Hvordan kan du kjøpe Endo International-aksjer?

Endo International er et stort farmasøytisk selskap. Blant annet har selskapet vært knyttet til opioid epidemien i Amerika. Dette har ikke hatt god effekt på selskapets kursutvikling. Vurderer du en investering i Endo International? Da bør du ta en titt her for det beste stedet å kjøpe Endo International-aksjer.

Hvor kan du kjøpe Endo International aksjer?

Ønsker du å kjøpe Endo International-aksjer? Du kan trade direkte i Endo International-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderInformasjonRegistrere
eToro€0 i kostnad per Endo International-aksjer. Minimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
DegiroDra nytte av lave avgifter når du kjøper Endo International-aksjer, det er en innovativ plattform med høy sikkerhet!

Hvordan kan du aktivt investere i Endo International?

Flere og flere investorer velger aktiv trading. Ved å trade aktivt i Endo International kan du svare på både positive og negative nyheter. Spesielt i svært ustabile tider kan dette fungere bra. Prisen på Endo International-aksje er veldig volatil: på toppen var prisen over 90 dollar mens prisen falt til noen få dollar. Som en aktiv trader kan du dra fordel av denne typen markedsbevegelser.

Et god nettmegler for å aktivt trade i CFD-er på Endo International er Plus500. Med Plus500 kan du prøve ut mulighetene for å investere helt gratis og uten risiko med en demo. Bruk knappen nedenfor for å åpne en gratis konto:

86% av uerfarne investorer taper penger når de handler CFD-er.

Hva er gjeldende aksjekurs på Endo?

Er du nysgjerrig på hva den gjeldende aksjekursen Endo er? Nedenfor kan du se hvordan kursen på CFD-aksjen har utviklet seg.

Hva gjør selskapet Endo International?

Endo International plc er et farmasøytisk selskap. Selskapet er basert i Irland. Kundene, ledelsen og selskapets aktiviteter foregår nesten alle i USA. Derfor har selskapet et operativt hovedkvarter i Malvern, Pennsylvania. Det juridiske hovedkvarteret ligger i Dublin, Irland. Hvorfor er dette tilfellet? Fordi de ønsker å gjøre bruk av det irske selskaps skattesystemet. På denne måten kan amerikansk selskapsskatt på deres amerikanske legemiddelsalg unngås.

Etablering av selskapet

Selskapet Endo ble grunnlagt i 1997 gjennom et management-kjøp av DuPont Merck under ledelse av Carol Ammon.

Oppkjøpet av selskapet

Endo har overtatt flere selskaper. Disse selskapene blir ikke overtatt uten grunn. For eksempel, etter oppkjøpet av Endo Indevus Pharmaceuticals i 2009, gikk selskapet inn på markedet med Fortesa 2% gel i 2010.

For å få tilgang til det kanadiske markedet ble Paladin Labs Inc. kjøpt for omtrent 1,6 milliarder dollar i 2013. Oppkjøpet av Paladin Labs ble også brukt for å muliggjøre en forflytning av selskapsskatt til Irland. Takket være denne forflytningen betaler Endo mindre skatt.

I 2015 ble selskapet Par Pharmaceuticals kjøpt for 8,05 milliarder dollar. Dette selskapet produserer generiske legemidler og sterile injeksjoner. Tror du at disse oppkjøpene vil bidra positivt til Endo Internationals driftsresultat? Da kan det være attraktivt å investere i Endo ved å kjøpe Endo-aksjer.

Endo og opioid epidemien

Statene Ohio, Missouri og Mississippi er i søksmål der de holder selskaper ansvarlige for opioid epidemien. I Amerika er vanedannende opioid medisiner overdreven, med alvorlige sosiale og økonomiske konsekvenser.

Et av selskapene som ble holdt ansvarlig for denne epidemien var Endo. Den største delen av Endos amerikanske salg i 2006, ifølge 10K-rapporten, ble oppnådd gjennom salg av vanedannende smertestillende midler. Disse smertestillende var hovedsakelig opioider. Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ba Endo om å slutte å selge opioid medisinen Opana ER.

Denne forespørselen fulgte fordi det er en kobling mellom Opana ER og utbrudd av HIV, hepatitt C og alvorlige blodforstyrrelser. I forbindelse med denne opioid epidemien kan det sette selskapet i et dårlig lys. Ved å aktivt investere i aksjen kan du reagere godt på denne typen utvikling ved å shorte aksjen.

Forfatter

Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar