Hvordan kan du investere i Holo?

Holo er en videreutvikling av den voksende trenden med blokkjeder og krypto.Blokkjeder har vist at det har mye potensiale, men skalerbarheten mangler fortsatt. HoloChain har funnet en innovativ løsning på dette. Dette kan muligens bli en ny trend innen Big Data og Internet of Things.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på Holo og dens utvikling, funksjoner, ytelse av Holo og HoloToken (HOT). På slutten av artikkelen vil vi veie opp alt og se om det er attraktivt å investere i Holo.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Holo?

Det kan absolutt være interessant å kjøpe Holo-kryptovalutaen. Holo har funnet en løsning på skalerbarhet problemet. De løser dette problemet ved å gjenoppfinne blokkjeden der konsensus ikke trenger å oppdateres på hver datamaskin. Dette gir mye raskere transaksjoner, slik at kryptovalutaen kan brukes mye bredere.

Du kan trade i Holo på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Holo ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Holo.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Holo
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Holo for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Holo på kontoen din!

Hva er Holo?

Holo er et alternativ til dagens blokkjede-system. Den avgjørende forskjellen med blokkjede er måten konsensus er gitt. Konsensus betyr at alle i blokkjeden er enige i transaksjonen som skal gjennomføres. For tiden er situasjonen at alle i blockchain har tilgang til loggen som oppdateres globalt etter hver transaksjon. Dette gjør det enkelt å overvåke alle transaksjoner. På den annen side begrenser det skalerbarheten.

Jo større blokkjeden er, jo mer data og jo langsommere blir hele systemet. Holo har funnet en løsning på dette ved å finne en annen måte å oppnå konsensus uten å gå på kompromiss med påliteligheten til det nåværende konsensus systemet. Foruten denne teknologien har Holo også en kryptovaluta, nemlig HoloToken (HOT). Dette token handles på alle de store børsene.

Hvordan ble Holo til?

Holo ble opprettet som et resultat av søket etter løsninger på begrensningene for blokkjede og Bitcoin. Som nevnt er skalerbarheten til et blokkjede-systemet begrenset av data restriksjoner. Jo flere deltakere i blokkjeden, jo flere data lagres over hele verden. Dette går på bekostning av hastigheten til hele systemet. For eksempel har hver bruker tilgang til hele loggen, som må oppbevares over hele verden.

Etter å ha forstått denne begrensende faktoren ble Holo utviklet. Det er et alternativ til dagens blokkjede-systemer og er ment å forbedre dem. Hver agent, eller noen som er en del av transaksjonen, gir konsensus for transaksjonen. På denne måten føres en personlig logg som ikke trenger å lagres globalt.

investering i Holo

Hva er målet til Holo?

Holos funksjoner fokuserer på desentralisert overføring av data. Dette kan for eksempel være i form av en betaling, men det kan også være et stykke data. Tenk på et dokument, en utskrifts skjerm eller en annen type fil. Disse funksjonene tilbys også av blokkjeder. Men nåværende blokkjede-teknologi er begrenset av skalerbarheten.

Holo har løst dette problemet ved å sette opp konsensus på en slik måte at en bruker bare trenger å beholde loggboken sin. På denne måten kan ikke alle se den globale loggen men bare det som er viktig for den personen.

Dette reduserer databruken, siden det ikke lenger er behov for en stor global konsensus. Som et resultat er ikke det desentraliserte systemet overbelastet og kan utføre uendelig mange transaksjoner raskere. Systemet kan for tiden utføre mer enn 56 000 transaksjoner per sekund. Dette er mer enn et multinasjonalt selskap som Visa for kan utføre.

Hva er ulempene med Holo?

Holo har også noen ulemper. For det første er det ikke den eneste teknologiske utviklingen som hevder å løse skala-problemet med blokkjede. Mange andre systemer gjør også dette. Hvem som blir best på dette vil bli tydelig i fremtiden.

Med mange blokkjede-systemer er det også en kryptomynt for Holo-systemet. Disse tokenene kalles HoloToken (HOT). Nylig har det blitt tydelig at verdiene til slike valutaer er ekstremt ustabile. Derfor innebærer det å risikere å investere i denne teknologien.

På kort sikt bør du ta hensyn til dette. Den som investerer i kryptovaluta, store svingninger kan oppstå, og disse svingningene er ikke for alle. På den annen side, hvis vekstpotensialet blir oppfylt, kan dette gjøre denne investeringen enda mer interessant.

Hvordan man skal gjennomføre et kjøp av Holo

Du kan enkelt kjøpe HoloToken (HOT) gjennom en nettmegler. Tokenen oppbevares i en kryptolommebok. Dette er en slags bankkonto for online valutaer som du kjøper gjennom en børs. For HOT kan dette enten være en maskinvare eller en programvare lommebok. Det er et token som er bygget på ERC20 Ethereum-protokollen , slik at den lett kan holdes i disse lommebøkene.

I januar 2021 var verdien av en HoloToken (HOT) $ 0,000658 per HOT. Dette representerer en markedsverdi på over $ 106 millioner. I juli 2019 lå HOT fortsatt på 0,0024 dollar per mynt, noe som tilsvarte en markedsverdi på over 450 millioner dollar. Så dette kan muligens være et godt inngangspunkt. Vi fremsetter ingen garanti om fremtidig verdi av finansielle produkter eller lignende teknologier.

Hva bør du være oppmerksom på når du investerer i Holo?

Når du investerer i Holo, må fremtidens potensiale vurderes fremfor alt. Er Holo den nye versjonen av blokkjede-teknologi, og lever den opp til dette potensialet? I så fall vil verdien av Holo og den underliggende HoloToken (HOT) øke enormt. Det kan danne et nytt økosystem for gjennomføring av transaksjoner uten mellomledd. På den annen side er det også mulig at det kommer et bedre alternativ de neste årene. Inntil da er det fortsatt en veldig ustabil investering. Vær derfor nøye med dette. Undersøk Holo og HoloToken (HOT) før du investerer i den.

Å investere i Holo eller ikke?

Holo representerer et innovativt fremskritt på eksisterende blokkjede-systemer. Det har klart å løse skalerbarhet problemet til blokkjeden. Men i tillegg til Holo har mange andre teknologier også kommet med en mulig løsning. Holo virker avansert og har en teknologi som kan brukes mye.

I løpet av de neste årene kan den vise hva den skal gjøre med det potensialet. Hvilke transaksjoner vil kjøre gjennom HoloChain i fremtiden? Hvis dette blir den nye standarden for transaksjoner, kan det være mye verdi i HoloToken (HOT). Dette vil også øke prisen per HOT enormt, ettersom flere brukere vil se merverdien ved å bruke HoloChain.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar