Hvordan kan du kjøpe Tullow Oil plc-aksjer?

Det uavhengige multinasjonale oljeselskapet Tullow Oil plc driver med leting og produksjon av olje og gass. En person fra irland grunnla oljeselskapet i 1995. Selskapet ble grunnlagt i Tullow (Irland) og er notert på London Stock Exchange og på Dublin Stock Exchange. Ønsker du å kjøpe Tullow Oil plc-aksjer? I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du kan gjøre dette!

Hvor kan jeg kjøpe eller investere i Tullow Oil aksjer?

handel i en aksje som Tullow Oil Plc kan være veldig interessant. Aksjen er svært volatil. Etter den økonomiske krisen i 2008 har aksjen nådd en enorm topp. I mellomtiden er verdien mye lavere igjen. Prisen på en Tullow Oil-aksje er sterkt knyttet til prisen på råolje. Du kan tjene titalls prosent fortjeneste en dag ved å åpne en posisjon i denne aksjen til rett tid.
Ønsker du å kjøpe eller investere i Tullow Oil aksjer? Oversikten nedenfor viser deg en liste over de mest pålitelige og brukervennlige meglerne du kan bruke til å investere eller handle i Tullow Oil aksjer.

MeglerKostnaderRegistrere
eToroMinimumsinnskudd er 50 USD/EURO.
Kapitalen din er under risiko.
AvatradeHandle aktivt Tullow-Oil-aksjer til lav pris med en gratis demo!

Hva er aksjekursen på Tullow Oil akkurat nå?

Er du nysgjerrig på aksjekursen til Tullow Oil? Grafen nedenfor viser hvordan aksjen til Tullow Oil har utviklet seg i løpet av den siste perioden. Du kan bruke knappene for å åpne en gratis konto og begynne å investere i dette selskapet.

Selskapsinformasjon om Tullow Oil:

Nedenfor finner du de viktigste selskapsdetaljene til Tullow Oil.

Aksjekurser de siste 5 dagene:

I tabellen nedenfor kan du se aksjekursene til Tullow Oil for de siste 5 dagene:

Hva vil aksjekursen til Tullow Oil gjøre i 2024?

Er du nysgjerrig på hva analytikerne tror Tullow Oil vil gjøre i 2024 og årene som kommer? Ved hjelp av data fra Alpha Vantage har vi kombinert analytikernes prognoser. Husk at dette tallet bare er en spådom om prisbevegelsene til Tullow Oil, og at denne spådommen ikke trenger å gå i oppfyllelse. Gjør alltid din egen research!

Hovedsakelig aktiv i Afrika

Tullow Oil er hovedsakelig aktiv i Afrika. Produksjon og leting foregår i Afrika og i Afrikas atlantiske farvann offshore. Under arbeidet i Atlanterhavsvannet utenfor Afrika, ble et petroleumsfelt som ligger utenfor kysten av Ghana oppdaget. Tullow er leder for dette feltet og de tilhørende installasjonene. Dessuten er selskapet den største aksjonæren. Andre afrikanske land hvor selskapet er aktivt er Afrika og Uganda.
Selskapet er forresten ikke bare aktiv i Afrika. Tullow er også aktiv i Asia. I tillegg er selskapet involvert i naturgass utvinning i Nordsjøen. Totalt er selskapet aktivt i mer enn tjue forskjellige land.

History of Tullow Oil 1985-1999

Aldan Heavey grunnla selskapet i 1985 i Tullow, en liten by i Irland. Han hørte om aktiviteter i Senegal fra en venn. Derfor bestemte han seg for å starte sin virksomhet der. I 1986 signerte han en lisensavtale i Senegal.
I 1987 begynte han å produsere og selge gass i dette landet. I 1989, etter å ha blitt belønnet med den første britiske land lisensen, ble selskapet aktiv i land som Spania, Italia og Sør-Jemen. I 1990 ble selskapet aktiv i Sør-Asia. I løpet av det året signerte selskapet også en lisensavtale i Pakistan. Gass ble oppdaget i Pakistan i 1994.
Andre land hvor selskapet ble aktivt på 1990-tallet inkluderer Bangladesh, India, Egypt, Elfenbenskysten og Romania.

Et selskap i vekst

I 2000 gjorde Tullow Oil et viktig oppkjøp. De kjøpte BP sine gassfelt i Nordsjøen, som var i produksjon,og ble overtatt. Som følge av denne overtakelsen økte selskapets produksjon og kontantstrøm betydelig. Selskapet ble en viktig ‘aktør’ innen gassproduksjon i Nordsjøen.
Overtakelsen av Energy Africa i 2004 doblet selskapets størrelse. Denne overtakelsen muliggjorde produksjon og leting av olje og gass i blant annet Uganda, Gabon, Namibia og Kongo.
2006 var et vellykket år. I Uganda ble det gjort 5 funn av olje. I Storbritannia ble det gjort 3 funn av gass. I desember 2006 gjorde Tullow sitt største oppkjøp. For 1,1 milliarder dollar ble Hardman Resources Limited kjøpt opp. Dette oppkjøpet ga Tullow en dominerende posisjon i Ghana. I tillegg ble selskapet aktivt i Mauritania, Fransk Guyana og Surinam.
I 2006 var Tullow aktiv i 22 land. Selskapet hadde 250 ansatte. Omsetningen til selskapet var 1,067 millioner dollar.

Tullow fortsetter å vokse

Etter 2006 fortsetter selskapet å vokse. I 2012 var selskapet aktivt i 25 land. Selskapet hadde 1415 ansatte det året. Omsetningen til selskapet var 2,3 milliarder dollar. Selskapet vil fortsette å vokse frem til 2015. I 2015 er selskapet aktivt i 24 land og har 2034 ansatte. Inntektene det året er 2,65 milliarder dollar.

Tullow i 2018

I 2018 vil selskapet fortsatt være aktivt i 17 land. Det året har selskapet fortsatt 990 ansatte. Omsetningen dette året er 1,9 milliarder dollar.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Om meg:

Da jeg var 16 år, kjøpte jeg i all hemmelighet mine første aksjer. Siden dette "stolte øyeblikket" har jeg nå administrert Aksjetrader.com i over 10 år. Målet mitt med siden er å utdanne folk om økonomisk frihet. Etter studiene i bedriftsøkonomi og psykologi bestemte jeg meg for å bruke all min tid på å utvikle denne nettsiden. Siden jeg elsker å reise, jobber jeg fra hele verden. Klikk her for å lese mer om Aksjetrader.com! Ikke nøl med å legge igjen en kommentar under denne artikkelen om det er noe du lurer på.

Legg inn en kommentar