Hvordan kan du kjøpe Kingfisher-aksjer?

Kingfisher er et engelsk multinasjonalt selskap med hovedkontor i London. Selskapet har ulike kjente merkevarer: tenk for eksempel på B&O, Costorama, Brico Dépot og Screwfix. Kingfisher er notert på London Stock Exchange hvor du kan kjøpe aksjene. Ønsker du å investere i et stort gjør-det-selv-selskap? Da bør du absolutt vurdere en investering i Kingfisher! Du kan også se den siste aksjekursen til selskapet på denne siden.

Hvor kan jeg kjøpe Kingfisher-aksjer?

Tror du Kingfisher er godt forberedt for fremtiden? De har endret organisasjonen betraktelig og er også stadig mer aktive på nett. Dette kan ha en positiv innvirkning på virksomhetens drift.

Tenker du på å kjøpe Kingfisher-aksjer? Du kan trade direkte i Kingfisher-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Kingfisher-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er Kingfishers nåværende aksjekurs?

Er du nysgjerrig på den siste aksjekursen til Kingfisher-selskapet? I diagrammet nedenfor ser du umiddelbart CFD-prisen til Kingfisher. Du kan også åpne en posisjon på aksjen ved å bruke knappene.

Bedriftsdetaljer for Kingfisher

Nedenfor kan du se de viktigste selskaps dataene til Kingfisher.

Analyse av Kingfisher

Før du bestemmer deg for om du vil kjøpe eller selge Kingfisher, er det viktig å analysere aksjen ordentlig. Oversikten nedenfor viser hvordan Kingfisher har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekursene de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Kingfisher de siste 5 dagene:

Hva gjør prisen på Kingfisher i 2024?

Lurer du på hva analytikere tror Kingfisher vil gjøre i 2024 og utover? Vi kombinerte ulike analytiker prognoser ved å bruke Alpha Vantage-data. Husk at dette tallet bare er en spådom om pristrenden til Kingfisher og kanskje ikke går i oppfyllelse. Så gjør alltid din egene undersøkelser!

Om Kingfisher

Kingfisher er en seriøs aktør i DIY-verdenen. De betjener enkeltpersoner og bedrifter. Kingfishers kjente merkevarer er B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix og Koisher. Det er 79 000 mennesker som jobber i 1 326 butikker i 9 land.

Mye kunnskap er tilgjengelig i selskapet for å gjøre oppussingsprosjekter enklere. Det beste resultatet er viktig, noe som selvfølgelig helt avhenger av behovene til folket. Hvordan lever folk? Hvilke forskjellige typer boliger bor de i? Hvilke behov er det for å forbedre boligene?

Tror du Kingfisher vet hvordan de skal svare på etterspørselen fra markedet? Da kan du absolutt vurdere å kjøpe Kingfisher-aksjer!

Kingfisher

Kingfishers transformasjonsplan

I 2015 så Kingfisher mange muligheter til å jobbe som ett stort selskap. Global ledelse og de lokale operatørselskapene gikk hånd i hånd for å bli mer konkurransedyktige og effektive. Ved å bruke de nyeste teknikkene var det mulig å få en sømløs kundeopplevelse. Digitale muligheter ga en inspirerende handleopplevelse. Kunden kan til og med designe alt bedre og bruke produktene.

Skala og ensartethet

Skalaen ble mye bedre utnyttet av transformasjonen. Det er satt sammen et enhetlig og ledende produktspekter. Fokuset starter hos kunden: med transformasjonen må kundenes ønsker bli enda mer sentrale. Denne tilnærmingen vil føre til mer vekst og fortjeneste. Besparelser skapes også ved å bruke delt lagringsplass. For eksempel, de siste tre årene har 100 millioner euro blitt spart ved å bruke et delt distribusjonssenter i Polen.

Tror du Kingfisher vil kunne fortsette å gjøre denne typen smarte besparelser? Da kan det bare være lurt å investere i Kingfisher ved å kjøpe aksjer!

Internett muligheter

Transformasjonen har også skapt nettmuligheter for Kingfisher-gruppen. De genererer nå 7 prosent av omsetningen fra nettsalg. På lang sikt er det forventet at dette vil fortsette å vokse ettersom flere og flere handler via internett. Tror du Kingfisher vil kunne tjene mer på internett? Da kan nett investering i Kingfisher være et attraktivt alternativ.

Tanker fra den nye sjefen i Kingfisher

Den nye sjefen er fortsatt ekstremt kritisk til organisasjonsstrukturen og dens kompleksitet. Det er fortsatt flere problemer å overvinne. Den nye sjefen er en Carrefour veteran: Thierry Garnier. Jobben hans er å finne veien opp. Sakte implementering av nye produkter, mangel på markedsføring og andre utfordringer i Frankrike er hovedpunktene å ta tak i.

Analytikere spekulerer

Flere analytikere spekulerer i å bryte opp gruppen. På den måten ville det vært en mindre attraktiv overtakelses kandidat. Det forventes imidlertid ikke at dette vil skje, gitt transformasjon planen og stordriftsfordelene som oppstår nettopp ved å jobbe innenfra en gruppe.

Det er viktig for Kingfisher å avklare raskt og finne veien opp igjen. De opererer i en syklisk sektor, noe som gjør at den økonomiske situasjonen har stor innvirkning på selskapets resultater. Ved å spre aktivitetene over flere land, blir selskapet mindre avhengig av ett spesifikt marked.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar