Kjøper aksjer i PG&E (Pacific Gas and Electric Company)

Det amerikanske private verktøyet PG&E (Pacific Gas and Electric Company)  ble grunnlagt i 2005. Selskapet leverer naturgass og strøm til Nord-California. PG&E har hovedkontor i San Francisco. PG & Es virksomhet fokuserer på overføring og distribusjon. Har du lyst til å investere i PG&E? Finn ut hvordan du kjøper Pacific Gas and Electric Company-aksjer her og se den gjeldende aksjekursen.

Hvor kan du kjøpe aksjer i PG & E?

Ønsker du å kjøpe aksjer i PG&E? Dette er mulig med en av følgende meglere! Det er alltid lurt å sammenligne meglere før du åpner en posisjon. På den måten vet du hvor du betaler de laveste transaksjonskostnadene, og du sløser ikke med mye penger. Før du kjøper aksjer i PG&E, er det viktig å sjekke om du tror at aksjekursen kan komme seg i fremtiden.

Ønsker du å kjøpe PG&E-aksjer? Du kan trade direkte i PG&E-aksjer med en av disse pålitelige nettmeglerne:

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt PG&E-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er gjeldende aksjekurs for PG&E?

Er du nysgjerrig på gjeldende aksjekurs i selskapet PG&E? I grafen nedenfor kan du se CFD -prisen på PG&E. Du kan også bruke knappene til å åpne eller lukke en posisjon direkte.

Selskapsinformasjon om PG&E

Nedenfor kan du finne nøkkelinformasjon om selskapet PG&E.

Analyse av PG&E-aksjer

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge PG&E-aksjer, er det viktig å analysere aksjen grundig. I oversikten nedenfor kan du se hvordan PG&E har prestert den siste perioden.

Aksjepriser for PG&E de siste 5 dagene

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursen til PG&E de siste 5 dagene:

Hvordan vil PG&E prestere i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikere mener PG&E vil gjøre i 2024 og de følgende årene? Vi har kombinert prediksjonene til analytikere ved å bruke data fra Alpha Vantage. Husk at dette tallet bare er en forutsigelse om prisbevegelsen til PG&E, og det kan hende det ikke blir realitet.

Aktivitetene til PG&E

PG&E leverer hovedsakelig gass og elektrisitet til omtrent 16 millioner kunder. Disse kundene bor i sentrale og nordlige California. En tredjedel av strømmen som er levert, er bestemt for privatkunder. Den gjenværende strømmen er bestemt for bedrifter, industri og landbrukssektoren.

Selskapet har et arbeidsområde på omtrent 180 000 kvadratkilometer, noe som tilsvarer fem ganger overflatearealet i Nederland. Bare en tredjedel av strømmen som leveres til kundene er produsert av PG&E selv. Gjenværende strøm kjøpes av PG&E fra tredjeparter på grunnlag av langsiktige forsynings kontrakter.

PGE

Generering av kraft fra PG&E

For produksjon av elektrisitet bruker selskapet hovedsakelig vannkraftverk og atomkraftverk. Atomkraftverket Diablo Canyon har to reaktorer med en total kapasitet på 2200 MW. Den leverer 18 000 GWu strøm per år. Dette er nok til å forsyne 9% av California med strøm i ett år. PG&E kunngjorde i 2005 at dette atomkraftverket i San Luis Obispo County blir stengt i 2025.

PG&E i økonomiske vanskeligheter på grunn av skogbranner i California

I 2018 var det alvorlige skogbranner i delstaten California. Disse brannene ble forårsaket av utstyr fra PG&E. Mer enn 100 liv gikk tapt i disse brannene, og selskapet befant seg i alvorlige økonomiske vanskeligheter.

I 2019 nådde selskapet et forlik med ofrene for disse skogbrannene. Totalt ble 13,5 milliarder dollar utbetalt til ofrene, i kontanter og i aksjer. Tidligere hadde PG&E allerede inngått et forlik på 11 milliarder dollar med forsikringsselskaper og andre parter.

Hendelser av denne typen kan legge betydelig press på aksjekursen. Ved å trade aktivt kan du også dra nytte av sterke kursfall med en short posisjon. En kursnedgang kan også være et interessant øyeblikk for å kjøpe nye aksjer. Selvfølgelig må du undersøke nøye om selskapet står i fare for å gå konkurs.

En million californiere koblet fra strømnettet

I oktober 2019 ble mer enn en million mennesker i California avskåret fra strømforsyningen for å forhindre skogbranner. PG&E kuttet strømmen til 800 000 kunder i det nordlige og sentrale California det året. Som et resultat av milliarder i krav etter forskjellige skogbranner i 2018, var selskapet på randen av konkurs.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar