Hvordan kan du kjøpe Thomson Reuters Company-aksjer?

Thomson Reuters er et velkjent selskap som driver med utgivelse av ulike verk. Selskapet samarbeider også med Facebook for å fjerne falske nyheter fra plattformen. Vurderer du en investering i Thomson Reuters? På denne siden diskuterer vi hvordan du kan kjøpe Thomson Reuters-aksjer.

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Thomson Reuters aksjer?

Ønsker du å kjøpe eller investere i Thomson Reuters aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Thomson Reuters aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Thomson-Reuters-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Thomson Reuters akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Thomson Reuters? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Thomson Reuters har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Thomson Reuters:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Thomson Reuters.

Analyse av Thomson Reuters:

Før du bestemmer deg for å kjøpe eller selge Thomson Reuters-aksjer, er det viktig å analysere aksjen først. Oversikten nedenfor viser hvordan Thomson Reuters-aksjen har utviklet seg den siste perioden.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Thomson Reuters for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Thomson Reuters gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Thomson Reuters vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Thomson Reuters, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Om selskapet Thomson Reuters

Det kanadisk-amerikanske multinasjonale Thomson Reuters er spesialisert på informasjonstjenester og -produkter. Selskapet er hovedsakelig aktiv innen vitenskapelig, medisinsk, finansiell, skattemessig og juridisk sektor. Hovedkvarteret til dette selskapet, med ansatte i mer enn 100 land, ligger på Times Square i New York.

Mer enn 50 % av selskapets aksjer er i hendene på Thomson-familien. De er den rikeste familien i Canada.

Selskapets historie

Den kanadiske medie baronen Roy Thomson grunnla The Thomson Company i 1934, som var et avisforlag. Han kjøpte den skotske avisen The Scotsman i 1953 og flyttet til Storbritannia. Der ble han eier av avisene The Times og Sunday Times. Han kjøpte også flyselskapet Britannia Airways i 1965. Navnet ble endret til Thomsonfly.

I 1976, etter Thomsons død, ble selskapet børsnotert. De juridiske forlagene Sweet & Maxwell (1987) og West (1996) ble kjøpt opp.

Thomson Reuters Company ble etablert i 2008. Det året kjøpte det opprinnelig kanadiske selskapet Thomson opp Reuters nyhetstjeneste. Det nye selskapet Thomson Reuters ble til 17. april 2008, gjennom en fusjon med Thomson Reuters Group. De separate noteringene til Thomson og Reuters på London Stock Exchange og Nasdaq ble trukket tilbake i 2009. Det sammenslåtte selskapet fikk en felles notering på Toronto Stock Exchange og New York Stock Exchange.

Markedsleder innen finansiell data

Thomson Reuters Company, foran den andre store informasjonsleverandøren Bloomberg, er markedsleder innen levering av finansielle data. Elektroniske virksomheter og tjenester leveres av Thomson Reuters til selskaper og fagfolk over hele verden. Selskapet betjener også finans- og medietjenester, juridiske, skatte- og regnskap markeder og vitenskap. Selskapets produkter inkluderer programvare for juridisk informasjon som Checkpoint og ONESOURCE.

Sjekker falske nyheter på internett

Pressebyrået Reuters annonserte i 2020 at de vil begynne å overvåke falske nyheter på internett. Falske meldinger funnet av redaktører på Facebook er kommentert. Ved å gjøre dette blir det klart at det er en misvisende eller feil melding. Facebook begrenser rekkevidden til en villedende eller unøyaktig melding, for eksempel ved at meldingen vises sjeldnere i nyhetsstrømmen til Facebook.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar