Hvordan investere i Stratis?

Når du vil begynne å investere, er det selvfølgelig nyttig å undersøke på forhånd hvilke kryptovalutaer du vil investere i. En populær kryptovaluta å investere i er Stratis-kryptovalutaen. Stratis er en Blockchain-as-a-Service-plattform som ofte brukes av gründere.

For å holde denne plattformen i gang og for å kunne bruke den, trenger et selskap STRAT-tokens. STRAT-tokens er kryptovalutaene til Stratis. Det er flere applikasjoner for denne digitale valutaen som er beskrevet videre i denne artikkelen.

På grunn av mange applikasjoner og potensielt gode fremtidsutsikter er det også attraktivt å begynne å investere i Stratis. Planlegger du å begynne å investere i Stratis? I denne artikkelen vil du lese alt du trenger å vite om Stratis og kryptovalutaen som tilhører denne plattformen før du begynner å investere.

Hvordan og hvor kan du kjøpe / trade Stratis?

Stratis er faktisk en forbedring av Bitcoin: Stratis er skrevet i C # i motsetning til C + av Bitcoin. Applikasjonene til Stratis blokkjeden er mange: for eksempel kan medisinsk industri bruke den til å pålitelig rangere medisinsk forskning. Stratis kan også være nyttig for tingenes internett: for eksempel kan du sjekke inn på AirBnB-hjemmet ditt, helautomatisk. Å investere i Stratis ved å kjøpe kryptovaluta kan også være en god investering.

Du kan trade i Stratis på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Stratis ved:

NettmeglerInformasjonRegistrer deg
BitvavoIkke betal transaksjonsgebyrer på de første €1000 av Stratis.
eToroKjøp velkjente kryptovalutaer uten kurtasje. Kapitalen din blir utsatt for risiko.

Etter å ha åpnet en konto hos en børs, er det enkelt å starte å investere. For dette trenger du bare å gjennomføre følgende trinn:

  1. Åpne en konto og fullfør bekreftelsen.
  2. Sett inn penger på kontoen din
  3. Velg Stratis
  4. Skriv inn beløpet du vil kjøpe Stratis for
  5. Trykk påkjøp knappen

Da kjøpes Stratis på kontoen din!

Hva er Stratis?

Stratis er en Blockchain-as-a-Service-plattform. Denne typen plattformer kalles også en BaaS-plattform. Men hva er en BaaS-plattform? BaaS-plattformen til Stratis er en tjeneste som selskaper kan bruke til å raskt sette opp sin blokkjede.

Denne blokkjeden vil da kjøre på Stratis ‘viktigste plattform. Selskapets blokkjede kalles derfor en sidekjede av den viktigste Stratis blokkjeden. Kryptovalutaen til Stratis er STRAT-symbolet. Denne digitale valutaen har flere funksjoner. For eksempel trenger en gründer disse digitale myntene for å koble sin blokkjede til Stratis hovedplattform for å aktivere blokkjeden. Gruvearbeidere blir også utbetalt i form av STRAT-tokens.

Grunnleggerne av Stratis

Grunnleggeren av Stratis er Chris Trew. Han har mange års erfaring i IT-sektoren og jobber for tiden som administrerende direktør i Stratis. Under hans ledelse jobber et sterkt team som har stor tillit til Stratis, STRAT-symbolet og fremtiden for blockchain-teknologi. Teamet består av eksperter innen forskjellige felt som alle har relevant erfaring fra sine tidligere arbeidsår.

Nøkkelspillere i Stratis-laget inkluderer Nicolas Dorier. Han var tidligere en Microsoft Certified Trainer og opprettet NBitcoin. I tillegg er også Carlton Pringle en del av Stratis-teamet. Han har også jobbet i Microsoft. Krushang Patel er leder for kommunikasjonsavdelingen. Han sørger for at det er god kommunikasjon i Stratis-teamet. Han har også gode kontakter med teamene til andre kryptovalutaer.

Senke terskelen til blokkjede-teknologi

Siden fremveksten av blokkjede-teknologi i 2009 har interessen for kryptovaluta økt kraftig. En blokkjede inneholder mange datamaskiner over hele verden, også kalt gruvearbeidere, som alle administrerer et stykke data fra blokkjeden og oppdaterer det når det er nødvendig.

På grunn av dette omfattende nettverket og datamaskiners uavhengighet er dette nettverket praktisk talt umulig å hacke. I tillegg sikrer dette nettverket av datamaskiner at det ikke kreves noen sentral myndighet for å administrere kryptovalutaene og transaksjonene. Dette gjør at transaksjoner kan skje lynraskt. Dette er alle grunner som er musikk i gründere. Tidligere var det vanskelig for gründere å jobbe med blokkjede-teknologi fordi det er veldig komplisert. Imidlertid, ved hjelp av Stratis, kan gründere enkelt lage sin egen sidekjede på Stratis blokkjeden.

Hva er applikasjonene til STRAT-tokenet?

Hvis du vil investere i Stratis, er det selvfølgelig viktig å vite hva bruken av STRAT-token er. Tross alt kan denne informasjonen hjelpe deg med å forutsi prisen på STRAT-token i fremtiden. Krypto valutaen til Stratis er primært ment å skaffe kapital. Derfor blir de også sett på som aksjer i Stratis-selskapet.

Krypto-pengene til Stratis er også nødvendig for å legge til den utviklede sidekjeden i den viktigste Stratis-blokkjeden. Stratis ‘digitale mynter brukes selvfølgelig også til å betale ut gruvearbeiderne. Tross alt gir de en datamaskin for å holde blokkjeden i gang.

Fremtidsutsiktene til Stratis

Stratis digitale valuta har derfor mange applikasjoner. Dette mangfoldet sikrer at kryptovalutaene er attraktive for et bredt og mangfoldig publikum. Dermed er kryptovalutaene attraktive for investorer, selskaper, gruvearbeidere, tradere og mange flere.

Det som ikke har blitt nevnt før er at Stratis krypto også sørger for sikkerheten til blokkjeden. Alle disse grunnene kan føre til at populariteten til Stratis bare øker i fremtiden. Hvis Stratis ‘plattform skal brukes av veldig mange selskaper, vil verdien av kryptovalutaen øke enormt. De siste årene har det absolutt vært en økning i populariteten og prisen på STRAT-token. Det er imidlertid umulig å garantere at denne oppadgående trenden vil fortsette.

Hvordan kan jeg kjøpe STRAT-tokens?

STRAT-tokens er krypto valuta som tilhører plattformen til Stratis. Kryptovalutaer kan kjøpes fra forskjellige nettplattformer som også kalles meglere. Før du kjøper digitale valutaer, er det lurt å gjøre skikkelig forskning på de forskjellige meglerne.

Dette er fordi meglere kan bruke forskjellige transaksjonskostnader, som et resultat av at noen meglere er billigere enn andre. I tillegg til at ikke alle meglere selger alle kryptovalutaer. Når du vil kjøpe STRAT-tokens, må du sjekke nøye om megleren du fant selger disse kryptovalutaene.

Lagring av STRAT-tokens i en lommebok

Når du har kjøpt digitale mynter fra Stratis, vil du åpenbart lagre dem på en trygg og praktisk måte. De digitale myntene til forskjellige kryptovalutaer lagres i såkalte ‘lommebøker’. Det finnes forskjellige typer og merker av lommebøker der du kan lagre kryptomynter.

Programvare lommebøker

Den første typen lommebok er en såkalt programvare lommebok. Disse lommebøkene kalles også nett lommebøker fordi kryptovalutaene dine er lagret i en sky. Det praktiske med denne typen lommebok er at du får tilgang til den på forskjellige enheter og i forskjellige øyeblikk. Det eneste du trenger er en enhet og en internettforbindelse. Ulempen med å lagre dine digitale mynter i en slik lommebok er at denne lommeboken kan bli utsatt for hacking.

Maskinvare lommebøker

Den andre typen lommebok du kan lagre kryptomyntene dine i, er en såkalt hardware lommebok. Denne typen lommebok kalles også en offline lommebok fordi eiendelene dine er lagret på ekstern maskinvare. Ulempen er at det ikke alltid er mulig å nå denne eksterne maskinvaren fra alle enheter. I motsetning til den nett lommeboken, med en offline lommebok, er din digitale valuta godt beskyttet mot hacking.

Investering i Stratis

Investering i kryptovaluta er en vanlig måte å tjene penger på. Men hva er investering? Hvis du skal investere i Stratis, betyr dette at du først kjøper en haug med kryptotokener av den tilsvarende digitale valutaen. Disse STRAT-tokens blir deretter lagret i programvaren eller maskinvare boksen. Over tid vil verdien av disse tokens variere.

Målet med å investere er å selge kryptovalutaen din til rett tid. Rett øyeblikk er selvfølgelig øyeblikket når en kryptovaluta er verdt mer enn da du kjøpte den, for på denne måten vil du tjene penger. På denne måten vil du tjene penger. Husk at det er veldig risikabelt å investere i kryptovalutaer som Stratis: du kan miste en stor del av innskuddet ditt.

Strategier for investering

Når du investerer, må du velge en strategi på forhånd som passer deg og kryptovalutaen du vil investere med. Grovt sett er det to typer strategier som ofte brukes av investorer. Begge strategiene kan generere fortjeneste. Den første strategien kalles ‘langsiktig’ strategi, og den andre strategien er kjent som ‘kortsiktig’ strategi.

Langsiktig strategi

Hvis du ikke vil være veldig aktiv på krypto markedet, og ikke vil overvåke prisene på alle slags kryptovaluta hver dag, er den langsiktige strategien mer passende for deg. I tilfelle av den langsiktige strategien, undersøker du nemlig utviklingen av prisen over lengre tid.

STRAT-tokens vil sitte inaktiv i lommeboken i relativt lang tid. Basert på fortidens pris, prøver du å forutsi på hvilket tidspunkt i fremtiden verdien av de digitale myntene vil være høy. På den tiden selger du myntene dine og tjener godt.

Kortsiktig strategi

De aktive investorene i kryptomarkedet bruker kortsiktig strategi. Med denne strategien overvåkes prisen på kryptovalutaen daglig, og hver dag tas det en beslutning om å selge kryptovalutaen. Dette gjør denne typen strategier veldig aktiv og kanskje mer intensiv enn den langsiktige strategien. Med denne strategien kan investorer også tjene mye penger.

Husk imidlertid alltid at investering i kryptovaluta har høy risiko!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar