Hvordan kan du investere i GAS?

Vi overdriver ikke når vi sier at det for tiden er tusenvis av kryptokurver . NEO er et av de mest kjente alternativene for øyeblikket. Innenfor NEO er det mulig å investere i det spesielle GAS-token. Siden ikke alle er kjent med GAS og med årsakene til at dette kan være en god investering, har vi listet opp den viktigste informasjonen. Ved å lese denne artikkelen får du et klart svar på følgende spørsmål: er det klokt å investere i GAS?

Hvordan kan du kjøpe GAS?

Når du eier NEO, mottar du GAS på det som et slags utbytte. GAS brukes i NEO-blockchain for å betale for tjenester, smarte kontrakter og applikasjoner i nettverket.

Ønsker du å kjøpe GAS-kryptovalutaen? Du kan gjøre det raskt på nettet! Hos Binance kan du kjøpe GAS til svært lave priser: du betaler aldri mer enn 0,25% i transaksjonsgebyrer når du kjøper kryptovaluta på Binance. Du betaler heller ikke noe transaksjonsgebyr for de første € 1000. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto med Binance direkte:

Permanent 20% rabatt på alle dine transaksjonskostnader.

Hvordan kan du aktivt investere i GAS?

Vil du aktivt handle med GAS? Dette er mulig med en nettmegler! Hos en online megler kan du bruke CFD-er til å satse på både fallende og stigende GAS-priser. På eToro kan du prøve å handle CFD-kryptovaluta med en demo, helt gratis og uten risiko. Bruk knappen nedenfor for å åpne en konto med eToro umiddelbart:

Kapitalen din er under risiko, andre kostnader kan forekomme, besøk: https://www.etoro.com/nb-no/trading/fees/

NEO-konseptet

For å se hva GAS faktisk gjør, må vi først ta en kort titt på NEO . NEO ble grunnlagt i 2014 av Da Hongfei og Erik Zhan i Kina som AntShares. Prosjektet ble endret navn til “NEO” i 2017. Det er en blokkjede-basert plattform som har sin egen kryptovaluta og muliggjør utvikling av digitale eiendeler og smarte kontrakter. NEO tar sikte på å automatisere forvaltningen av digitale eiendeler gjennom bruk av smarte kontrakter. Til slutt vil de skape et smart økonomisystem.

NEO er kryptovalutaen til NEO-blockchain. Denne kryptovalutaen representerer en aksje i eierskapet til NEO-blockchain. Denne kryptoen er derfor veldig viktig for samfunnet. Det lar samfunnet lage blokker og administrere nettverket. Interessant nok har NEO udelelige enheter og kan ikke deles som andre mynter som Ethereum . Dette er gjort for å gi deg som eier litt mer kraft.

Hva er GAS – målet med tokenet

GAS er faktisk det brukbare token for NEO-nettverket. Dette symbolet var tidligere kjent som ANC-Anthonds. I økosystemet fungerer GAS på samme måte som Ether i Ethereum-nettverket. Utviklere bruker GAS for transaksjoner i nettverket. I tillegg får brukerne belønninger i GAS-tokens. Dette gjør det veldig forskjellig fra den vanlige NEO som du kan kjøpe på børsen som investor.

GAS genererer med en hastighet på åtte GAS per blokk. Nettverket reduserer automatisk antall belønninger per blokk etter to millioner bekreftede blokker. Brukere har flere alternativer med GAS. For eksempel kan du alltid bytte GAS mot andre kryptovalutaer som Bitcoin , Litecoin eller Ethereum. Det er også mulig å konvertere GAS direkte til NEO. På denne måten forblir GAS-prisen frakoblet. Dette betyr at verdien ikke nødvendigvis er avhengig av NEO selv, selv om det selvfølgelig er en sterk sammenheng mellom begge prisene.

Lynrask transaksjoner med GAS

Ved normal utveksling plasseres ordrer på en sentralisert markedsplass og deretter kobles til en bestemt part. Prosessen er effektiv, men brukeren mister kontrollen over myntene. Dette er fordi selve sentralen er ansvarlig for dette. Ved å automatisere bestillingen og matching av ordrer i et konsensus nettverk, gjør GAS det mulig å behandle ordene på en rettferdig og gjennomsiktig måte. Faktisk skaper dette en slags desentralisert utveksling.

NEO har gjort det mulig å behandle børs transaksjoner på blockchain uten at ordren samsvar med selve blokkjeden. I stedet bruker de en spesiell sentral. NEO kaller disse transaksjonene ‘Superledende transaksjoner’. Dette er ment å gi effektiviteten til sentraliserte sentraler med sikkerheten til en desentralisert sentral.

Veksten rundt GAS – er det smart å investere i GAS?

Vi kan se at hastigheten på GAS for tiden er på den lave siden. Prisen på valutaen har virkelig vært betydelig høy i 2017 og 2018. Dette var selvfølgelig i en tid da mange nybegynner investorer kom inn i markedet som så en fremtid i GAS. Mens GAS fortsatt handlet til 52 euro i begynnelsen av januar 2018, er det i dag mulig å kjøpe GAS for litt over 1,2 euro. Dette kan bety at det nå er et godt tidspunkt å komme inn på handlingen. For lite penger kan du kjøpe en stor mengde GAS i motsetning til for få år siden.

Det er imidlertid viktig å huske at investering i kryptokurver alltid innebærer høy risiko. Hvis du kjøper GAS til feil tid, kan du miste (en stor del av) investeringen din.

GAS som utbytte

Du kan faktisk se GAS som et slags utbytte. Når du eier NEO, mottar du GAS som en belønning. Ved å eie NEO hjelper du med å sikre blockchain. GAS er en knapp valuta, så når NEO blir mer populær, kan verdien øke. Dette kan gjøre en investering i GAS interessant.

Oppbevaring av GAS i en spesiell lommebok

De fleste som kjøper GAS vil gjøre det gjennom en bytte. Etter kjøpet får du tokenene dine umiddelbart på kontoen din. Likevel er det ikke lurt å legge igjen tokens på børsen. Her risikerer du å bli hacket, noe som har skjedd flere ganger tidligere på kjente børser. Bruken av en spesiell lommebok er derfor mye tryggere. På denne måten holder du kontroll over alle myntene dine.

Den beste lommeboken å bruke er en hardware lommebok som Ledger. Denne enheten ser ut som en slags USB-pinne og gjør det enkelt å ta med seg tokens. Vær oppmerksom på at en god Ledger lett kan koste $ 100. Hvis du ikke er villig til å betale så mye, kan du også velge en programvare lommebok for datamaskinen din. Generelt anbefales ikke papir lommebøker, da du kan miste dem for raskt.

Konklusjon – bør du investere i GAS?

En stor del av krypto samfunnet er virkelig overbevist om at prisen på GAS bare vil øke. Med NEO selv som et av øyeblikkets største prosjekter, er det derfor ikke en merkelig tanke. Hvis du ser en fremtid i NEOs plattform, er det et opplagt valg å investere i GAS. Hvis NEO stiger, vil GAS sannsynligvis også øke. Til slutt er det selvfølgelig alltid et personlig valg. Vi kan bare gi deg nyttige artikler for investeringen dine.

Forfatter

Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar