Hvordan kan du kjøpe Delta Air Lines-aksjer?

Delta Air Lines er et av de mest kjente og vellykkede flyselskapene i Amerika. En investering i Delta Air Lines ved å kjøpe aksjene kan derfor være interessant. I denne artikkelen vil vi diskutere den beste måten å investere i Delta, og du vil også finne ut hva aksjekursen på selskapet er her.

Hvor kan du kjøpe Delta Air Lines-aksjer?

Ønsker du å gjøre en langsiktig investering i selskapet Delta Air Lines? I så fall må du være nøye med den nåværende situasjonen. På grunn av hard konkurranse har flyselskapene bare en begrenset fortjenestemargin. Tilbakeslag kan derfor sette Deltas lønnsomhet under direkte press.

Dessuten blir flyging mindre og mindre populært. Under påvirkning av korona-pandemien vil forretningsreiser sannsynligvis fortsette å synke: selskaper som f.eks Zoom stadig mer tillater folk å møtes på avstand. Flyging vil imidlertid ikke gå helt av moten. Hvis Delta Air Lines utkonkurrerer konkurrentene, kan det bli en av de gjenlevende partene.

Ønsker du å kjøpe Delta Air Lines-aksjer? Du kan trade direkte i Delta Air Lines-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Delta Air Lines-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er Delta Air Lines sin aksjekurs?

Er du nysgjerrig på hvordan selskapet Delta Air Lines presterer? I grafen nedenfor kan du umiddelbart se hvordan Delta Air Lines sin aksje har utviklet seg den siste perioden.

Selskapsinformasjon om Delta Air Lines

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Delta Air Lines.

Analyse av Delta Air Lines-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Delta Air Lines-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Delta Air Lines har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Delta Air Lines de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Delta Air Lines de siste 5 dagene:

Hvordan vil Delta Air Lines prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Delta Air Lines vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Delta Air Lines, og det kan hende det ikke blir realitet.

Om Delta Air Lines

Delta Air Lines er et stort amerikansk flyselskap. Hovedkvarteret til dette flyselskapet finner du på Hartsfield-Jackson-flyplass i Atlanta. Dette flyselskapet har hovedsakelig ruter i USA, Canada og Latin -Amerika. Det har også noen ruter til og fra Asia og Europa.

Flyselskapet tilbyr lavpris flyvninger. Passasjerer velger Delta Air Lines på grunn av sin moderne flåte, gunstige transportregler og muligheten til å sjekke inn effektivt via internett eller en mobilapplikasjon.

kjøper Delta Airlines aksjer

Delta Air Lines historie

Delta Air Lines ble grunnlagt i 1928 i byen Monroe i den amerikanske delstaten Michigan. Flyselskapet flyttet snart til Atlanta hvor hjemmebasen ligger på Hartsfield-Jackson flyplass. Fra Atlanta er det flyvninger til Chicago, New Orleans og Cincinnati.

Delta begynte å fly til Venezuela og Karibia på 1950 -tallet. Flyselskapet var den første kunden som bestilte DC-8 og DC-9. Fra 1970 fløy Delta bare jetfly.

Et stort flyselskap

I 2008 overtok Delta Air Lines flyselskapet Northwest Airlines, noe som gjorde flyselskapet mye større. Etter oppkjøpet av Northwest Airlines er Delta Air Lines det største flyselskapet i verden når det gjelder flybevegelser og passasjertall. Delta flyr faktisk over hele verden til over 353 destinasjoner. Den relativt store flåten består av 847 fly og ytterligere 190 fly er bestilt. Dette er fly som erstatter noen gamle fly og som kommer til å utvide noe av flåten ytterligere.

Delta Air Lines lider av korona-krisen

I oktober 2020 ble det kunngjort at Delta Air Lines vil pensjonere 383 fly tidlig mellom 2020 og 2025. I tillegg vil levering av nye fly bli utsatt delvis. Selskapet lider under korona krisen, som resulterte i et tap på 2,3 milliarder dollar i tredje kvartal 2020. Som et resultat av den ekstra svekkelsen av flåten utgjør nettotapet i dette tredje kvartalet USD 5,4 milliarder.

Tapene i tredje kvartal er derfor enorme. Selv om selskapet tapte 1 million dollar hver time i tredje kvartal, er det lite sannsynlig at det går konkurs. Takket være statsstøtte og de tidligere lønnsomme årene har selskapet fortsatt 21 milliarder dollar i kontanter.

Men å investere i et flyselskap som Delta Air Lines er nå en veldig vanskelig virksomhet. Den berømte investoren Warren Buffett solgte sine aksjer i selskapet, over 11,1%, for 340 millioner dollar.

Tror du at Delta Air Lines igjen vil oppnå gode resultater i fremtiden? I så fall kan det være attraktivt å kjøpe Delta Air Lines aksjer.

Kjøper Delta Air Lines aksjer

Ved utgangen av 2019 var Delta Air Lines aksjer blant de beste aksjene for 2020. Tross alt er Delta Air Lines et selskap i vekst. Med et gunstig pris/inntjening forhold og et netto utbytte på 2,73%virket selskapet som en god investering. På grunn av korona krisen ble denne forventningen ikke realisert. Aksjekursen falt kraftig i 2020. Kursutviklingen viser imidlertid at aksjekursen har steget forsiktig fra juli og utover.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar