Hvordan kan du investere i Decred?

Det er for tiden mulig å investere i tusenvis av kryptovalutaer. Decred er et av prosjektene som har hatt mye vekst de siste månedene. Siden ikke alle er kjent med Decred ennå, vil vi gjerne gi deg mer informasjon om denne kryptomynten. Ved å lese denne artikkelen får du et klart svar på følgende spørsmål: investerer du i Decred klokt eller ikke? På denne måten vil du ikke bli møtt med noen overraskelser.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Decred?

Decred er også kjent som den demokratiske kryptovalutaen. Fordi alle som eier Decred kan stemme på fremtidig utvikling, kan du også bestemme fremtiden for denne mynten. Gruvearbeidere blir også belønnet med Decred-mynter: du trenger heller ikke en superdatamaskin for å utvinne Decred-mynter. Tror du at Decred kan øke i popularitet i fremtiden? I så fall kan det være smart å investere i Decred ved å kjøpe kryptovalutaen.

Du kan trade i Decred på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Decred ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Decred.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Decred
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Decred for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Decred på kontoen din!

Hva er Decred og hva er målet for prosjektet?

Decred ble lansert i februar 2016. Dette prosjektet har som mål å være en åpen og selvfinansierende kryptovaluta basert på samfunnsstyring. En av de mest interessante aspektene ved Decred-kryptovalutaen er at de prøver å kombinere forståelsen av digitale valutaer som Bitcoin med en slags desentralisert styring.

Dette gjøres ved bruk av forskjellige gruve protokoller. Inkluderingen av en form for styring i protokoller der deltakerne kan stemme, er noe som nylig har blitt brukt av flere og flere kryptovalutaer. Dette blir sett på som en av de mest effektive måtene å forhindre uenighet blant utviklere.

Decredited

Decred lanserte hovednettet med sikte på å skape en valuta som ville være et desentralisert økosystem. De gjør dette ved å bruke en teknikk som ligner på Bitcoin. For øyeblikket utvinnes Bitcoin ved hjelp av Proof-of-Work-algoritmer. Dette betyr at gruvearbeidere prøver å knekke kompliserte matematiske algoritmer ved hjelp av kraftige datamaskiner.

Noen gruvearbeidere har klart å utvikle spesifikke maskiner som kalles Application Specific Integrated Circuits (ASIC). Disse ASIC-ene kan utvinne Bitcoin mye mer effektivt ved å bruke SHA256 hashing-algoritmen. Dette betyr at gruvearbeiderne som har disse maskinene kan overgå de andre mindre gruvearbeiderne. Dette fører til store og sentraliserte utvinnings samlinger.

Decred kan motvirke dette ved hjelp av et hybrid gruvesystem. Decred-kryptovalutaen bruker en kombinasjon av en Proof-of-Work (PoW) og Proof-of-Stake (PoS) gruve algoritme. I motsetning til PoW-gruvedrift kreves ingen beregninger i en PoS. Decred bruker fortsatt PoW-gruvedrift for å verifisere transaksjoner. Nå er hashing-algoritmen Decred bruker utstyrt med «blake» -algoritmen. Dette betyr at gruvearbeidere ikke lenger kan bruke ASIC-maskiner for å overta driften.

Alt som trengs i en PoS-modell er at deltakerne i nettverket forplikter et visst antall mynter til transaksjonen. Disse myntene vil bekrefte transaksjonene uten å måtte beregne alle slags kompliserte summer.Mener du det er viktig at alle kan benytte seg av gruvedriften? I så fall kan det være smart å investere i Decred.

Stemmerett med Decred

PoS-modellen har mange andre fordeler. Det er ikke bare transaksjonene som gjennomføres i prosjektet som er berørt. Brukerne som har tokens kan også delta i afstemning om plattformens fremtid. Et eksempel på et viktig møte som ble foreslått for samfunnet var implementeringen av spesielle personvernprotokoller. Decred-teamet ønsket noen av anonymitet funksjonene som mynter som Monero hadde. De gjorde dette til en avstemning, en avstemning som i utgangspunktet alle kunne delta i.

Brukerne fikk rett til å stemme på de viktigste beslutningene som ville prege teknologien i fremtiden. Stemmegivningen skjer via Decred ved hjelp av brukere som kjøper «billetter». Disse billettene koster en viss mengde DCR. Selv om du betaler for disse billettene, får du den tilbake på slutten. Dette betyr at du ikke trenger å betale penger for å faktisk delta. Gjennom dette systemet håper de å gi det en demokratisk karakter for de andre brukerne. Dette gjør det til et prosjekt som virkelig setter brukernes interesser først.

Tror du dette blir viktig i fremtiden for en kryptovaluta? I så fall kan det være attraktivt å kjøpe Decred-kryptovaluta.

Invester i Decred gjennom en børs

Ved å investere i Decred selv er det mulig å oppnå høy avkastning, selv om det alltid er tvilsomt og ikke uten risiko. Investering i Decred skjer vanligvis på en børs. På en børs kan du kjøpe Decred-mynter. Det er mange børser du kan velge mellom. Om du skal velge velkjente børser der du alltid kan handle kryptovaluta på så kan du velge Plus500 eller Bitvavo. Disse børsene gjør det også mulig å lagre myntene dine trygt.

Konklusjon – bør du investere i Decred?

En stor del av kryptomiljøet mener at Decred virkelig vil oppleve en enorm vekst hvis de klarer å oppnå alle sine mål. Nå som Decred har vært aktiv i lang tid og de allerede har vist mye av hva de kan gjøre, er dette selvfølgelig ikke en dårlig idé. Hvis du selv ser en fremtid i Decred, ville det være lurt å investere litt kapital i denne kryptovalutaen. Det er imidlertid ingen garanti for at alt ordner seg. Til slutt vil det alltid være et personlig valg å ta.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar