Hvordan kan du kjøpe Regeneron-aksjer?

Regeneron er et farmasøytisk selskap som allerede har utviklet flere interessante medisiner. Regeneron undersøker også et nytt mulig middel mot koronaviruset. Ønsker du å kjøpe Regeneron-aksjer? I denne artikkelen ser vi på hvordan du oppnår de beste resultatene med investeringer i Regeneron.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Regeneron aksjer?

Tror du Regeneron vil levere enda bedre resultater i fremtiden? Da kan det være smart å investere i selskapet ved å kjøpe aksjene på lang sikt.

En aksje som Regeneron kan være svært volatil: Når det kommer nyheter om nye medisiner, kan aksjekursen plutselig stige kraftig. Når et nytt legemiddel avvises, kan prisen falle. Som en aktiv investor eller trader kan du svare på denne typen utvikling.

Ønsker du å kjøpe eller investere i Regeneron aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Regeneron aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Regeneron-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Regeneron akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Regeneron? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Regeneron har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Regeneron:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Regeneron.

Analyse av Regeneron:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Regeneron-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Regeneron-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Regeneron for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Regeneron gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Regeneron vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Regeneron, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Er det lurt å investere i Regeneron?

Regeneron er ofte notert med selskaper som plutselig gir gode resultater på grunn av koronaviruset. Selskapet er imidlertid ikke helt interessert i dette: Regeneron har utviklet nok andre produkter til å være en interessant investering. Dette kan også sees i utviklingen til aksjen: Selskapet er mye mindre volatil enn for eksempel Novavax, som økte mer enn 4000 % i verdi, men senere falt 30 % i verdi igjen.

Et koronamedikament kan derfor være positivt for Regeneron, men selv uten et nytt medikament drar selskapet nytte av lønnsomhet. Følgelig kan du vurdere en investering i Regeneron.

Kort sagt om Regeneron

Hovedkvarteret til det amerikanske bioteknologiselskapet Regeneron Pharmaceuticals ligger i Eastview. Denne byen i den amerikanske delstaten Tennessee ligger i nærheten av New York. Selskapet, som kun har ett forretningssegment, er forpliktet til utvikling, produksjon og markedsføring av legemidler.

Regeneron medikamentutvikling

Regeneron ble grunnlagt i 1998 og har vokst til et selskap med flere grener. Regeneron er kjent over hele verden som utvikler av ulike medisiner for alvorlige og livstruende sykdommer. Ved å markedsføre banebrytende oppskrifter som en VEGF-hemmer og en interleukinblokker, blir Regeneron sett på som et selskap som mestret yrket sitt.

Selskapet gjennomfører nå en studie på cynatin og oppskrifter basert på tyrosinkinase. Dette selskapet, som har nære bånd til farmasøytiske selskapene Bayer og Sanofi, sysselsetter mer enn 6000 mennesker over hele verden.

Når man vurderer en investering i Regeneron, er det viktig å følge nøye med på selskapets legemiddelutvikling. Når Regeneron lykkes med å bringe et nytt, lovende medikament på markedet, kan aksjekursen stige kraftig. Dette kan være et interessant tidspunkt å kjøpe Regeneron-aksjer på.

Ønsker du å investere i Regeneron? Det er mulig! Selskapet er notert som REGN på amerikanske Nasdaq.

Utvikling av et legemiddel mot korona

Det amerikanske legemiddelselskapet Regeneron utvikler et mulig legemiddel mot COVID-19-viruset. Selskapet mottok en ordre på 450 millioner dollar fra den amerikanske regjeringen. Legemidlet, en cocktail av antivirale antistoffer, testes for tiden.

Det testes ut om stoffet kan brukes til å behandle pasienter som er infisert med COVID-19-viruset, og om det kan forhindre infeksjon med dette viruset. Siden våren 2020 har selskapet økt produksjonen av dette produktet på egen risiko. Den amerikanske regjeringsordren tillater selskapet å øke produksjonen ytterligere. Hvis produktet etter den kliniske utprøvingsfasen godkjennes til å markedsføres, vil stoffet være allment tilgjengelig.

Denne typen utvikling kan ha sterk innflytelse på aksjekursen. Når du vurderer en investering i selskapet, er det lurt å være oppmerksom på dette.

Trumps eksperimentelle koronabehandling

Etter at USAs president Donald Trump testet positivt for koronavirus, ble han behandlet med en eksperimentell cocktail av syntetiske antistoffer. Presidenten mottok en dose på 8 mm av det eksperimentelle stoffet REGN-COV2 utviklet av Regeneron. Etter hans raske bedring, berømmet han Regeneron til himmelen: Aksjen handles 60 % høyere i oktober 2020 enn ved begynnelsen av 2020.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar