Hvordan kan du kjøpe Herbalife-aksjer?

Herbalife er et såkalt MLM eller multi-level marketing selskap. Herbalife-kunder kan hente inn nye kunder og deretter motta provisjon på produktene de selger. Denne forretningsmodellen ser ikke alltid ut til å være like vellykket for brukerne selv, men den genererer mye penger til selskapet selv. I denne artikkelen kan du lese hvordan du kan dra nytte av suksessen til Herbalife: nemlig ved å kjøpe aksjer! Du kan også se gjeldende aksjekurs for Herbalife her.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Herbalife aksjer?

Til tross for de mange skandalene, klarer Herbalife fortsatt å produsere gode resultater. Jeg vil ikke anbefale noen å bli selger for selskapet, men en investering i aksjen er verdt en vurdering. Nye, moderne salgsmodeller passer godt i en tid hvor folk i økende grad leter etter måter å forme livene sine.

Du kan øke avkastningen ved å aktivt spekulere i prisen på Herbalife aksjer. Selskapet Herbalife er jevnlig i negativt søkelys. Hele MLM-systemet er nær en pyramide-svindel, noe som får organisasjoner og myndigheter til å saksøke selskapet regelmessig eller stille det i et dårlig lys. Hendelser som dette kan sette et umiddelbart press på aksjekursen.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Herbalife aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Herbalife aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Herbalife-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Herbalife akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Herbalife? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Herbalife har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Herbalife:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Herbalife.

Analyse av Herbalife:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Herbalife-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Herbalife-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Herbalife for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Herbalife gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Herbalife vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Herbalife, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om selskapet Herbalife

Mark Hughes grunnla Herbalife i 1980. Den da 19 år gamle Hughes hadde en mor som var avhengig av slankepiller. Etter at hun ved et uhell tok overdose på slankepiller ønsket han å finne en måte å få folk til å gå ned i vekt effektivt og trygt.

God ernæring var viktig. Takket være Herbalifes produkter kan folk trygt gå ned i vekt. Selskapet, grunnlagt av Mark Hughes, ble en suksess. Omsetningen på slutten av det første året var hele 2 millioner dollar. Herbalife har hovedkontor i Los Angeles, California.

Kjøp Herbalife-aksjer

Herbalife-produkter

Selskapet Herbalife Nutrition selger matprodukter. Områdene selskapet fokuserer på er vekttap, ansiktspleie, kroppspleie og sport. Noen produkter de selger er proteinshakes, proteinbarer, te, aloe og vitaminer. Selskapets første produkt var den soyabaserte måltidserstatning shaken Formula 1.

Selskapets produkter setter søkelys på urter og andre naturlige ingredienser. Et vitenskapelig rådgivende styre satt opp av selskapet garanterer kvaliteten på produktene. Selskapet har sitt eget Cellular and Molecular Nutrition Laboratory ved University of Los Angeles.

Herbalife fabrikker

I USA og Kina har selskapet 5 produksjonsselskaper. I tillegg produseres produktene av produksjonsselskapene til eksterne partnere. Det har vært et botanisk utvinningsanlegg i Changsa, Hunan-provinsen, i Kina, siden 2013. Der produseres de botaniske ekstraktene som brukes i mange herbalife-produkter, som kamille, guarana, brokkoli og blåbær.

Salg av produktene

Selskapet driver med markedsføring på flere nivåer. Produktene selges ved direkte salg til kunder. I tillegg tjener Herbalife penger ved å selge produktene sine til distributører. Et nettverk på omtrent 2,7 millioner uavhengige selgere distribuerer produktene sine i mer enn 90 land.

I tillegg kommer indirekte salg. Gjennom nettsider og annonser i større aviser rekrutteres nye medlemmer. Noen som allerede selger Herbalife-produkter kan hente inn et nytt medlem. Det nye medlemmet kjøper produktene av ham og det eksisterende medlemmet får provisjon for dette.

Nye medlemmer kan også hente inn nye medlemmer selv. Både det nye medlemmet og den opprinnelige selgeren vil da motta en provisjon. Han belønnes derfor både for eget salg og for salg av medlemmer et nivå under sitt eget.

Anklaget for pyramidesalg flere ganger

Herbalife har flere ganger blitt anklaget for pyramidesalg. Den belgiske forbrukerorganisasjonen Test-purchase anla søksmål mot selskapet for ulovlig pyramidesalg. De gjorde dette fordi hvert medlem av selskapet hovedsakelig kunne tjene penger ved å hente inn nye medlemmer: Dette er en lukket salgs krets. Etter først å ha fått rett av dommeren, ble dommen avvist etter anke.

Den amerikanske investoren Bill Ackmann karakteriserte også selskapets salgsmetode som et pyramidespill. Etter hans kommentarer i 2015 falt selskapets børsverdi. Ackmann, som tok en 1 milliard i short-posisjon på Herbalifes aksjer, hadde en vinkling i å komme med disse kommentarene. FBI undersøkte om Ackmann bevisst hadde manipulert selskapets aksjekurs.

US Federal Trade Commission og delstaten Illinois undersøkte Herbalifes oppførsel i 2014. Denne etterforskningen var ikke uten konsekvenser. I 2016 bestemte selskapet seg for å endre forretningsmodellen i USA. I tillegg ble det betalt et forlik på 200 millioner dollar.

Herbalifes forretningsmodell er til tider nær svindel. Dette er en risiko du som investor må være klar over. Følg derfor nøye med på lovene rundt MLM-markedsføring før du kjøper Herbalife-aksjer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar