Hvordan investere i Chainlink?

Kryptomarkedet opplever for øyeblikket mye vekst. Dette skyldes hovedsakelig tilstrømningen av nye investorer som alle ønsker en god avkastning på investeringene sine. Å sette inn pengene dine i banken vil ikke tjene deg noe nå som renten er så lav. Et av krypto prosjektene som har opplevd mye vekst den siste tiden er Chainlink. Hvis du vurderer å legge til Chainlink i porteføljen din, men du ikke har noen god ide om denne valutaen ennå, er dette ikke noe problem. I denne artikkelen vil vi vise deg alt du trenger å vite om å investere i Chainlink selv.

Hvordan kjøpe Chainlink-token?

Chainlink er en kryptovaluta som ønsker å gjøre smarte kontrakter mer tilgjengelige og brukbare. De prøver å oppnå dette ved å få dem til å jobbe på en desentralisert måte. På denne måten kan du være sikker på at informasjonen som kontraktene fungerer på genereres riktig. Dette reduserer sjansen for ut i en smart kontrakt, noe som gjør dem mer brukbare i praksis. Investering i Chainlink kan derfor være interessant.

Ønsker du å kjøpe Chainlink-kryptovalutaen? Du kan gjøre det raskt på nettet! Hos Binance kan du kjøpe Chainlink Token til svært lave priser: du betaler aldri mer enn 0,25% i transaksjonsgebyrer når du kjøper kryptovalutaer på Binance. Du betaler heller ikke noe transaksjonsgebyr for de første 10000 kronene. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto med Binance med en gang:

Permanent 20% rabatt på alle dine transaksjonskostnader.

Hvordan kan du aktivt investere i Chainlink?

Ønsker du å aktivt investere i Chainlink Token? Du kan gjøre det med en nettmegler! Hos en nettmegler kan du bruke CFD-er til å satse på både synkende og synkende priser på Chainlink. På eToro kan du prøve å handle CFD-kryptovaluta med en demokonto, helt gratis og risikofritt. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto med eToro med en gang:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

Hva er Chainlink? – mål for prosjektet

Først bør vi se på Chainlink sitt prosjekt. Chainlink er kjent for å ha løst Oracle-problemet. Oracle-problemet stammer fra et problem med smarte kontrakter. Disse ‘smarte kontraktene’ er uforanderlige og kan fungere helt uavhengig. Dette gjør dem ideelle for automatisering av transaksjoner som alltid skal likt.

Disse smarte kontraktene henter deres data fra «Oracles». Dette skaper noen problemer. Smarte kontrakter er bare så “smarte” som informasjonen som oraklene gir dem. Hvis du lager en smart kontrakt med dårlig kode, kan det føre til feil transaksjon. Dette er også kjent som et Oracle Problem.

Dette endret seg da Chainlink oppdaget hvordan informasjonen fra Oracles kunne samles inn uten å forårsake problemer. De klarte å gjøre dette ved å lage en spesiell desentralisert blokkjede som klarer å bygge en bro mellom Oracles og smarte kontrakter. Systemet er bygget på en samling av individuelle noder som fungerer alene som smarte kontrakter for å samle informasjonen. I stedet for å måtte stole blindt på en kilde, kan smarte kontrakter nå få tilgang til kilder som gir riktig informasjon. Dette sikrer at det er nesten umulig for at noe skal gå galt med disse smart kontraktene.

Hvordan fungerer Chainlink?

Nå som du vet litt mer om det unike oppsettet av Chainlink, er det på tide å se på hvordan det faktisk fungerer. Teknikken starter når en smart kontrakt trenger data. Den smarte kontrakten ber om informasjon. Chainlink-protokollen registrerer denne forespørselen som en hendelse og skaper igjen en tilsvarende smart kontrakt. Dette gjøres også på blokkjeden for å innhente all informasjon. Chainlink SLA-kontrakten genererer tre under kontrakter: en Chainlink Reputation Contract, en Chainlink Order-Matching Contract og en Chainlink Aggregating Contract. Vi har listet opp disse kontraktene nedenfor:

  • Chainlink Reputation Contract – Chainlink Reputation Contract kontrollerer track record til en Oracle-leverandør for å verifisere ektheten og ytelse historikken. Den evaluerer og fjerner ikke-klarerte noder. Så i utgangspunktet sikrer dette at det ikke lenger er mulig for feil kode å vises i smarte kontrakter.
  • Chainlink Order-Matching Contract – Chainlink Order-Matching Contract leverer forespørsel fra forespørselen til Chainlink Nodes og tar budene deres på forespørselen. Deretter velger det passende antall og type noder for å utføre forespørselen. Dette er egentlig ment for å gjøre kontrakten mulig. Du må ha de rette nodene for å utføre transaksjonene på plattformen.
  • Chainlink Aggregating Contract – Chainlink Aggregering Contract – tar alle dataene fra de valgte oraklene og validerer dem for et nøyaktig resultat. Dette kan sees på som en siste sjekk. Samarbeidet mellom disse forskjellige avtalene sikrer at alle transaksjoner alltid kan behandles riktig. Dette gjør kjøp av Chainlink så tiltalende.

Det spesielle symbolet på Chainlink

Chainlink er virkelig et spesielt prosjekt. Men de nevnte målene er ikke de eneste Chainlink har fokusert på. Det er også sant at Chainlink har sin egen digitale valuta. Denne valutaen kalles også $ LINK-token. Denne valutaen er satt opp på Ethereum-nettverket. Så dette er litt som ERC-20-tokens, tokens du kan finne på en plattform som NEO.

$ LINK-token brukes som en del av møter om eventuelle endringer som må gjøres. Hvis du vil investere i Chainlink, kan du kjøpe denne mynten, akkurat som du kjøper Ether med Ethereum.

Chainlink

OK, vi antar nå at du bestemmer deg for å investere i Chainlink. Chainlink kan kjøpes via de fleste børsene. Men det er viktig å alltid velge en pålitelig og trygg børs. Tross alt vil du være sikker på at du kan investere på en trygg og ansvarlig måte.

Hvis du velger å benytte deg av Bitvavo, er det også mulig for deg å oppbevare myntene dine trygt. Etter kjøpet kan du overføre dem til en lommebok, eller bare la dem være på selve børsen.

Konklusjon – bør du investere i Chainlink?

Enkelte i krypto samfunnet er overbevist om at Chainlink kommer til å bli et av de største prosjektene i fremtiden. Dette kan bety at det også er lurt å investere i Chainlink. Nå er det også folk som tror Chainlink ikke vil lykkes. Bør du investere i Chainlink eller ikke? Dette er virkelig et personlig valg å ta. Det kommer helt an på hva du synes om teamet og prosjektet. Vi er bare her for å hjelpe deg på vei og gi informasjon om prosjektet.

Forfatter

Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar