Hvordan investere i DigiByte?

Om du selv ønsker å investere i kryptovaluta, er du absolutt ikke alene om dette. Prisene på mange mynter går regelmessig gjennom taket. En av myntene som har vokst i popularitet i kryptosamfunnet, er DigiByte. Hvis du vil vite hva DigiByte er, og hvis det er nyttig å investere i DigiByte, vil det være lurt å lese videre. I denne artikkelen vil vi vise deg alt du trenger å vite om DigiByte.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade DigiByte?

DigiByte er en kryptovaluta som er egnet for rask gjennomføring av mikrotransaksjoner. Det tar bare 15 sekunder å fullføre en transaksjon, noe som betyr at du kan sende penger til andre brukere på kort tid. En annen fordel med DigiByte er at sikkerheten er mye sterkere. Disse oppgraderingene over Bitcoin kan gjøre investering i DigiByte attraktiv.

Du kan trade i DigiByte på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle DigiByte ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av DigiByte.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg DigiByte
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe DigiByte for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes DigiByte på kontoen din!

Opprettelsen av valutaen

Før vi ser på selve prosjektet, la oss se på hvordan det ble til. DigiByte ble unnfanget av den kjente gründeren Jared Tate. Denne gründeren var misfornøyd med sikkerheten og hastigheten til Bitcoin. Derfor kom han på ideen om å skape noe annet. Han grunnla DigiByte i 2013 og lanserte blokken i januar 2014. Etter lanseringen fortsatte Tate å tilegne seg heltid til utviklingen av DigiByte. Siden den gang har all finansiering av prosjektet kommet fra donasjoner til DigiByte Foundation. Hovedmålet er å skape en rask og sikker kryptovaluta.

Hva er DigiByte – prosjektets mål

Målet med DigiByte er å lage en slags forbedret versjon av Bitcoin. DGB er en spesiell kryptovaluta der nye transaksjoner ikke kommer fra lommebok balansen. I stedet har hver kryptovaluta en identifikator. I det øyeblikket en bruker sender en mynt til noen andre, er bare den mynten ansett som utstedt mynt. Dette sikrer at en mynt ikke lenger kan utstedes dobbelt’.

Hver DigiByte-blokk utvinnes på 15-18 sekunder. Hver av de fem gruvedrift algoritmene lager en blokk på omtrent 1,5 minutter. Innenfor hver blokk er transaksjons størrelser begrenset. DigiByte var den første som valgte å implementere Segregated Witness-innovasjon. Dette er en spesiell teknikk som hjelper å holde blokkjeden liten og skalerbar. Med den raskeste sperretiden på en hvilken som helst mynt er DigiByte en av de beste blokkjedene som har eksistert til dags dato.

DigiByte

Fordelene med DigiByte

Hvis du nå tenker på å investere i DigiByte, er det nyttig å vite hva de største fordelene med dette prosjektet er. DigiBytes største fordel er at blokkjeden er helt trygg å bruke. Det mest spesielle med prosjektet er det faktum at blokkjede-nettverket bruker fem gruve algoritmer. De fleste prosjekter bruker bare ett. Disse fem forskjellige gruvedrift algoritmene er ment å forhindre sentralisering av gruvedrift og gjøre nettverket sikrere. Foruten å ha fem gruvedrift algoritmer, har DigiByte også mye mer stabilitet sammenlignet med andre prosjekter. På grunn av stabiliteten er blokkjeden beskyttet mot hackerangrep.

I tillegg til kontinuerlig utvikling av tekniske oppgraderinger og forbedringer av selve blokkjeden, lanserte DigiByte DigiStats høsten 2019. Denne brukes til å gi interaktiv og historisk blokkjede-statistikk. Dette betyr at det er lettere for brukere å se informasjon om blokkjede. Denne nye teknologien gjør det også mulig å øke mobil- og betalings behandlingsalternativene betydelig sammenlignet med fortiden

Ankomsten av DigiByte Foundation

I år 2020 lanserte selskapet DigiByte Foundation. Dette er en stiftelse designet for å hjelpe med innsamling i samfunnet. Stiftelsen jobber for tiden med å sikre partnerskap for prosjektet, samt å fremme bevissthet og adopsjon av DigiByte. I juli 2020 ble DoniByte-donasjon plattformen lansert. Dette gjør at givere kan bidra til vedlikeholdet av DigiBytes økosystem. Det gir dem også stemmerett i DigiByte Foundation-avgjørelser der samfunnet trenger å være involvert.

Fremtiden til DigiAssets – investering i DigiByte

DigiBytes største mål er ankomsten av DigiAssets. Hvis alt går etter planen, vil et helt økosystem av dapps og ICOs bli en integrert del av nettverket. Vi må understreke at det gjenstår å se om dette faktisk vil skje. Det er et mål som mange prosjekter allerede jobber med. Hvis introduksjonen av Digi Assets lykkes, vil DigiByte faktisk være et system som kombinerer det beste fra flere krypto prosjekter. Hvis dette virkelig er tilfelle, kan prisen på DigiByte øke mye. Dette kan være en god grunn til å investere i DigiByte.

Investering i DigiByte gjennom en børs

Å investere i DigiByte er absolutt ikke et dårlig alternativ hvis du tror teamet vil lykkes. Hvis du vil investere i DigiByte, gjør du dette gjennom en børs. Ved å velge en børs som Bitvavo, er det mulig å enkelt investere i DigiByte. Hvis du velger å investere i CFD-produkter, er det ikke nødvendig å overføre myntene dine til lommeboken. Hvis du velger de vanlige myntene, kan det være lurt å overføre myntene dine.

Konklusjon – bør du investere i DigiByte?

Hvis du vil ha et ensidig svar på om du er lurt å investere i DigiByte, må vi skuffe deg. Svaret på dette spørsmålet avhenger helt av om du tror prosjektet vil lykkes eller ikke. Hvis du tror at teknologien til DigiByte vil bli standarden, er det selvfølgelig ikke en dårlig idé å investere i DigiByte. Men husk at det er spørsmål om dette faktisk vil skje.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar