Hvordan kan du kjøpe General Electric-aksjer?

Ønsker du å investere i General Electric-aksjer ? Det er mulig! I denne artikkelen kan du lese direkte hvor og hvordan du kjøper General Electric-aksjer. Du kan også finne gjeldende aksjekurs her.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i General Electric aksjer?

General Electric er et stort multinasjonalt med en verdi på mange milliarder dollar og selskapet har en høy posisjon i Forbes Global 2000. Tror du selskapet vil oppnå gode resultater i fremtiden? I så fall kan det være interessant å kjøpe General Electric-aksjer.

Ønsker du å kjøpe eller investere i General Electric aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i General Electric aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt General-Electric-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på General Electric akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til General Electric? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til General Electric har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om General Electric:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til General Electric.

Analyse av General Electric:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge General Electric-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan General Electric-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til General Electric for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til General Electric gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror General Electric vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til General Electric, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Er det lurt å investere i General Electric?

I årevis var General Electric et av de ledende (elektronikk)selskapene i verden. Slik er det fortsatt i dag. Selskapet er innehaver av en rekke kritiske patenter, som et resultat av at mange investorer fortsatt går inn i General Electric med full tillit. Det forbedrede mangfoldet som selskapet har klart å realisere fremstår også som et svært positivt poeng.

Til tross for disse positive punktene, er det sant at General Electrics en gang solide grunnlag har blitt noe endret. Det er derfor tidligere utstedt ulike resultat advarsler. På grunn av dette overskudds varselet besluttet styret å halvere utbyttet. På denne måten kan man spare 4,2 milliarder dollar. Det faktum at General Electric forsvant fra Dow Jones Industrial Average-aksjeindeksen i 2018 kan også være et rødt flagg for potensielle investorer. Som investor er det derfor spesielt viktig å følge med på den siste utviklingen innen General Electric.

En annen mulig risiko for en investering i General Electric er finansavdelingens tidligere tunge vekt. Før krisen i 2008 kom ikke mindre enn 50 % av inntektene fra denne avdelingen. Problemet med finansielle tjenester er imidlertid at resultatene er svært sykliske og et selskap kan havne i mye trøbbel når økonomien ikke går bra. Som et resultat har selskapet fortsatt tapsbringende finansielle produkter.

Ledelsen i General Electric tar noen ganger middelmådige beslutninger. For eksempel solgte selskapet deler av helseavdelingen for 20 milliarder dollar. General Electric kunne utnyttet pengene godt, men samtidig er denne divisjonen kritisk for selskapets lønnsomhet. Det spørs derfor om ledelsen alltid tar de smarteste avgjørelsene. Før du investerer i General Electric-aksjer, er det derfor lurt å undersøke hvilke beslutninger konsernsjefen i selskapet ønsker å ta.

I kjølvannet av kredittkrisen trengte General Electric betydelig statlig støtte for å holde seg flytende. Selv nå er dette store selskapet fortsatt i ferd med å omorganisere seg. På ingen måte alle avdelinger presterer godt og det gjenstår fortsatt mye arbeid. En investering i General Electric-aksjer er derfor absolutt ikke uten risiko.

Hva gjør General Electric nå?

Helsesektoren spiller en stadig viktigere rolle i selskapet General Electric. For eksempel jobber de med løsninger som muliggjør tidlig oppdagelse av sykdommer. Selskapets løsninger kan også hjelpe leger med å velge den beste behandlingen.

Selskapet produserer også mye løst utstyr. Tenk for eksempel på husholdningsapparater og belysning. Denne divisjonen gjør det spesielt godt når økonomien utvikler seg godt.

Selskapet har også bygget opp en sterk posisjon innen infrastruktur. For eksempel leverer General Electric teknologi for bruk av energi, olje, gass og vann til utviklingsland. På denne måten kan General Electric gi et utmerket bidrag til en god sak.

Til slutt er General Electric også aktiv i finansmarkedet med sin GE Money-gren. De tilbyr for eksempel lån som kan søkes av forbrukere og gründere. Når økonomien er dårligere, kan General Electric tape penger på disse lånene.

Som du kan se, er General Electric aktiv i flere markeder. Dette mangfoldet kan være en god grunn til å kjøpe General Electric-aksjer.

Veikart for kjøp av GE-aksjer

Ønsker du å kjøpe GE-aksjer? Følg deretter denne trinnvise planen for å umiddelbart legge til dine første General Electric-aksjer til investeringsporteføljen din.

Et viktig første skritt i handel med GE-aksjer er å opprette en konto hos en megler. En megler er en part som kan kjøpe og selge aksjer for deg. Det er viktig å velge en pålitelig og fordelaktig megler: På denne måten kan du oppnå de beste resultatene med dine investeringer. Klikk her for å sammenligne de beste meglerne.

Etter at du har åpnet en konto, er det andre trinnet å sette inn penger på kontoen din. Før du kan gjøre dette, må du oppgi noen få personlige detaljer.

Etter at det er penger på kontoen din, kan du søke opp aksjen i det tredje trinnet. Innenfor investeringskontoen din kan du bruke søkefunksjonen for å finne General Electric-aksjen. Trykk på kjøp for å åpne bestilling skjermen.

I det fjerde trinnet plasserer du aksje ordre på GE-aksjen. Her må du i det minste fylle ut hvilket beløp du ønsker å kjøpe General Electric-aksjer for. Bestem selv for hvilken prosentandel du vil at GE-aksjer skal være en del av investeringsporteføljen din. Bestem deretter om du vil kjøpe aksjene direkte til gjeldende markedspris med en markedsordre eller til en bestemt pris med limitordre.

Det femte trinnet stopper aldri egentlig: du må hele tiden vurdere om General Electric-aksjer fortsatt passer godt innenfor strategien din. Hvis dette ikke er tilfelle, er det bedre å selge General Electric-aksjene.

En av de absolutte markedslederne på elektronikkmarkedet

Først og fremst er General Electric kjent for å være en av de absolutte markedslederne på elektronikkmarkedet. I tillegg er selskapet også kjent for å være aktivt innen fly, medisinsk utstyr og fornybar energi som vindenergi. Finansielle tjenester er også en del av General Electrics tjenestespekter. Et bemerkelsesverdig faktum er at i Nord-Amerika selger det franske selskapet Thomson forbrukerelektronikk under navnet ‘General Electric Consumer Electronics’. Dette selvfølgelig sammen med General Electric selv.

Denne spredningen på tvers av ulike sektorer reduserer risikoen for en investering i General Electric. Det kan være attraktivt å kjøpe aksjer i et selskap med risikospredning.

General Electric

Historien til General Electric

Alle som er interessert i investeringer vil ha hørt om General Electric på et tidspunkt. Det mange ikke vet er at vi må langt tilbake i tid for opprinnelsen til dette selskapet. Personen som grunnla det var ingen ringere enn Thomas Edison! Edison åpnet laboratoriet sitt i Menlo Park i New Jersey i 1876. Dette laboratoriet var stedet hvor noen av verdens viktigste oppfinnelser ble skapt.

Thomas Edisons viktigste oppfinnelse er utvilsomt den elektriske lampen. I 1890, hadde Edison valgt å få sine ulike aktiviteter innlemmet i sitt eget holdingselskap. Navnet på dette holdingselskapet var ‘Edison General Electric Company’. I de påfølgende årene (i kampen med konkurrenten Thomson-Houston) ville mange kjøp av oppfinnelser og patenter finne sted. Dette resulterte i at General Electric sammen med Thomson-Houston skaffet seg imponerende markedsposisjoner.

General Electric-aksjer kjøp

Et tog fra 1970 produsert av General Electric

I 1892 fant endelig en etterlengtet fusjon mellom de to selskapene sted, noe som resulterte i The General Electric Company. I 2015 gjorde General Electric en viktig strategisk endring. På det tidspunktet valgte selskapet å selge en betydelig del av sine finansielle tjenester. I 2018 den 26. juni forsvant selskapet fra Dow Jones Industrial Average-aksjeindeksen.

Kort om General Electric

General Electric er et multinasjonalt og globalt selskap. Selskapet er kjent for handel med teknologi, elektronikk og flere ulike typer tjenester.

Tidligere, i 2016, rangerte General Electric på 68. plass blant verdens største selskaper, ifølge Forbes Global 2000. Det har hovedkontor i Fairfield, Connecticut, USA.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar