Hvordan kan du kjøpe Chesapeake Energy Corporation aksjer?

Selskapet Chesapeake Energy Corporation  driver med leting etter hydrokarboner. Hovedkontoret til dette amerikanske selskapet ligger i Oklahoma City, i staten Oklahoma. Hvordan fikk selskapet navnet sitt? Grunnleggeren valgte dette navnet for å uttrykke sin kjærlighet til Chesapeake Bay-regionen. Ønsker du å investere i dette selskapet selv? Du kan gjøre dette ved å kjøpe aksjer! I denne artikkelen kan du lese hvordan du investerer i Chesapeake Energy Corporation.

Hvordan kan du kjøpe Chesapeake Energy Corporation-aksjer?

Det er også mulig å kjøpe aksjene på lang sikt. Energi er fortsatt viktig, og et selskap som reagerer smart på dette kan være en interessant investering. Ønsker du å kjøpe Chesapeake Energy Corporation-aksjer? Du kan trade direkte i Chesapeake Energy Corporation-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Chesapeake Energy Corporation-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Analyse av Chesapeake Energy Corporation-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Chesapeake Energy Corporation-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Chesapeake Energy Corporation har prestert den siste perioden.

Fra stiftelse til børsnotert selskap

Grunnleggerne av Chesapeake Energy er Aubrey McClendon og Tom L. Ward. De startet selskapet i 1989. Sammen investerte de 50 000 dollar. Ward forlot selskapet i 2016. Han grunnla selskapet SandRidge Energy.

Chesapeake Energy ble et børsnotert selskap i 2003. Ved denne børsnoteringen ble selskapet verdsatt til 25 millioner dollar.

Aktivitetene til Chesapeake Energy

Selskapet fokuserte på en strategi for boring av horisontale naturgass brønner. Disse horisontale naturgass brønnene ble boret i ukonvensjonelle reservoarer. På denne måten bygde selskapet opp en betydelig posisjon i Giddingsveld i Sørøst-Texas og i feltene Golden-Trend og Sholem Alechem i Sør-Oklahoma.

I de første årene av det tjueførste århundre steg naturgassprisene. Dette gjorde aktivitetene som selskapet fokuserte på den tiden økonomisk mulig. Fra 2000 og fremover fokuserte selskapet på ukonvensjonell boring i karbonater, tett sandstein og skifer. Dette ble spesielt gjort i de geologiske formasjonene Barnett Shale, Fayetville Shale og Marcellus Formation.

Selskapet feiret sitt tjuende jubileum ved å gå sammen med Orange County Chopper i 2009. De gjorde dette for å lage den første komprimerte naturgass -drevet drillen.

Aubrey McClendon-skandalen

I 2013 ble Aubrey McClendon, administrerende direktør og medstifter av selskapet, tvunget til å trekke seg. Han ble tvunget til å trekke seg fordi han hadde interessert seg personlig i Chesapeake Wells. Aubrey McClendon lånte 1,1 milliarder dollar for å finansiere sin 2,5% personlige eierandel i selskapets brønner uten å fortelle investorene.

Han forvalte også et personlig hedgefond på 200 millioner dollar. Dette hedgefondet handlet med varer som også ble solgt av Chesapeake. I tillegg lånte han penger fra et medlem av styret i Chesapeake Energy. Mars 2016, en dag etter at en jury hadde tiltalt ham for brudd på kartell loven, døde han i en ensidig bilulykke. Han var den eneste personen i bilen.

Skandaler som dette kan være et godt tidspunkt å aktivt handle i Chesapeake Energy-aksjer. Ved å ta en handels posisjon under dårlige og gode nyheter kan du generere en god avkastning.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar