Invester i Monero: hvordan kan du lykkes med å trade XMR?

Noen folk har indikert for oss at de på grunn av antall kryptovalutaer mistet en klar oversikt over markedet. Dette er fult Forståelig! Det finnes faktisk flere og flere kryptovalutaer du kan investere i. En av kryptovalutaene som kan være en interessant investering er Monero. Fordelen med Monero er at transaksjonene er 100% private og ikke kan spores tilbake i blockchainen. I denne artikkelen kan du lese hvordan du kan tjene penger ved å investere i Monero.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Monero?

Det er to måter du kan investere i Monero. Du kan velge å aktivt spekulere i prisen på Monero. Bortsett fra det er det også mulig å kjøpe Monero selv på lang sikt.

Du kan trade i Monero på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Monero ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Monero.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Monero
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Monero for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Monero på kontoen din!

Monero

Hvordan fungerer investering I Monero?

Investeringer innebærer alltid risiko. Investeringer i Monero er enda mer risikofylte enn investeringer i aksjer. Dette er fordi prisene for kryptovalutaer er veldig ustabile, og fordi det er et relativt nytt finansielt instrument. Dette gjør det vanskelig å estimere hva som vil skje med Monero og sammenlignbare kryptovalutaer. Er de fremtiden, eller er de bare bobler?

På grunn av denne usikkerheten er det uansett viktig å ikke bruke alle sparepengene dine på en valuta som Monero. Det er viktig å grundig undersøke fordelene med en kryptovaluta som Monero. Hold øye med nyhetene slik at du ikke får ubehagelige overraskelser. Nyheter har sterk innflytelse på prisen på en kryptovaluta.

Til slutt er det viktig å lage en plan. Tenk på hva du skal kjøpe og hvor lenge du skal holde det. På denne måten eliminerer du følelsenes innflytelse på beslutningene du tar!

Hva er Monero?

Monero gjør det mulig å være din egen bank. Det er mulig å foreta innbetalinger uten å sende informasjon om avsenderen eller mottakeren av transaksjonen. Dette gjør valutaen usporbar. Normalt er det mulig med kryptovalutaer å se transaksjonene ettersom denne informasjonen er offentlig tilgjengelig. Denne informasjonen er imidlertid skjult hos Monero.

For å gjøre dette mulig brukes en spesiell teknologi som er kjent som Ring Signatures. Denne teknologien stokker de offentlige krypteringsnøklene, slik at transaksjonene ikke kan spores tilbake til opprinnelsen. Dette kan selvfølgelig brukes til å anonymisere betalinger. Det er imidlertid også mulig å bruke teknologien til å sikre kommunikasjonskanaler mellom bestemte enheter.

Videre har Monero fordelen at valutaen ikke har problemer med skalerbarhet. De såkalte blokkene kan justeres dynamisk, noe som gagner stabiliteten til kryptovalutaen. Mining brukes også av Monero: de mottar en standard minimumsbelønning. Denne faste belønningen sikrer at kryptovalutaen har en fast inflasjon.

Strategi for å investere i Monero

Smarte investorer har en god strategi. Mange ser ut til å glemme at du også trenger en god plan med krypto mynter. Før du åpner en investering, er det viktig å utarbeide en plan. Hvor mange Monero-mynter vil du kjøpe? Hva blir kursmålet ditt? Og til hvilken verdi tar du til slutt tapet ditt?

Når du har utført planen, må du fortsette å følge den uavhengig av hva som skjer. Mange begynner å få panikk når kryptovalutaene plutselig krasjer. Dette er imidlertid farlig. Det er i disse øyeblikkene nettopp at du må holde fast i stillingene dine.

En god investor gjør ofte det motsatte av mengden. I tider med panikk og krasj er det derfor mer attraktivt å kjøpe. Og når prisen faller rekord etter rekord? Da er det kanskje best å ta gevinstene dine.

monero

Bør du kjøpe Monero?

Noen lurer på om det er attraktivt å kjøpe XMR eller Monero fysisk. Hvis du vurderer dette, bør du selvfølgelig se på lang sikt. Det faktum at Monero faktisk er anonym, bidrar uansett til det langsiktige perspektivet. Ikke bare ærlige mennesker vil bruke Monero. Kriminelle vil også gjerne bruke Monero til å anonymisere betalingene sine.

Å kjøpe Monero er mulig gjennom en såkalt lommebok. Du må ta hensyn til sikkerheten til dette selv. Hvis du vil dra nytte av valutaens volatilitet, er det derfor mer attraktivt å investere hos en nettmegler.

Prisen på Monero

Her kan du ta en titt på CFD-kursen til Monero akkurat nå. Med knappene kan du åpne en posisjon direkte.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar