Hvordan kan du kjøpe Johnson & Johnson-aksjer?

Johnson & Johnson er det største og mest mangfoldige helsefokuserte selskapet i verden. Med mer enn 250 ulike avdelinger er det rikelig med variasjon i selskapet, noe som kan gjøre det til en attraktiv investering. Men hva er den beste metoden for å kjøpe Johnson & Johnson-aksjer og hva er gjeldende aksjekurs? I denne artikkelen finner du all informasjonen du trenger.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Johnson & Johnson aksjer?

Johnson & Johnson er et stort selskap som har vært et kjent navn i Amerika i flere tiår. De ulike kollektivselskapene har jevnlig sterk innflytelse på selskapets aksjekurs. Fordi Johnson & Johnson jobber med mange produkter samtidig, kan du åpne en lønnsom investering på aksjen til forskjellige tider. Ved å aktivt handle prisbevegelser til Johnson & Johnson, kan du optimere investerings resultatene dine.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Johnson & Johnson aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Johnson & Johnson aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Johnson & Johnson til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Johnson & Johnson akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Johnson & Johnson? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Johnson & Johnson har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Johnson & Johnson:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Johnson & Johnson.

Analyse av Johnson & Johnson:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Johnson & Johnson-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Johnson & Johnson-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Johnson & Johnson for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Johnson & Johnson gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Johnson & Johnson vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Johnson & Johnson, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Hva er aksjekursen til Johnson & Johnson?

Ønsker du å vite hvordan aksjekursen til Johnson & Johnson utvikler seg? I diagrammet nedenfor kan du se prisen du kan kjøpe og selge Johnson & Johnson CFD-aksjer til.

Om Johnson & Johnson, selskapet

Det amerikanske selskapet Johnson & Johnson er aktivt i farmasøytisk industri over hele verden. Både medisinske og forbrukerprodukter produseres av selskapet. Selskapet har tre divisjoner: medisinsk utstyr, medisiner og forbrukerprodukter.

Legemiddel virksomheten sto for 50 prosent av omsetningen i 2019, mens forbruksvare virksomheten sto for 16 prosent av omsetningen. Halvparten av den totale omsetningen til dette globalt aktive selskapet, 80 milliarder i 2019, oppnås i USA. Johnson & Johnson har hovedkontor i byen New Brunswick, New Jersey.

Kjøp Johnson Johnson-aksjer

Historien til selskapet

Johnson & Johnson ble grunnlagt i 1886 av brødrene Robert Wood Johnson, James Wood Johnson og Edward Mead Johnson. Firmaet deres var det første som markedsførte et bandasje produkt med bakteriedrepende egenskaper.

Flere andre selskaper ble kjøpt opp av Johnson & Johnson. Det belgiske selskapet Janssen Pharmaceutica ble kjøpt opp i 1961. I 1999 ble Centocor, nå Janssen Biotech, kjøpt opp. Forbrukeravdelingen til selskapet Pfizer ble kjøpt opp i 2006.

I oktober 2010 tilbød Johnson & Johnson 1,75 milliarder euro for de resterende aksjene for det nederlandske selskapet Crucell, som de allerede eide 18 % av. Dette oppkjøpet ble gjennomført i februar 2011. Crucell begynte i Janssen Pharmaceuticals i oktober 2014. I august 2020 ble selskapet kjøpt opp av Momenta Pharmaceuticals. Dette selskapet utvikler biologiske legemidler for å behandle sjeldne immunsykdommer.

Som du kan se, er Johnson & Johnson aktive med å kjøpe opp andre selskaper. Dette kan være en smart strategi: Den øker bedriftens produkttilbud og sprer risiko på ulike kategorier så mye som mulig. Når selskapet gjør et smart oppkjøp, kan dette være en god grunn til å kjøpe Johnson & Johnson-aksjer.

Johnson & Johnson ble børsnotert

I 1944 ble selskapet notert på New York Stock Exchange. Selskapet er notert på Dow Jones Industrial Average Index.

Selskapet Johnson & Johnson: Kontroverser

Selskapet solgte reseptbelagte legemidler som ikke var registrert. Bestikkelser ble også angivelig utbetalt til leger. I 2013 ble det inngått et forlik med det amerikanske advokatkontoret for 2,2 milliarder dollar. I tillegg ble selskapet satt under strengere tilsyn.

Ved å skjule bivirkningene av smertestillende stoffer levert av selskapet, bidro selskapet til ‘opiat krisen’. Hundretusenvis av amerikanere har dødd siden 2000 etter å ha tatt en overdose av et smertestillende middel. I 2019 beordret en dommer selskapet til å betale en bot på 572 millioner dollar til den amerikanske delstaten Oklahoma. Selskapet anket. Fordi boten som ble ilagt var mye lavere enn forventet, steg aksjekursen.

Legemidlet Risperdal, som har bivirkning av bryst dannelse hos gutter, ble fremmet av selskapet uautorisert. Selskapet ble bøtelagt med 8 milliarder dollar.

Slike kontroverser og skandaler kan legge press på selskapets resultater. Som investor er det viktig å holde et godt øye med den siste utviklingen. Aksjekursen kan komme under stort press når selskapet gjør noe dumt. Som en aktiv trader kan du svare på denne typen feil ved å ta en shortposisjon: med en shortposisjon oppnår du et positivt resultat når aksjekursen faller.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

31 kommentarer

Legg inn en kommentar