Kjøp og selg Beyond Meat -aksjer

Ved børsnoteringen økte aksjen umiddelbart mer enn 160%. Men hvordan kan du tjene på investeringer i Beyond Meat ? Hvor kan du kjøpe og selge Beyond Meat-aksjer? og hva er det du bør passe på når du vurderer å investere i selskapet? Denne artikkelen gir deg en grundig titt på aksjen og selskapet Beyond Meat.

Hvor kan du kjøpe Beyond Meat-aksjer?

Investering i Beyond Meat kan enkelt gjøres online. Å investere den virtuelle måten betyr at du tilbys to investeringsvalg:

Aksjekursen på Beyond Meat er veldig volatilt! Prisen har gått skyhøyt, og betydelige prisøkninger eller fall i fremtiden må forventes. Svingninger betyr imidlertid muligheter, og i dette tilfellet kan det være interessant å begynne å bruke derivater. Derivater lar deg tjene fullt ut på kortsiktige økninger eller reduksjoner.

Når du har tilstrekkelig med tillit til Beyond Meat og følger Beyond Meat-aksjen, da kan du også velge å kjøp fysiske aksjer. Ønsker du å kjøpe Beyond Meat-aksjer? Du kan trade direkte i Beyond Meat-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Beyond Meat -aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er den nåværende aksjeprisen til Beyond Meat?

Er du nysgjerrig på den nåværende prisen på Beyond Meat-aksjer? Nedenfor kan du se et diagram med den siste prisutviklingen. Du kan også bruke knappene til å åpne en posisjon direkte.

Selskapsinformasjon om Beyond Meat

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Beyond Meat.

Analyse av Beyond Meat-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Beyond Meat-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Beyond Meat har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Beyond Meat de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Beyond Meat de siste 5 dagene:

Hvordan vil Beyond Meat prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Beyond Meat vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Beyond Meat, og det kan hende det ikke blir realitet.

Kort sagt: Beyond Meats aktiviteter

Beyond Meat er et selskap som produserer kjøtterstatninger. Og la oss være ærlige… Beyond Meat er ganske vellykket med å produsere dem. La oss ta kjøttets smak for eksempel, nesten umulig å skille fra den virkelige tingen. Likevel er denne kjøtt erstatningen nesten helt laget av plantebaserte produkter som kokosnøttolje og erteprotein isolat. Men hvordan kan du investere i Beyond Meat? Og vil dette selskapet gjøre det bra i fremtiden?

Invester i kjøttalternativer

Fremtidsutsikter

Beyond Meats framtidsutsikter er ganske lyse. Det vil si når de klarer å holde hodet over vannet. Faktum er at Beyond Meat ikke har klart å tjene penger siden lanseringen. Likevel er det krystallklart og bevist at en økende gruppe mennesker vender kjøtt ryggen. Et logisk valg som tar hensyn til kjøtt og kjøttproduksjon er en av de viktigste bidragsyterne til klima forurensning. Dessuten er det også gunstig for helsen din å si nei til kjøtt.

Å kutte kjøtt fra kostholdet ditt og velge en kjøtterstatning er helt klart trendy og kult. Kjøtterstatninger som mislykkede kjøttprodukter er også en del av fortiden. Beyond Meat klarte å reprodusere forskjellige typer kjøtt. Selskapet har også for eksempel introdusert vegetariske pølser og kylling.

kjøpe aksjer i Beyond Meat

Beyond Meat: kan det skilles fra ekte kjøtt?

Bør du kjøpe Beyond Meat -aksjer?

En vanlig investorfeil er å kjøpe visse aksjer bare fordi du liker selskapet. Beyond Meat er selvfølgelig et veldig bærekraftig selskap som gir deg god samvittighet. Likevel betyr dette ikke automatisk at kjøp av Beyond Meat -aksjer også vil gi den høyeste spekulere. Det er forskjellige ting og aspekter som må tas i betraktning når du investerer i Beyond Meat.

Det er for eksempel viktig å være klar over at selskapet ikke har klart å tjene penger hittil. Totalt er selskapet også relativt lite. I 2018 ble det for eksempel oppnådd en omsetning på 87,9 millioner dollar og et tap på 28,7 millioner dollar. I skrivende stund har Beyond Meat en samlet verdi på noen milliarder dollar. Så det er en stor sjanse for at vi for tiden refererer til en boble. En hurtigmatkjede som Wendy’s har for eksempel en verdi på noen få milliarder dollar, men de oppnådde et overskudd på nesten $ 150 millioner dollar.

Den harde konkurransen er en annen stor risiko for Beyond Meat. Et økende antall selskaper bestemmer seg for å produsere kjøtt substitutter. Selv selskaper hvis kjernevirksomhet alltid har vært vanlig kjøttsalg, hopper over til kjøtt substitutter så, vil Beyond Meat kunne holde hodet over vannet mellom forskjellige andre store konkurrenter som kommer inn på det samme markedet?

Det er fortsatt et stort potensial. Vekstraten er over 100%, og selskapet får full støtte fra kjente personer som Bill Gates og Leonardo DiCaprio. Selv den tidligere direktøren for MacDonald’s har interessert seg for selskapet.

Beyond Meat Leonardo DiCaprio

Investeringsstrategien din

I dag er sannsynligvis Beyond Meat litt overvurdert. Likevel kan du kunne tjene på aksjens volatilitet. Bare husk, du kan tjene penger på både økende og synkende priser. Vil du lese mer om hvordan du aktivt kan spekulere i aksjekursen? Da bør du lese vår kurs om dagtrading!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar