Er Plus500 en svindel?

Mange lurer på om Plus500 er en svindel. I denne artikkelen undersøker vi om Plus500 er svindel eller ikke. Vi svarer også på om programvaren til Plus500 100% legitim eller ikke.

Tips: test Plus500 med en demo

Er du usikker på om Plus500 er bra? Da kan det være lurt å først bli kjent med nettmegleren ved å åpne en gratis demo. Knappen nedenfor lar deg åpne en gratis demokonto på Plus500:

80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Er Plus500 en svindel?

Vi har undersøkt Plus500, og det vi har kommet fram til er at det definitivt ikke er svindel. Plus500 er en CFD-megler som åpner mer enn 35 millioner posisjoner i året på vegne av sine kunder. Når du setter inn penger med Plus500, er pengene dine med Plus500. Vi fant følgende i vår studie:

  • Plus500 har eksistert siden 2008 og har en enestående merittliste.
  • Plus500 hadde over 200 000 aktive kunder i 2019.
  • Selskapet er notert på London-børsen og gir overskudd til sine investorer hvert år.
  • Selskapet opererer i mer enn 30 land.

På internett fant vi mange positive anmeldelser, men også de vanlige negative vurderingene. Noen kaller Plus500 for svindel, selv om dette er grunnløse påstander. Dette er ofte fordi folk har mistet pengene sine ved å investere feil. De føler seg da lurt og klandrer nettmegleren.

Det er derfor viktig å huske at investering med Plus500 ikke er et spill. Når du handler med Plus500, kan du miste hele innskuddet. Det er viktig å bare investere med penger som du har råd til å tape.

Plus500 svindel eller legitim

Er Plus500 ekte?

Plus500 er et legitimt selskap som har vært i drift siden 2008. For å undersøke selskapet ytterligere, besøkte vi til og med kontoret deres. De deler et fint kontorbygg med Microsoft. Alle ansatte spiser is gratis, og de har til og med et eget treningsstudio i bygningen. vi kunne snakke med mange av de ansatte, og de indikerte alle at de virkelig liker å jobbe for selskapet.

Kjennetegn ved en pålitelig megler

Når du investerer penger med en nettmegler er det logisk å bekymre seg for pålitelighet. Noen kan bare sette opp et falskt nettsted med et formål å lure folk. Derfor er det lurt å være oppmerksom på noen egenskaper som viser påliteligheten til nettstedet når du velger en megler på nettet.

Plus500 er regulert av Financial Conduct Authority. Dette er et uavhengig organ som nøye overvåker oppførselen til finansinstitusjoner i Europa. Registreringen deres hos FCA er en god indikasjon på at de ikke er et svindel firma.

En ekstra egenskap som demonstrerer pålitelighet for Plus500 er det faktum at selskapet er notert på børsen. Fordi Plus500 aksjer er tilgjengelig på London Stock Exchange, må selskapet være åpen om sin praksis. Som et børsnotert selskap må det også overholde en rekke lovkrav.

Plus500-office

Enkelte påstår at penger ikke er utbetalt av Plus500

Når du søker på internett etter Plus500-svindel, støter du på noen som hevder at pengene deres ikke er betalt. Plus500 rapporterer imidlertid at disse menneskene har misbrukt forholdene til megleren. For eksempel har de opprettet flere kontoer eller har opprettet en konto med falske data. Hvis dette kommer frem, lukker Plus500 kontoen til disse menneskene.

Det er også noen som hevder at handel med CFD ikke ville skje på en rettferdig måte på Plus500. Dette skyldes hovedsakelig uvitende mennesker som ikke forstår denne måten å investere på. Tross alt er handel med CFD ikke det samme som å investere i aksjer. På vår nettside kan du lese mer informasjon om hvordan man investerer i CFD-er med Plus500.

Er pengene dine beskyttet med Plus500?

Når du setter inn penger på Plus500, blir de håndtert varsomt. Kundenes penger vil bli lagret på en egen konto, og selskapet vil ikke investere med disse pengene. Når du setter inn penger på Plus500, kan du være sikker på at det ikke skjer noen rare ting med pengene dine.

Vil du vite hvordan uttak av penger på Plus500 fungerer? Lese denne artikkelen!

Hvorfor vi anbefaler Plus500

Når du er kjent med risikoen og måten du investerer i CFD-er, er Plus500 en utmerket megler. Vi kan anbefale Plus500 til alle.

Med Plus500 får du følgende fordeler:

Kort oppsummert er Plus500 er ikke en svindel: ifølge vår test er denne megleren 100% legitim. Plus500 er en pålitelig megler som tilbyr CFD-handel mot lave gebyrer. Ønsker du prøve å handle med plus500 uten risiko? Trykk på knappen nedenfor for å åpne en gratis demokonto med Plus500:

80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar