Hvordan kan du kjøpe Gilead Sciences-aksjer?

Gilead Sciences var kjent over hele verden for sin potensielle hjelp til koronarpasienter med Remdesivir. I tillegg til dette stoffet jobber Gilead Sciences også med mange andre stoffer. Derfor kan det være interessant å investere i Gilead Sciences ved å kjøpe aksjene. Men hva er den beste måten å gjøre dette på?

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Gilead Sciences aksjer?

Legemiddelselskaper kan passe veldig godt for den aktive investoren: Investorer reagerer ofte ganske emosjonelt når det kommer ut nyheter om nye medisiner. Om det nevnes at et selskap har fått positivt resultat på en test, kan prisen på et selskap som Gilead Sciences plutselig stige betraktelig. Hvis stoffet ikke virker, kollapser aksjekursen igjen.

Som aktiv trader kan du svare på dette ved å legge inn bestillinger til rett tid.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Gilead Sciences aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Gilead Sciences aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Gilead-Sciences-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Gilead Sciences akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Gilead Sciences? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Gilead Sciences har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Gilead Sciences:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Gilead Sciences.

Analyse av Gilead Sciences:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Gilead Sciences-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Gilead Sciences-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Gilead Sciences for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Gilead Sciences gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Gilead Sciences vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Gilead Sciences, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om Gilead Sciences, selskapet

Gilead Sciences ønsker å forbedre omsorgen for pasienter som lider av en livstruende sykdom i verden. For å møte dette medisinske behovet oppdager, utvikler og kommersialiserer selskapet alle slags innovative terapier. Legemidlene selskapet utvikler brukes blant annet til å behandle HIV, hepatitt B, hepatitt A og influensa. Det biofarmasøytiske selskapet har hovedkontor i Foster City, California.

Historien til selskapet

Legen Michael Riordan grunnla selskapet Oligo Gen i juni 1987. Selskapet fokuserte først på å utvikle antivirale legemidler. Det var ikke uten grunn: fordi Michael Riordan hadde fått dengue, dette gjorde til at han ble spesielt opptatt av å finne en kur for det. Fra oppstarten i 1987 til 1996 var han styreleder i selskapet.

I utviklingen av innovative medisiner jobbet selskapet tett med tre vitenskapelige rådgivere: Peter Dervan fra Caltech, Harvard University-baserte Doug Melton og Fred Hutchinson fra Harold Weintraub Cancer Research Center. Selskapets navn ble endret til Gilead Sciences i 1988.

Gilead Sciences IPO

Selskapet ble notert på Nasdaq i 1998. Aksjene finner du i S&P 500-aksjeindeksen. I tredje kvartal 2020 presterte aksjen godt på grunn av stoffet Veklury utviklet av selskapet for å behandle pasienter med coronaviruset, et medikament tidligere kjent som Remdisvir.

Det betyr ikke at det er lurt å kjøpe aksjene. Selskapet advarer selv om høy volatilitet i aksjemarkedet og usikkerhet rundt stoffets mulige inntjening. Det er derfor viktig å følge nøye med på selskapets utvikling når man vurderer en investering i Gilead Sciences.

Gilead Science utviklet et medikament for å behandle COVID-19

I april 2020 ble det publisert en rapport om at pasienter med korona på et amerikansk sykehus effektivt behandles med stoffet Remdisvir utviklet av Gilead Science. På universitetssykehuset i Chicago fungerte dette stoffet godt i en test av 113 pasienter med korona. Nesten alle pasienter behandlet med Remdisvir kunne reise hjem innen en uke. Etter kunngjøringen steg aksjekursen 16 % etter børsslutt. De stort sett positive resultatene gjør analytikerne forsiktig optimistiske. Selskapet understreket også at det ikke skal trekkes konklusjoner på resultatene av en test.

Det er alltid viktig for et selskap som Gilead Science å følge nøye med på dette: Når selskapet kommer med et nytt, lovende medikament, kan aksjekursen stige betraktelig. Det kan da være interessant å kjøpe aksjene midlertidig. Slike bevegelser kan da føre til fallende aksjekurs igjen dersom forventningene ikke innfris.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar