Hvordan kan du kjøpe FedEx Corporation-aksjer?

Nesten alle kjenner FedEx : denne budtjenesten opererer hovedsakelig i Amerika, men leverer også pakker i andre regioner. Med den videre veksten av e-handel kan FedEx fortsette å levere gode resultater i fremtiden. Vil du investere i FedEx? I denne artikkelen diskuterer vi hvor du kan kjøpe FedEx-aksjer til en attraktiv pris.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i FedEx aksjer?

Ønsker du å kjøpe eller investere i FedEx aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i FedEx aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt FedEx-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på FedEx akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til FedEx? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til FedEx har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om FedEx:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til FedEx.

Analyse av FedEx:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge FedEx-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan FedEx-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til FedEx for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til FedEx gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror FedEx vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til FedEx, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om FedEx

Selskapet FedEx Corporation, ofte kjent som FedEx for kort, tilbyr logistikk og budtjenester. Disse tjenestene tilbys via bakke, sjø og luft. Det tilbyr også tunge frakttjenester.

FedEx, en stor internasjonal transport tjenesteleverandør, har fire forretningsenheter. FedEx Express er forretningsenheten som transporterer pakker og dokumenter. FedEx Freight, FedEx Ground og FedEx Services er selskapets tre andre forretningsenheter.

Det viktigste markedet for dette børsnoterte selskapet, med aksjer notert på New York Stock Exchange, er Amerika. Rundt to tredjedeler av omsetningen genereres der. FedEx har hovedkontor i Memphis, Tennessee.

][FedEx-aksjekjøp

Historien til selskapet

Grunnleggeren av dette imperiet er Frederick W. Smith. Under studiene ved Yale skrev han et essay om de gode sjansene for å lykkes med en leveringstjeneste i den nye dataalderen. Da Smith vervet seg til den amerikanske hæren i 1966, lærte han mye om hvordan militæret opererer logistisk.

I 1971 grunnla han Federal Express Corporation. Han gjorde det i Little Rock, Arkansas. Han hadde som mål å etablere en internasjonal leveringstjeneste. Med tiden skal selskapet være i stand til å levere til alle hjørner av USA.

Grunnlaget for FedEx

Byen Memphis ble valgt av Smith som sin operasjonsbase. Han fikk bygget et sentralt distribusjonssenter der. Fra dette distribusjonssenteret kunne alle bestillinger koordineres. Smith ønsket også å få bygget en rekke lastebiler og serien hans med FedEx-fly.

Selskapet starter sin virksomhet i 1973. Den første dagen leveret selskapets ansatte 189 pakker til 25 amerikanske byer ved hjelp av 14 Dassault Falcon-jet fly. Etter flere år med tap, begynte selskapet å gå med overskudd i 1976. Smiths drøm om en internasjonal leveringstjeneste gikk i oppfyllelse i 1985. De første oversjøiske flyvningene til Europa fant sted, etterfulgt av flyvninger til Midtøsten og Asia.

Overtakelsesselskap TNT

I august 2015 ga FedEx et tilbud på rundt 4,4 milliarder euro for TNT. TNT-oppkjøpet ble gjennomført i mai 2016. Oppkjøpet gjør FedEx til det nest største transportselskapet i Europa. TNT ble kjøpt opp på grunn av FedEx forpliktelse til å ekspandere i Europa. Det europeiske hovedkvarteret til det kombinerte selskapet er i Amsterdam/Hoofddorp.

Tror du FedEx vil lykkes med å erobre det europeiske markedet ytterligere? I så fall kan det være smart å kjøpe FedEx-aksjer.

Stigende og fallende aksjekurs

FedEx dro fordel av korona-nedstengninger og starten på høytiden. I løpet av de tre månedene til 30 % økte selskapets salg med 19 %. I denne perioden steg også aksjekursen betydelig. Fra den andre uken i desember 2020 viste imidlertid aksjekursen en klar nedadgående trend. Det er usikkert når aksjekursen vil stige igjen.

Hvordan har det seg at FedEx-aksjer faktisk har steget under de økonomiske problemene og globale nedstengningene? Det er fordi folk bestiller flere produkter på nettet nettopp på grunn av nedstengningene. Et levering selskap som FedEx har åpenbart godt av dette. Når nedstengningene er over, vil FedEx-salget sannsynligvis falle igjen ettersom folk vil kunne kjøpe produktene sine fra nettbutikker.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar