Hvordan kan du kjøpe Visa-aksjer?

Visa er kanskje det mest kjente betaling selskapet i verden. Sjansen er stor for at du også har et kredittkort med Visa-logoen. Overraskende nok utsteder ikke selskapet selv kredittkort. Visa taper derfor ikke penger når kundene ikke klarer å betale tilbake kreditten. En investering i Visa kan derfor være attraktiv under alle markedsforhold. I denne artikkelen kan du lese hvordan du kjøper Visa-aksjer. Vi ser også på gjeldende aksjekurs på aksjen.

Hvordan kan du kjøpe Visa-aksjer?

Nesten alle i Amerika og Europa har minst ett kredittkort. Med økningen i online shopping, blir kredittkort også stadig mer populære. Videre lover selskapet å refundere alle brukere i tilfelle kortbedrageri. Som et resultat blir kredittkort stadig mer populært når man gjør betalinger via internett.

Fordi Visa godtas nesten overalt, kan det være en interessant investering. Ønsker du å kjøpe Visa-aksjer? Du kan trade direkte i Visa-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Visa-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Visa?

Ønsker du vite hvordan det går med Visa-aksjen? Da kan du se gjeldende pris i grafen nedenfor. Denne CFD-prisen tilbys av Freedom24. Med knappene nedenfor kan du åpne en handels posisjon direkte.

Selskapsinformasjon om Visa

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet Visa .

Analyse av Visa -aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Visa-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan Visa  har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for Visa de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til Visa de siste 5 dagene:

Hvordan vil Visa prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener Visa vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til Visa, og det kan hende det ikke blir realitet.

Er det smart å investere i Visa?

Noen av Visas konkurrenter utsteder også kredittkort. Et eksempel på en konkurrent som også utsteder kredittkort er American Express. Hvis det går bra med økonomien, kan dette være fordelaktig. Tross alt tjener selskapene da ekstra penger gjennom renten på kredittkort. Når det ikke går bra med økonomien, er dette en ulempe. Mange mennesker er da ikke i stand til å betale tilbake gjelden. Visa utsteder ikke kredittkortene selv, noe som gjør dette selskapet til et tryggere valg i tider med økonomisk usikkerhet.

Men hva tjener Visa pengene sine på? Pengene kommer inn ved å behandle kundedata og betalinger. De tilbyr også spesielle tjenester mot en ekstra kostnad. Selskapet har sine tjenester i så mange som 200 land og regioner, så risikoen er godt fordelt. Når virksomheten fungerer dårlig i Amerika, kan dette kompenseres i Asia eller Europa.

Kjøp Visa aksjer

En annen trend som selskapet kan svare på er overgangen til netthandel. Kredittkort er et populært betalingsalternativ her. Dette er også på grunn at det ikke er mulig å betale med kontanter i en nettbutikk. Den verdensomspennende corona-pandemien har også økt populariteten til digitale betalinger. Dette er alle gode grunner til å kjøpe Visa-aksjer.

Visa samarbeider ikke lenger med Facebooks digitale valuta. Likevel kan det være attraktivt for Visa å omfavne blockchain-teknologien. Dette kan redusere transaksjonskostnadene betydelig. Hvis Visa lykkes med å anvende blockchain-teknikken riktig, kan dette være en annen god grunn til å investere i selskapet.

Et siste argument for å kjøpe Visa-aksjer er det faktum at selskapet håndterer nye teknologi godt. For eksempel jobber Visa med Facebook for å aktivere betalinger med WhatsApp i Brasil. Denne teknologien er allerede veldig populær i WeChat og kan bety mye ekstra fortjeneste for Visa i fremtiden. Når du vurderer en investering i Visa, er det smart å følge nøye med på denne utviklingen!

Hva gjør Visa?

Firmaet Visa Inc. (Visa) er et betalingsnettverk for privatpersoner. Forbrukere, bedrifter, kjøpmenn, finansinstitusjoner og offentlige institusjoner er koblet til elektroniske betalinger. Gjennom verdi og informasjonsoverføring muliggjør selskapet global handel mellom deltakere. Selskapet ble grunnlagt i 1958 og har hovedkontor i Foster City, California.

Divisjonene i selskapet

Det amerikanske selskapet Visa består av to deler. Det børsnoterte selskapet Visa Inc. inkorporerer de amerikanske delene. Visa Europe er ikke notert på børsen. Tidligere var denne delen av selskapet en del av de europeiske bankene. I dag er det et datterselskap av Visa Inc.

Aktivitetene til Visa

Det amerikanske selskapet Visa Inc. tilbyr produkter systemer og tjenester til medlems banker og finansinstitusjoner. Selskapet er mest kjent for sine kredittkorttjenester. Selskapet utsteder det velkjente VISA-kortet. Dette inkluderer mange kredittkort som har blitt utstedt tidligere. Eksempler på kredittkort tidligere utstedt er Bank America -kortet og French Carte Blue.

Visa utsteder også debetkort. Visa Check-kortet er utstedt i USA. I Storbritannia og Irland utstedes Visa debetkort og Visa Electron. I Europa utsteder Visa V PAY.

Hvordan betale med Visa kredittkort

Det er enkelt å betale med Visa-kredittkort. Betalinger bekreftes ved å plassere en signatur eller skrive inn en PIN-kode. Selskapet bruker også stadig mer kontaktløse betalinger for mindre beløp. Dette alternativet er selvfølgelig spesielt populært i korona-tider.

Børsnotering av Visa

I 2006 omfattet Visa, Visa Canada, Visa International og Visa USA. I 2006 kunngjorde Visa at disse selskapene ville bli slått sammen til et nytt selskap. Dette nye selskapet, Visa Inc., vil bli notert på børsen på et senere tidspunkt. I 2016 foretok Mastercard, et annet kredittkortselskap, en meget vellykket børsnotering.

Visa Inc. aksjer ble notert på børsen i New York i mars 2008. Introduksjonskursen på disse aksjene var 44 dollar per aksje. På grunn av den høye etterspørselen etter aksjene, var introduksjonskursen høyere enn den forventede prisen på 37 til 42 dollar per aksje. Selskapets selgende aksjonærer mottok totalt 20 milliarder dollar ved salg av aksjen under børsnoteringen.

Oppkjøp av Visa Europe

I 2015 begynte Visa Inc. samtaler med å kjøpe Visa Europe. Eierne av Visa Europe, 3000 banker og andre finansinstitusjoner viste interesse for dette oppkjøpet. Visa Inc. var villig til å betale 20 milliarder dollar for dette oppkjøpet. Oppkjøpet av Visa Europe ble fullført i juni 2016. Som et resultat av dette oppkjøpet har alle Visa-aktivitetene blitt brakt tilbake til ett selskap.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar