjennom disse børsene kan du enkelt investere i Basic Attention Token selv. Du kan legge igjen tokens på børsen etter at du har kjøpt dem, men du kan også overføre dem til en lommebok.

Konklusjon – bør du investere i Basic Attention Token?

Hvis du ser en fremtid i Basic Attention Token, ville det ikke være en dårlig idé å kjøpe mynten selv og å satse på en fin avkastning. På grunn av den spesielle teknikken og års erfaring er det stor sjanse for at prosjektet vil appellere til publikum. Spørsmålet er selvfølgelig om det ikke kommer et annet prosjekt med en lignende visjon. Til slutt er det fortsatt et personlig valg å ta, men med denne informasjonen har vi allerede satt deg på rett spor. Dette vil gjøre det mye lettere å ta et valg om investeringene dine.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar