Hvordan investere i Numeraire (NMR)?

Kryptovaluta er, som du sikkert vet, ekstremt populært blant investorer. Derfor synes mange det er lurt å investere i det selv. Dette skyldes spesielt at mange prosjekter gir høy avkastning. Et av de mindre kjente prosjektene for øyeblikket er Numeraire. På grunn av potensialet i dette prosjektet, velger flere og flere investorer å investere i denne digitale valutaen. Er du også nysgjerrig på hva Numeraire er, og om det er nyttig å investere i det? Husk å lese denne artikkelen, for nedenfor finner du den viktigste informasjonen du måtte trenge.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Numeraire?

Numeraire er en lovende kryptovaluta med en original tilnærming. Mynten brukes til å gjøre vitenskapelige økonomiske modeller tilgjengelige. Kryptovalutaen bør oppmuntre forskere til å dele sine funn, da de nå kan bli økonomisk belønnet for å gjøre det. Men hvordan kan du faktisk investere i Numeraire selv?

Du kan trade i Numeraire på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Numeraire ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Numeraire.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Numeraire
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Numeraire for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Numeraire på kontoen din!

Hva er Numeraire? – mål for prosjektet

Fet er viktig å se på målet for prosjektet bak Numeraire. Numeraire er en spesiell type digital valuta opprettet av det velkjente hedgefondet Numeraire. Dette prosjektet ble opprettet for å oppmuntre forskere til å forutsi økonomiske modeller ved hjelp av krypterte data gitt til dem. Selskapet bruker en blanding av datavitenskap, maskinlæring, kunstig intelligens og kryptografi for å nå sitt mål. Dette er et av få prosjekter som virkelig klarer å utnytte vitenskap.

Numeraire tillater forskere å kryptere dataene sine til enhver tid, noe som gjør det tryggere å laste ned fra en annen enhet. Dataene blir deretter brukt av forskerne til å lage modeller som forutsier markedsbevegelser. Modellene er laget med en blanding av maskinlæring algoritmer og kunstig intelligens. Numeraire betaler forskerne med topmodellen i Bitcoin. Imidlertid betaler de også ut i det opprinnelige ERC20-token Numeraire (NMR). Dette er valutaen som brukes på selve plattformen. NMR brukes av forskere til å forme modellene sine. Derfor har token-NMR faktisk to forskjellige funksjoner på plattformen.

Etablering av prosjektet

Det spesielle med dette prosjektet er at det ble opprettet av et hedgefond selskap. Oppfinneren bak prosjektet er administrerende direktør Richard Craib. Sammen med Georey Bradway og Xander Dunn er han en del av styret for prosjektet. Kryptovalutaen ble lansert omtrent et år etter hedgefondet. Målet var å overvinne utfordringene prosjektet møtte når de opererte i Bitcoin-nettverket.

Craib kom på ideen mens han jobbet som kapitalforvalter i Sør-Afrika. Mens han jobbet der, innså han hvordan hemmelighold av selskaper med dataene deres påvirket kvaliteten på de økonomiske modellene de laget. Han ønsket å opprette et hedgefond som skulle distribuere data til brukere som ville bruke det til å lage forskjellige modeller. Disse modellene vil da gjøre det mulig for selskapet å lage de beste investeringsstrategiene.

Hvordan fungerer Numeraire?

Prosjektet bak Numeraire kan absolutt oppleve vekst hvis det kan hjelpe de forskjellige typer hedgefond med å lage strategier. Men hvordan fungerer Numeraire? Numeraire holder en konkurranse hver uke der forskere får tilgang til oppdaterte data. De bruker dette til å lage sine økonomiske modeller og laste dem opp på plattformen. Modellene blir deretter testet på virkelige markeder i tre uker. Forskerne som har gjort det beste arbeidet blir belønnet for sine tjenester.

Forskerne forventes å satse en rekke Numerical Tokens (NMR) på modellene sine for å forhindre at noen urettferdig tar fortjenesten. Forskerne med de mest vellykkede modellene får sine NMR-tokens tilbake, samt en ekstra Bitcoin-utbetaling. Så dette kan faktisk sees på som en slags sikkerhet som er plassert for å delta i konkurransen. Numeraire-tokens plassert på tapende modeller blir ødlagt. Siden det bare er et begrenset antall Numeraire-tokens, vil prisen øke ved å brenne disse myntene. På denne måten kan du gi en god avkastning på investeringene dine i Numeraire.

Invester i Numeraire gjennom en børs

Hvis du ønsker å investere i Numeraire, er dette absolutt mulig som nybegynner. Hvor kan du gå nå for å investere i Numeraire? Den enkleste måten å investere i Numeraire selv er via en kryptobørs. Dette er et sted som kan sammenlignes med en vanlig børs, bare da gjelder det handel med kryptovalutaer. Tenk på det som et sted der tilbud og etterspørsel kommer sammen.

Det er mange krypto børser der ute for øyeblikket. Hvis du velger en velkjent børs som Bitvavo, vil du også kunne investere trygt. Etter kjøpet er det mulig å lagre tokens eller overføre dem til lommeboken.

Konklusjon – bør du investere i Numeraire

Hvis du, etter å ha lest denne artikkelen, tror at Numeraire vil oppleve mye vekst, er det kanskje ikke en dårlig idé å investere i prosjektet selv. Den spesielle teknikken gjør det absolutt til et prosjekt å holde øye med.

Nå som det er mange spesialister som tror at Numeraire kan spille en viktig rolle, er det absolutt et godt alternativ å ta. Selvfølgelig, om du skal kjøpe Numeraire er helt avhengig av din egen personlige holdning om fremtiden for kryptomarkedet. I alle fall har informasjonen i denne artikkelen gitt deg en bedre ide om fordelene Numeraire har å tilby.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar