Hvordan kan du kjøpe Burberry-aksjer?

Vurderer du å investere i Burberry aksjer? Da er denne siden det rette stedet for deg! Her kan du direkte se hos hvilke nettmeglere du kan kjøpe eller selge Burberry-aksjer hos. På denne siden kan du også se aksjekursen til dette selskapet.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Burberry aksjer?

Spesielt i Kina ser man at luksusmerker blir stadig mer populært. Dette kan derfor være et godt vekstmarked for et selskap som Burberry. Ved å handle aktivt i denne aksjen kan du dra nytte av de siste trendene og dra nytte av både positive og negative nyheter om Burberry-aksjen.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Burberry aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Burberry aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Burberry-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Burberry akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Burberry? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Burberry har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Burberry:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Burberry.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Burberry for de siste 5 dagene:

Om selskapet Burberry

Det britiske luksus motehuset Burberry designer og distribuerer klær. Kolleksjonen inkluderer de berømte trenchcoatene, sko. Lærvesker, motetilbehør, briller, kosmetikk og dufter. Selskapet fokuserte opprinnelig på utendørsklær men nå er selskapet også aktivt i high fashion-markedet. Gabardin Stoffet er laget eksklusivt for Burberry-merket. Dette stoffet er vannavstøtende og fullstendig pustende.

Burberry er et børsnotert selskap på London Stock Exchange. Selskapets hovedkontor er i London, England. Dette hovedkontoret ligger på samme sted som der første butikk i London ble åpnet i 1891.

Buying-Burberry-stocks

Selskapets historie

Thomas Burberry grunnla Burberry i 1856. Deretter åpnet han butikken sin i Basingstoke, Hampshire. I 1891 ble en butikk åpnet i Haymarket, London.

Logoen designet i 1904 er velkjent. Det er en «Equestrian Knight»-logo med en ridder på hesteryggen.

Den berømte trenchcoaten ble født under første verdenskrig. Engelske offiserer hadde på seg trenchcoaten i skyttergravene. Etter krigen ble trenchcoaten populær blant sivile. Også kjent er Burberry-sjekken. Denne har blitt brukt som fôr for trenchcoats siden 1920-tallet.

En uavhengig familiebedrift

Fram til 1955 var Burberry en uavhengig familiebedrift. I det året ble selskapet kjøpt opp av Great Universal Stores (GUS). Selskapet ble børsnotert. I 2005 solgte GUS sine siste aksjer i selskapet og eier ingen aksjer der nå.

På 1970-tallet brøt det ut voldsomme fotball opptøyer. Burberrys image ble deretter bulkete, ettersom fotballhooligans i økende grad ble sett iført Burberry-klær. Omdømmet til en merkevare er viktig. Når du begynner å investere i Burberry er det derfor viktig å undersøke om merket fortsatt gjør det bra sammenlignet med konkurrentene.

Usolgte klær, tilbehør og ødelagte klær

I juli 2018 ble det avslørt at Burberry hadde ødelagt klær, tilbehør og parfyme for over 90 millioner pund de siste fem årene. Ifølge Burberry hadde dette blitt gjort for å beskytte merket og forhindre at varene ble stjålet eller solgt billig.

Greenpeace protesterte mot dette. Ifølge Burberry genererte de energi fra å brenne gjenstandene. Brenning var derfor miljøvennlig. I september 2018 kunngjorde selskapet at det ville slutte å brenne usolgte varer med umiddelbar virkning. Burberry annonserte også på den tiden at de ville slutte å bruke ekte pels i produktene sine.

Tror du dette økte fokuset på bærekraft kan øke aksjekursen? I så fall kan det være interessant å kjøpe Burberry-aksjer.

Burberry vil ha rike kinesiske kunder

Burberry ønsker å selge klær til rike kinesere. Derfor går motehuset i samarbeid med Tencent. Dette er den kinesiske eieren av den populære chat-appen WeChat. I Kina skal de to selskapene eksperimentere med nye butikkonsepter der sosiale medier spiller en sentral rolle.

Åpningen av den nye butikken i den kinesiske byen Shenzhen er første steg i dette samarbeidet. Butikken vil ha store speil, imponerende trapper, kunstverk og veggmalerier. Besøkende til denne vakre butikken vil bli lokket til å ta selfies og legge ut disse selfiene på WeChat.

I Kina kan man se at velstandsnivået øker konstant. Dessuten synes mange kinesere det er viktig å vise sin status; en aksje som Burberry kan dra nytte av dette i fremtiden. Dette kan derfor være en god grunn til å kjøpe Burberry-aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar