Hvordan investere i Chiliz (CHZ)?

Hvis du ønsker å oppnå høy avkastning på investeringen din, er det et marked som naturligvis er et interessant alternativ. Vi snakker selvfølgelig om kryptomarkedet. Dette markedet er kjent for den enorme veksten det har opplevd. Et av de mindre kjente prosjektene som likevel er nyttig å vurdere er Chiliz. Hvis du vil vite hva slags digital valuta Chiliz er, og hvis det ville være nyttig å investere i den, bør du lese videre. I denne artikkelen vil alt bli forklart.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Chiliz?

Chiliz er kryptovalutaen for sportsverdenen. Med denne kryptovalutaen kan idrettsforeninger styrke båndet til sine fans: det er mulig å la fans stemme på viktige beslutninger. Videre kan fans bli belønnet med varer som fotballdrakter.

Du kan trade i Chiliz på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Chiliz ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Chiliz.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Chiliz
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe [X] for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes [X] på kontoen din!

Hva er Chiliz og hva er målet for prosjektet?

La oss først se på det viktigste av alt: hva handler Chiliz egentlig om? Chiliz er en digital valuta som brukes i sportsverdenen, spesielt i underholdnings sektoren. Valutaen kan også bli funnet under forkortelsen CHZ. Fordi det ikke er mye kontakt mellom klubber og deres fans for øyeblikket, bestemte skaperne av Chiliz seg for å endre dette. Chiliz ble grunnlagt på Malta i 2012. Målet med Chiliz er å gi millioner av fans av mange idretter en mynt som de kan kjøpe stemmerett i sine favoritt fotballklubber. På denne måten er det mulig for fans å ha litt mer å si i favoritt klubben sin.

Chiliz er derfor veldig forpliktet til å maksimere fans engasjement med alle slags lag. Ved å bruke mynten kan du støtte favorittlaget ditt og påvirke bestemte avgjørelser. For eksempel kan du tenke på forslag om å kjøpe nye spillere eller å renovere stadion. CHZ-fan-tokens fra hver klubb er en digital ressurs som gir deg stemmerett. Temaene til undersøkelsene bestemmes av klubbene selv, selv om mulighetene i utgangspunktet er uendelige. Ved å søke innspill fra fans blir broen mellom fansen og klubbene mye mindre enn den pleide å være.

Chiliz buy

Stemmerett med Chiliz

Chiliz blokkjede brukes til å gi brukerne stemmerett. Det er ikke mye mer enn dette, selv om det selvfølgelig er et hyggelig prosjekt. Jo flere stemmer en fan gir, desto høyere blir hans rangering på plattformen. Dette gjør det mulig å oppnå visse fordeler. Disse inkluderer unike belønninger som eksklusive lag trøyer. Dette sikrer at brukerne oppfordres til å virkelig delta i avstemningen.

Hvis Chiliz-plattformen brukes i stor skala, kan det føre til store endringer i sportsverdenen. Det er derfor det er mange investorer som velger å investere i Chiliz.

Fremkomsten av Socios.com

Chiliz har utviklet et nettsted som er veldig populært for øyeblikket. Nettstedet Socios.com er verdens første belønningsplattform som lar idrettsutøvere benytte seg av den spesielle blokkjede-teknologien. Socios.com kjører helt på Chiliz-token ($ CHZ). Dette er valutaen som brukes på ethereum blokkjeden. Fan-poletter er spesifikke for et lag eller en klubb. De er faktisk tokens som brukes som digitale eiendeler. Med disse digitale eiendelene er det mulig for brukere å få medlemsrettigheter. Den spesielle plattformen bruker Fan Tokens, som opererer i en egen sidekjede. Dette er en slags forgrening fra den vanlige blockchain .

Fan-tokens er begrenset i antall. Dette betyr at deres eierskap kan handles og prisen bestemmes av markedet. Akkurat fordi det er et knappt produkt, kan prisen stige betydelig hvis det er mange som bestemmer seg for å kjøpe mynten. Nettstedet er inspirert av de fan-ledede ledelses strukturer eller ‘socios’ fra noen store fotballklubber. Plattformen, kalt ‘Socios 2.0’, er ikke noe mer enn den siste digitaliseringen av denne styrings modellen. Likevel er det ekstraordinært å se at Chiliz er den første som virkelig reagerer på sports verdenen.

Investering i Chiliz gjennom en børs

Alle som velger å investere i Chiliz, bør se etter en børs å kjøpe valutaen fra. En utveksling er også kjent som en kryptobørs. Dette er selvfølgelig stedet hvor du kan gå for å kjøpe alle slags digitale valutaer. Ved å velge en pålitelig og velkjent børs som Bitvavo, er det alltid mulig å trygt investere i ethvert krypto prosjekt, inkludert investering i Chiliz. Hvis du vil, er det mulig å overføre myntene til lommeboken. Det er også mulig å legge igjen tokens på selve børsen. Dette sikrer at du ikke trenger å overføre alt selv.

Konklusjon – å investere i Chiliz eller ikke?

For øyeblikket er Chiliz definitivt et av prosjektene du bør holde øye med. Fordi prosjektet vinner mye popularitet, vil prisen sannsynligvis øke ytterligere i nær fremtid. Hvis dette prosjektet skal brukes av mange selskaper og organisasjoner, kan prisen gå gjennom taket.

Nå gjenstår det selvfølgelig å se om det er mulig for dem å nå sine mål, eller om teamet vil lykkes. Vi kan ikke svare på om du skal investere i Chiliz, det kan du bare bestemme selv. Imidlertid gir vi deg nyttig informasjon som gjør det litt lettere å ta en beslutning om å investere i Chiliz.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

124 kommentarer

Legg inn en kommentar